bugün
- yazarların tercih ettiği ölüm şekilleri17
- ressamlık mesleği ölmüştür15
- 3 şubat 2025 gaziantep fk galatasaray maçı32
- gay ilişki teklifi almak10
- 1 şubat 2025 akdeniz depremleri41
- arkadaşlar müsadenizle ben kitap okumaya gidiyorum8
- alvaro morata10
- 2 şubat 2025 fenerbahçe çaykur rizespor maçı111
- genç göstermek11
- bir yazarla karşılaşmaktan korkan sözlük erkeği14
- anın görüntüsü12
- kuresel ikinma nikli yazar10
- eve çiçek gelmesi10
- aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız14
- 34 yaşında olmak21
- e f e12
- ioçk pavyon şarkıcısı olma ihtimali10
- kuru götlü9
- sözlüğün en güzel popolu erkeği14
- kendisini ilk önce mesleğiyle tanıtan kişi19
- pardonadinizasizmi28
- erkeklerin düşüncesiz olması13
- ne yapsam gay diyorlar13
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri26
- aynı karıyla tekrar evlenmek8
- çamaşır makinesinin sallanmaya başlaması13
- 34 yaş yazarlar birliği23
- taksicilerin orospu çocuğu olması15
- saç beyazlamasına karşı şampuan önerileri10
- ellerim bos gonlum hos11
- mercedes 302 ile yolculuk yapmış efsanevi nesil9
- şarkı yazmak13
- istanbulda geçinmek için 175k maaş yeterli olur mu10
- herkes uzman olduğu konuda yazsın35
- 2 şubat 2025 türk futbolunda kara gece56
- doğum oranı düşüşüne çözüm önerileri21
- ibo'nun dansöz sibel gökçeyi de sikmesi10
- kur an'ın yarattığı devrimler14
- sözlükte belediye başkanı olabilecek yazarlar18
- en son ne yediniz14
- karınız annenizi dövse boşanır mıydınız9
- martı ile korsan taksicilik yapmak istiyorum14
- sevgiliniz işsiz kalınca her ay 100k verir misiniz8
- öğretmenlere ıq testi şoku10
- iremga'nın hala yaşıyor olması17
- erkekleri cinsel obje olarak gören bayan15
- saraca silsüpüroğlu14
- şarkı sözüyle mesaj vermek9
- 2 şubat 2025 fenerbahçeye verilen skandal penaltı13
- eski model araba almak14
claire'dir ya.
bu da benim listem;
1. emilie de ravin (claire)
2. evangeline lilly (kate)
3. Kiele Sanchez (nikki)
4. michelle rodriguez (ana lucia)
1. emilie de ravin (claire)
2. evangeline lilly (kate)
3. Kiele Sanchez (nikki)
4. michelle rodriguez (ana lucia)
erken vedasına rağmen açık ara shannon (maggie grace). o öldü ben de bıraktım zaten diziyi izlemeyi bilmem ilerki bölümlerde geri geldi mi? o adada neyin ne olacağı belli olmuyordu zaten.
http://img2.timeinc.net/p...ly/evangelinelilly300.jpg tartışmam.
en güzel bayanı nedir ya ayrıca, sesleniyor musun sanki? en güzel kadını de şuna, demekten korkma kadın kötü bir şey değil.
en güzel bayanı nedir ya ayrıca, sesleniyor musun sanki? en güzel kadını de şuna, demekten korkma kadın kötü bir şey değil.
claire, naomi, ve penelope
(bkz: jack)
üç sezonu bitirip dördüncü sezonu yarıladık ama adam sadece öpüşüyor. bunun yanında diziyi izleyen bayanlarında ''aman allahım ne yakışıklı adam'' sözleride göz önüne alındığında jake in ibne olduğu gerçeğine ulaşılabilir.
tabi sorunun cevabı bulunulan duruma görede değişebilir. ben adada olsaydım ve bu soru sorulsaydı:
hugo - hacı sence adanın en güzel kızı kim?
deatly - lan güzel olsalar ne, olmasalar ne. nasıl olsa hiçbiri bize vermez. ben ormanda bir ağaç bulmuşum, bir kovuğu var aynı böle kuku gibi.
hugo - dudddd..çok sapıksın sen ya.
deatly - s.ktir. sana iyilik yapanda kabahat. sakalına akıttığım. bi traş ol önce, insan ol azıcık insan.
hugo - bu arada çadırındaki şeftaliyi yedim. çekirdeğinide çıkarıp ayırmışsın. öyle görünce çok canım çekti. kusura bakmazsın değil mi?
deatly - lan o şeftaliyi yemek için değil ben...offf.. lan şimdi sana anlatsam adada afiş oluruz. neyse, afiyet olsun.
