samsung galaxy s2

Yaklaşık 6 aydır takip ettiğim ve 2 hafta önce almamın nasip olduğu cep uçağıdır. Almadan önce internette yazılan hatta sözlükte bile geçen birçok eleştire rağmen bahsedilen sorunların hiç birini yaşamadım.

Şarj konusunda en iyi cihaz olan blackberry kadar şarjı gidiyor bu cihazın. Öncelikle cihazı root yapmanız lazım ondan sonra arka planda gereksiz çalışan programları iptal edeceksiniz sonra gerekli ekran ve bildirim ayarları ile kies'te gelen güncellemeyi kurmak ve Titanium back up pro eşliğinde kullanmak gerekli.

Ben günlük oratalama 2 saat konuşuyorum, 3 mail hesabım aktif 2 hesapta push mail ile aktif diğer hesap her saat başı senkron yapıyor. facebook, twitter, google plus ve whatsapp messenger anlık bildirim açık yaklaşık 18-24 saat ciharı şarjım dayanıyor. ( Dışarıdayken ihtiyacım olmadığı sürece bağlantı modum 2G lazım olursa 3G açıyorum onun haricinde akşamları evde sürekli Wifi aktif) Wifi konusunda blackberry'de bağlantı sorunları yaşıyordum ancak Galaxy S 2'de daha hiç yaşamadım hatta wifi aktif ettiğimde blackberry'de 1dk civarında sürerdi bağlantı Galaxy s2 20sn civarında bağlanıyor ve ağları çok hızlı yakalıyor.

5 yıldır Blackberry kullanırdım hatta iki tane blackberry'e sahiptim ancak şimdi bir tane android yetiyor. Hala Torch 9800 cihazımı yanımdan ayırmıyorum ama Galaxy S2 alında onun şarj süreside baya arttı, Artık 36 saat pili dayanıyor.

Bence düşünen varsa bilinçli kullanacaksa gerçekten harika bir cihaz. Ama ben teferrüattan anlamam ayar yapmayla uğraşmam derseniz hiç almayın.

Düzeltme: imla.