bugün

uludağ sözlük vs instela

yılların ekşi sözlük takipçisi olduğum halde yazar olma girişiminde geç kalmam sebebiyle ekşi'de çaylaklık sırası beklemenin tahammül sınırlarımı aştığı an hangi sözlük yeni kapım olsa diye düşünürken karar aşamasında arada kaldığım sözlük cesitleridir. gel gör ki yazma isteğimi durduramiyordum. artık ben de yazar olmalıydım. oku oku nereye kadardi? itü sözlügün instela olduğundan haberim bile yoktu. ben hala saf gibi itü sözlük diye aratiyordum. tekrar tekrar aratsam da karşıma instela diye anlam veremediğim bir site cikiyordu. itü sözlüğün değişmiş hali olmayacagina o kadar emindim ki (daha doğrusu aklımın ucundan bile geçmedi) ya bu da neymiş deyip iki söylenip içeriğe bakmadan kapatıyordum siteyi. demek ki itü sözlük batmış dedim. sonra baktım ki ne göreyim inci de böyle olmuş. bir uludağ aralarında sağlam kalmış. uzun süre şok yaşadım. hemen uludağa kayıt oldum. ayrica öyle sözlük mü olur lan diye bayagi söylendim. sonra hemen alti entrymi girdim. çaylak sırası falan da bekletmediler sağ olsunlar.

icerik olarak ekşiyle kiyaslayinca biraz hayal kırıklığına ugratsa da burayi da sevdim. bana kollarini açan yazma istegimi hoşgörüyle karsilayip beni mutlu eden abim ablam gibi oldu. sen yeter ki yaz dedi bana. ekşi ise benim gibi yillarini ona vermiş bir takipcisini kaybetti. o kendi derdine yanmali.

ha suphesiz ben burada iyi bir yazar olunca ne kadar gel deseler de dönmeyeceğim oraya cünkü zamaninda orada çaylak sirasi beklemis fakir ama gururlu bir genc vardi. artık yetim değilim.

itü sözlüğün degistirilen tasarımı nedeniyle uludaği tercih ettiğim kiyaslamadir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar