bugün

dukan diyeti

Son birkac aydir adini sıkca duydugumdan ve az biraz kilo problemim oldugundan sadece atak evresini yapip biraktigim diyettir.
Oncelikle diyete kitabi okumadan basladim. Ama internetten tonlarca makale okudum diyebilirim.
Mosyo Dukan'in sitesinden ideal kilo testi yaptim. Fakat ideal kilomda oldugumu soyledi. Diyeti yapmaya o kadar kararliydim ki, boyumu kisaltip kilomu artirip tekrar test yaptim. Sonuclara gore 2 gunluk atak sonrasi 700 gram kilo verecektim ve seyir evresinde ise 2 kusur kilo.
Neyse efendim ben diyete 58.7 kilo ile basladim. iki gun boyunca protein agirlikli beslendim. ilk gun herhangi bir aclik ve kabizlik problemli yasamadim. Kan sekerim normalden dusuk olmasina ragmen sinirlenme veya tatli krizleri yasamadim ilginc bir sekilde. sabahlari bir yumurta ve yarim dilim yagli ev peyniri, arada ise yarim yagli sut ile turk kahvesi yaptim. Acayip tok tutuyor tavsiye ederim. Oglen haslanmis tavuk but ve bir kase normal ev yogurdu yedim. Aksam ise haslanmis tavuk gogsu ve yogurt yedim.

ikinci artik yavas yavas sinirlenmeler ve depresyon etkileri basladim Baslarim dukanina diyerek 3 adet incir ve az biraz nutella kasikladim. Sonradan pisman olup tekrar devam ettim dukancigima. ilk gunle ayni sekilde beslendim.
Ucuncu gunun sabahi Mosyo Dukan'in da dedigi gibi 700 gram vermistim. Hem de kacamaklarla ve normal yagli yogurt ve yarim yagli sut icmeme ragmen. Seyir evresine annemin caydiriciligi yuzunden devam etmedim.
Su an dorduncu gundeyim. Atak evresinden sonra 2. gunum ve normal besleniyorum. Sabah tekrar tartildim ve su anki kilom 58.6 yani diyete ilk basladigim kilomla ayni neredeyse.
Yani su kadar yazi yazdim ve diyecegim su ki adam gibi yapin su diyeti. Kitabi alin okuyun ve devam edecekseniz yapin su diyeti sevgili dukancilar.

au revoir