bugün

ac dc dinleyen kiz in kiliseye gitmesi

baktı ki milyonların bacısı fotoğraf atma sıklığını artırdı. günde 50 den aşağı nickaltı girilmez oldu. ilgiler onun üzerine kaydı. artık 1 numara oydu. ac dc dinleyen kız bunun altında kalamazdı. normal fotoğraf atsa çok belli etmiş olacaktı belki de milyonların bacısı kadar güzel değildi. çıta yükselmişti. normal fotoğraf atamazdı. ne yapmalı ne yapmalı diye düşündü. derken

hooop hem marjinal hem ilgi çekici bir fikir geldi aklına -hatta o kadar ilgi çekici ki ayrı başlık bile açıldı, açıldığı an 30 küsür entry döşendi- belki de bir ilki başlatırım yeni bir akım doğar diye düşündü. belki de sözlükte etkinlikli fotoğraf atma akımı başlatırdı kim bilir?

otobüs beklerken foto, ütü yaparken foto, yemek yaparken bennn, kankilerle batak keyfi, ders çalışıyorum, cafede oturuyorum, sanayideyim arabama lpg taktırıyorummm...

eğer ileride bu tür paylaşımlar yapılırsa şüphesiz ki akla bu başlık gelecekti. her şeyin öncüsü olan ac dc dinleyen kız gelecekti. bakalım bu düşüncesi tutacak mı bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.

ama bu hamlesiyle ac dc dinleyen kızımız milyonların bacısıyla skoru eşitlemiş durumda. yalnız ben natalieflyyn'den de süpriz bir cuma namazı hamlesi bekliyorum. kendisi yarışta iyice geride kaldı. şimdi sözü merkeze bırakıyorum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar