bugün

hatunun yanına yaklaşması sakıncalı erkek isimleri

galiba yazılmamış taylandır.
genelde pek de korkulacak tipler değillerdir ama kızlar üzerinde iilginç etkiler bırakabiliyorlar anlamıyorum.

bu arada benim adım mahmut lan. gerçekten mahmut. resmen güvenli bölgeyim değil mi? örneğin bir kızı çok güldürüyorsam bile ortamda kızdan hoşlanma ihtimali olan erkeklerlerde bir gerilme, korku, dert-tasa olmuyor. "arkadaşça şakalaşıyorlar işte" diye düşünüyorlar.

2 sene önce, dersaneye gittiğim sene şöyle bir olay olmuştu,

etütteyim. dersanede epeyce büyük bir etüt salonu var ve gelişi güzel oturduğum için yanımdakileri tanımıyorum. tam karşımızda da yüzü bize dönük şekilde oturanlar var. öyle ilginç bir oturma düzeni. herkes ders çalışıyor. neyse, yandan biri dürttü beni bir baktım kız. tanıştık konuştuk biraz, canı sıkılmış kızın. ben de sıkılmıştım, espriler şakalar falan yaptık o gülüyor ben gülüyorum, sessiz olun uyarısı geldi. sustuk kafaları gömdük ders çalıştık. ders bitiminde arkadaşa kızın kim olduğunu sordum. buraya dikkat meğer kızın sevgilisi varmış lan. dahası çocuk bizim oturduğumuz masada tam karşımızda oturuyormuş.

fark etmiştim onu. bizim tüm o gülüşlerimize, kızın çevreyi rahatsız eden kahkahalarına rağmen sadece 1 kere, yazıyla bir kafasını kaldırıp gülerek bakmış ve dersine devam etmişti. vay be...
bir müddet boşluğa dalıp gittikten sonra kendime gelmişim.

bu olay bana çok ilginç gelmişti. galiba benim ruhum da mahmut. ve bunu bir şekilde insanlar hissediyorlar. bu yüzden kendime bir adet saha ismi takmayı düşünüyorum.

böyle arda, berker, bora falan değil de antonio gibi françesko gibi italyan karakterli isimler seçmeyi düşünüyorum. malum bizim kızlardaki italyan erkeği algısını biliyorsunuz. kendime iyi bir hayat hikayesi çizerek bu yolda ilerlemeyi düşünüyorum.