üç sezonu bitirip dördüncü sezonu yarıladık ama adam sadece öpüşüyor. bunun yanında diziyi izleyen bayanlarında ''aman allahım ne yakışıklı adam'' sözleride göz önüne alındığında jake in ibne olduğu gerçeğine ulaşılabilir.
tabi sorunun cevabı bulunulan duruma görede değişebilir. ben adada olsaydım ve bu soru sorulsaydı:
hugo - hacı sence adanın en güzel kızı kim?
deatly - lan güzel olsalar ne, olmasalar ne. nasıl olsa hiçbiri bize vermez. ben ormanda bir ağaç bulmuşum, bir kovuğu var aynı böle kuku gibi.
hugo - dudddd..çok sapıksın sen ya.
deatly - s.ktir. sana iyilik yapanda kabahat. sakalına akıttığım. bi traş ol önce, insan ol azıcık insan.
hugo - bu arada çadırındaki şeftaliyi yedim. çekirdeğinide çıkarıp ayırmışsın. öyle görünce çok canım çekti. kusura bakmazsın değil mi?
deatly - lan o şeftaliyi yemek için değil ben...offf.. lan şimdi sana anlatsam adada afiş oluruz. neyse, afiyet olsun.
kate en güzelidir ama bir tercih imkanım olsa claire derim.
- bayan kate; bence lost'un en güzel bayanı sizsiniz.
+ teşekkürler.
- ama prison break'ta amcaya yardımcı olan bir yabancı hatun vardı. hani barda dansçılık yapan..bildin mi?
+ evet.
- bence o sizi döver.
+ yaaaa!
- doğruya doğru valla. heroes taki amigo kızda güzel ama yaşı küçük sanki onun. hem 24 te sağlam diziydi. asmalı konağıda çok severdim ben ama ekmek teknesi bitti. zaten kınalı kar daki oyunculuk çok güzel ama konu yetersizdi.
* yavrümmmm!! kuzuuuummm!! doktor bey ben dediydim size bu oğlan kafayı yedi diye. neler söylüyor bu?
/ hımmm..çocuğunuz dizi izlemekten halüsünasyonlar görmeye bağlamış.
* vıyyy başımıza gelenler..
/ korkmayın hanımefendi. çocuğunuzu ilaç tedavisiyle eski sağlığına kavuşturabiliz.
- ilaç mı? ilaçları sawyer sakladı. ilaçları ondan almalı ve hastaları tedavi etmeliyiz. öyle değil mi kate.
+ ben sawyer ile yatıyorum.
- vayy horspu..
* yavrümmmm.. ühühüh...
+ teşekkürler.
- ama prison break'ta amcaya yardımcı olan bir yabancı hatun vardı. hani barda dansçılık yapan..bildin mi?
+ evet.
- bence o sizi döver.
+ yaaaa!
- doğruya doğru valla. heroes taki amigo kızda güzel ama yaşı küçük sanki onun. hem 24 te sağlam diziydi. asmalı konağıda çok severdim ben ama ekmek teknesi bitti. zaten kınalı kar daki oyunculuk çok güzel ama konu yetersizdi.
* yavrümmmm!! kuzuuuummm!! doktor bey ben dediydim size bu oğlan kafayı yedi diye. neler söylüyor bu?
/ hımmm..çocuğunuz dizi izlemekten halüsünasyonlar görmeye bağlamış.
* vıyyy başımıza gelenler..
/ korkmayın hanımefendi. çocuğunuzu ilaç tedavisiyle eski sağlığına kavuşturabiliz.
- ilaç mı? ilaçları sawyer sakladı. ilaçları ondan almalı ve hastaları tedavi etmeliyiz. öyle değil mi kate.
+ ben sawyer ile yatıyorum.
- vayy horspu..
* yavrümmmm.. ühühüh...
(bkz: lost un 4 atlisi)
nikki rolünde iki bölüm oynayıp ölmüş olsa da kiele sanchez'i kimin geçebileceğini sorgulatan anket. diğerleri de melek gibi hatunlar bi kate olsun claire olsun charlotte olsun... ama nikki'nin eline su dökebilecek hatun görmedik daha bence.
kate ulen kate.
tartışmasız alextir.
jack'in eski esi Sarah Sheppard (bkz: Julie Bowen) ve de ona cok benzeyen Juliet Burke (bkz: Elizabeth Mitchell).
(bkz: alex)
güncel Önemli Başlıklar