bugün

pokemon go

pokemon yakalamaya çıkmadan önce serverların durumunu kontrol edin öyle atın sokağa kendinizi. meşhur caddeler, heykeller, parklar avm.ler en çok poki olan yerler.
üniversite kampüslerinde elektrik pokemonları yoğunlukta. level.inize göre nadide pokiler geliyor. karşınıza çıkan bütün pokemonları yakalayın evrimleştirip güçlendirirsiniz.
nearby olayı ise şöyle: 3 pati 150m, 2 pati, 100m, 1 pati, 50m. karakterinizin etrafa yayılan ilk halka 50m, son halka ise 150m çevrenizi gösteriyor.

ankara'da oynayanlar için; güvenpark burada sürekli lure basılıyor. şehir meydanı, avm, park ve heykel kombosu ile baya çeşitli pokiler var. seğmenlerde de lure basıp duruyorlar.
ulus heykelden sıhhıye doğru yürüyüş yolunda da çeşitli pokiler var.
hayalet pokemonlarını kiliselerde yakalayabilirsiniz. pisişik pokemonlar da hastanelerde çıkıyor bolca. fakat sincan devlet hastanesine gidip hayal kırıklığına da uğrayabilirsiniz, numune,ankara tıp, hacettepe, ihtisas buralarda inanılmazlar. hem poki yakaladıktan sonra hamamönünde bir çay içiersiniz,ardından kurtuluş parkına inin orası da iyi.