bugün
- atatürk'ü sevmek mi lazım8
- atatürk'e düşman olanlar27
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek25
- kitap isimlerini pompa ile değiştir10
- 16 kasım 2024 jake paul vs mike tyson boks maçı48
- gecenin şarkısı13
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak19
- torununa köfte alamayan emekli teyzenin ağlaması19
- zeynep bastık'ın beyaz külodu17
- ışıktan madde elde etmek12
- 13 yaşındaki çocuğun aids ten ölmesi11
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk17
- bir sözlük kızının kekini yemek25
- bir akrep kadını ile sevgili olmak12
- gece atıştırmalık önerileri11
- güvenmemeyi nasıl öğrendin20
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri14
- anın görüntüsü26
- kerem aktürkoğlu9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri12
- ssilvermist15
- kedimi kim yedi1'in ölmesi11
- hindu tanrılarını baltayla parçalamak15
- adam gibi giyinmeyi öğretecek sözlük kızı10
- erkeğin ne giyeceğine karışan kadınlar10
- insan olmaya çeyrek kalanın kız gibi bileği olması15
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı14
- taksi müşterisine klasik müzik dinletmek9
- izmir 3 koşuda hangi at gelir12
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı18
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi9
- zafer partisi18
- judas'ı silmesi için zall'a para teklif etmek9
- mike tyson12
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke10
- sözlük kızlarının meme şekilleri19
- geceye bir şarkı bırak8
- sarılıp uyumak istediğiniz yazarlar12
- queen ravenna'nın ölmesi15
- tulumba tatlısı18
- kadın aldatması erkek aldatmasıyla aynı mıdır11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın10
- true ve koala arasındaki cinsel gerilim13
- bugünün bir türlü bitmemesi8
- göbek deliği estetiği10
- şehirler arası otobüs yolculuğunda bastıran çiş8
- yazarların gurur duydukları özellikleri20
- portakallı kek11
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması16
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı21
entry'ler (9)
Burada tanıştığım bir yazara hiç kanlı canlı görüşmeden çok yoğun duygular beslemiştim. Benim yaptığımın çok saçma olduğunu, kendisinin sadece benim sohbetimden keyif aldığını düşünmüştüm ve duygularımı elimden geldiğince hiç açık etmemeye çalışmıştım. Daha sonra kendisi bir gün bana karşı hissettiklerini apaçık söyledi benim görmezden geldiğimi düşünerek kızgın bir halde ve artık iş işten geçmişti başka bir takım sebeplerden de ötürü. Yıllardır hiç konuşmuyoruz. Evlenmiş. Ara ara hala aklıma geliyor ve daha cesur olmuş olsaydım ne olurdu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bak bunlardan öğrenin hep, benden geçti artık size faydası olsun.
Bir zeytin dalının metaforik anlamından ne derece uzaklaştığını gözler önüne seren trajikomik olay.
Özgürce konuşmak, yayınlamak, fikir beyan etmek isterdim, suç olmasa.
Bazen bireyin kendisi için zararlı olabileceğine inanılan bir eylemi gerçekleştirebilme yetkinliği olarak da karşımıza çıkabilen olgu. Özgürlük savunuculuğuna soyunmuş bizler bu tür durumlarda fikir ayrılıkları yaşarız. (bkz: ötanazi)
8-9 yıl önce başka bir mahlasla yazıyordum burada. Birkaç yazar arkadaşım vardı, çok iyi zaman geçiriyorduk. Onların yazdıklarını okumak da çok büyük keyif veriyordu bana, sayfalarca dahi olsa. Şimdi hatırlayabildiklerimi kontrol ettim, silik olmuşlar. Biraz içim burkuldu.
Bir şeyler biliyor ya da bilmek istiyorsanız en azından bir göz atmanızı önerebileceğim platform. Ne bildiğinizin ya da ne bilmek istediğinizin çok önemi yok çünkü neredeyse tüm aklınıza gelebilecek konularla ilgili bir soru bulabiliyorsunuz. Bulamasanız da kendi sorunuzu oluşturduğunuzda konu hakkında en kötü ihtimalle bir nebze bilgisi olan insanlardan kısa süre içinde cevaplar alabiliyor ve bunu anonim olarak da yapabiliyorsunuz. Yahoo answersın mektepli abisi, ablası diyebiliriz bir nevi.
Benim için çoçukluğuma açılan minik bir penceredir. Bir ırmak kıyısına piknik yapmaya giderken, çamurda patinaj yapmaya başlayıp bizi yürümeye mecbur bırakan dolmuşun penceresidir. Küçük ayaklarımız çamura batarken, çantamdaki mozaik pastadan hep birlikte tırtıklayıp, bilmeden çok mutlu olmak, belki de yaptığımız piknikten daha çok tam da o andan keyif almaktır. Bu arada kahvelisi de çok lezzetli oluyor.
Sevgidir. “Sevmeyen kişi Tanrı’yı bilmeyendir; çünkü Tanrı sevgidir.” 1. Yuhanna 4:8 “Komşunu kendin gibi seveceksin.” Matta 22:39
Daha fazlasını öğrenmek isteyen ya da soruları olan varsa yeşillendirebilir, birlikte öğrenebiliriz.
Daha fazlasını öğrenmek isteyen ya da soruları olan varsa yeşillendirebilir, birlikte öğrenebiliriz.
Medcezirlerde kaybolmuş, kıyıya vurmuş; biraz yorgun, biraz umutlu, biraz heyecanlı, çok huzurlu, en huzurlu. Tanıyanlar bilemese de bazen, arayanlar hep bulur. (bkz: theflowerthatcannotbeseen)