bugün

two and a half men

"charlie sheen gerçek hayatta ölmezse ve yapımcılarla anlaşılabilirse ashton kutcher'lı ve charlie sheen'li bir dizi de izleyebiliriz ilerleyen bölümlerde ve sezonlarda.." diyebilecek kadar algı yeteneğinden yoksun izleyicilere sahip fantastik dizidir.

ulan adamın üstünden metro geçmiş, paramparça olmuş, pekmezi akmış.. sen hala charlie sheen'in diziye tekrar dahil olabileceğinden bahsediyorsun. dönse nasıl dönecek lan bu adam diziye? zombi istilası falan olsa bile kurtarmaz amına koyim. kopan parçaları mı birleşecek adamın? götünle mi izliyorsun diziyi, anlamıyorum ki..

her neyse..

ashton kutcher ve yeni sezon hakkında diyeceğim şudur:

bu adam bir charlie sheen değildir, evet. belki iyi bir oyuncu diye düşünülebilir, ama bu dizi charlie sheen ile bütünleşmiş bir dizidir. o adamın yokluğu da doğal olarak her daim hissedilecektir. burada yapımcılara düşen iş charlie harper karakterinin yerine daha farklı ve renkli karakterler bulmaktır. ashton kutcher'ın karakteri bu görevi yerine tam olarak getiremese de ben ilerideki bölümlerde bunun bir ihtimal kotarılabileceğini düşünüyorum.

ama dediğim gibi, charlie harper gibi bir karakterin kalitesine asla ulaşılamayacak.. en iyi ihtimal 1, en fazla 2 sezonluk bir geçiştirme sağlanacaktır.