bugün

bench press

göğüs kaslarını çalıştıran hareket.
hala adam akıllı yapamadığım hareket. bizim salonun hocası baya erken başlattı beni 2. hafta başladım ve şuan 2.5 ay oldu.
ama ciddi ciddi ben daha 15 zor yapıyorum. sağa sola sekiyor. her harekette baya baya ağır kaldırsam da bir bunu yapamıyorum.
yanlış olan ne arkadaş. benden ince adamlar 30 kaldırıyor ben kaldıramıyorum. olay tabii ki kas ama kasta var hani. çözemedim gitti.
sağa sola sektiriyorum barı. zaten adam akıllı öğreten bir hoca dahi yok amına koyayım herkes götünün keyfine hoca oluyor. birde gittiğim spor salonunda ki hoca kanallarda falan çıkıyor. hayır amacım hakaret değil ama erkeklere oturduğu yerde eliyle gösteriyor dambıl alacaksın vs vs bunu yapacaksın. öyle olmuyor işte. ama bir kız geliyor şerefsizim dibine kadar gösteriyor. lan şaka gibi mekiği bile gösterdi hemde yan yana yattılar ve 10 dakika boyunca çektiler. göster abi gösterme demiyorum ama az adam ol. erkek ile kız ayırt etme. hocaysan hoca gibi davran yine sinirlendim amına koyayım. şaka gibi 15 zor kaldırıyorum. 15 la 15 lanet olası 15 kilo.

allahın izniyle bu sporu bırakmazsam 1 yıl sonra edit yapacağım ne zaman hatırlarsam artık bakalım ne kadar çıkmışım ne kadar kaldırıyorum vs. hadi bakalım.

birçok kez edit yapacağım aylık olarak.
aylar edit üzerinden yazılıyor. yoksa "25 kasım 2013" bu spora başladım.

edit: (1 ay sonra): 25 yapmaya başladım.

edit: (2 ay sonra): oylama üzerine gördüm. hala "25" olmuyor arttıramadım. yapamıyorum arkadaşlar. her şeyi arttırırken bunu arttıramıyorum. aslında kendimi zora sokmak istemiyorum. yanımda biri olsa 35 bile yaparım. ama altında kalmak istemiyorum. gerçi birde ilk zamanlar 3 set yapıyordum. şuan 4 set yapıyorum. etkisi yüksek.

edit: (2 ay sonra): tekrar oylama üzerine gördüm. 30 mayıs gibi ara verdiğim spora bu pazartesi başlamış ve 20 kilo ile devam etmiş bulunmaktayım. düşüşteyim normal olarak. soktuğumun kas anatomisi