bugün

türklerin kürtlerle eşit olduğunu kabul etmemesi

mutlak eşitlik eşitsizlik doğurur. her ulus devletin bir kurucu milleti vardır. kürtler kurucu millete biat etme etme karşılığında bu ülkenin nimetlerinden yararlanıyorlar.
kürtler de Türkler gibi binlerce yıl binlerce km at koşturup kanını sebil gibi Allah için akıtıp hakkın ve adaletin bayraktarı olsa idi eşitlik olurdu. Bu şuna benzer: asker ocağında yeni bot bağlamış erin ben generalle eşit olmak istiyorum demesi gibidir. NE kıdemin ne emeğin var deyip tokadı yapıştırırlar oturturlar aşağı..
Türk milleti kanıyla canıyla teriyle kurduğu devlete,osmanlı devrinde cumhutiyete kadar asker ve vergi vermeyen dağlarda keçi güdüp yağmacılık yapan bir halkı neden ortak etsin? Rusya'da italya'da Almanya'daki alman olmayan unsurlar biz de anayasada eşitlik istiyoruz diyebilir mi? 5000 keleşli adam beslediler diye buyrun burdan yiyin mi diyeceğimizi sanıyorlar?
Kürtler hukuksal olarak tüm dünyadaki ulus devletlerde azınlıkların sahip oldukları haklara sahip olmalıdır. Hukuk önünde herkes eşit olmalıdır. Kürtler kürt kökenli Türkler olarak her türlü haklara sahiptirler. Ancak grup hakları talep eder ve kendilerini ulus statüsüne yüklsetmek isterlerse son Türk sağ kaldıkça bunu yapamayacaklar.
Türkiye'den toprak istemenin bir bedeli var. AKP işbirlikçi ve terör teslimiyetçisi politikaları heveslendirse de gerekirse sonferdimize kadar Türk ulusunu ve Türk devletini savunuruz. Milis güç kurmak kürtlere kolaysa Türklere zor değildir. Devlet başta değilse kuzgun leşte der ve hainleri tek tek avlanır.