bugün

kısa boylu erkekler

allahıma çok şükür henüz sözlük semalarında görülmemiş erkeklerdir.
ara tara, ne bok yersen ye bir tane bulamazsın benden başka... ben dikkat ettim hacu, daha 165 im 170 im diyen yok amk. mesela herkes 190 boyunda. * eğitimli, kültürlü kaslı falan...

konuşmasını, oturmasını kalkmasını da biliyorlar, ayrıca yeri geldi mi hırçın, yeri geldi mi mülayim. tam bir salon erkeği ama yeri geldi mi de çok sevecen sempatik, dişisinin kedisi olabilecek kıvama gelebiliyorlar *.

bi benim heralde 171cm boyunda yerden ilerleyen sözlük yazarı. * ha bi tane daha var tanıdığım oda benden uzun sayılmaz ama uzunum da demiyor... *

hacı merak ediyorum yahu, hakikaten 180 190 boya sahip, kültürlü, eğitimsiz de sayılmayacak, maddi gücü kuvveti kudreti yerinde adamlarsınız, madem en adonisinden kaslarınız bile dizi dizi mevcut tam karın bölgnizde, madem okumuş etmiş işinizi de bulmuşsunuz, olum ne işiniz var lan evde?

vallahi konuşmayayım sinir bozmayayım diyorum da herkes sarışın abi herkes renkli gözlü, herkes umut sarıkaya nın (bkz: ev seksisi)... bi cingen çocuğu biz mi çıktık abi?

180 boyunda seksi karizmatik sikik erkek başlığı açılıyor;

(bkz: beni tanıdılar sen kaç)
(bkz: biri bana mı şeeti)
(bkz: hooopp burddayım la ne oldu)

190 boyunda sarışın kültürlü zengin erkek başlığı açılıyor;

(bkz: oouuufff ne oldu gene bee)
(bkz: abi rahatsız etmeyin demiyor muyuz)
(bkz: hojam kitap okuyorum iki de bir çağırıp durmayn)

vayy sikerler ırzını abi, tek şişman, kısa boylu, ucube, benim heralde? ha bide protest sanayici var fener formasını giydiğinde görmüştüm. hacı sen benden de betersin amk. bence sen direk öl.

neyse kısa boylu erkek. sözlük civarında neslinin tükenmek üzere olduğu, yakında revaçta olacak erkektir.

o değil saçlarım var allahtan, kel değilim. * ya bide kel olaydım?

(bkz: tam şahin k)