bugün
- karton toplayan çocuk silik yesin kampanyası25
- sudekiray tezek kokuyor silik yemelidir35
- bir insanla ilişkiyi kesmek için yeterli sebepler14
- al pacino neden karizmatik13
- zengin ve fakir arasında ki farklar21
- sinan oğan14
- millet gerçekten açmı sorunsalı8
- 26 ocak 2025 fenerbahçe göztepe maçı31
- sözlüğe ai ile yaratılmış bir resim bırak13
- cinler8
- evlenmeden çocuk yapılır mı26
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi14
- sudekiray 6 yıl 5 ay çaylak yapılsın kampanyası16
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak13
- 10 aralık 2024 sevgilimin beni terketmesi11
- dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak24
- kolonu kesilmiş binalar nasıl tespit edilir13
- ben gürcüyüm eşim arap12
- taliban14
- galatasaray'ın son 8 maçta 7 penaltı alması12
- ellerim bos gonlum hos evlen benimle10
- sözlük yazarlarının ai ile ürettiği görseller15
- deep learning8
- evlenince kadınla napıyorsunuz21
- sudekiray silik yesin kampanyası21
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın19
- konya da 3 katlı binanın çökmesi27
- yangında ölen insanlara küfür eden zavallılar9
- londra sokaklarını bok gotürmesi14
- yunan askerini selamlamak10
- 25 ocak 2025 galatasaray konyaspor maçı12
- sudekiray'ın aşık olması15
- victor osimhen10
- sari renkli seker17
- gs'nin yine haram 3 puan alması14
- insan olmaya ceyrek kala12
- tamer karadağlı14
- pardonadinizasizmi10
- arkadaşlar nasıl çıkmışım10
- sözlük yazarlarının ilk arabaları9
- günaydın arkadaşlar buyrun kahvaltı yapalım10
- istanbula taşınmak26
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı16
- ahmed kutucu9
- akrabalardan nefret etmek18
- gece vakti yalnız başına tuvalete gitmek14
- kar yağarken dinlenecek şarkılar8
- deniz arman9
- dertlenince yapılacaklar18
- karınızın üstsüz güneşlenmesine izin verir misiniz16
entry'ler (9)
Burada tanıştığım bir yazara hiç kanlı canlı görüşmeden çok yoğun duygular beslemiştim. Benim yaptığımın çok saçma olduğunu, kendisinin sadece benim sohbetimden keyif aldığını düşünmüştüm ve duygularımı elimden geldiğince hiç açık etmemeye çalışmıştım. Daha sonra kendisi bir gün bana karşı hissettiklerini apaçık söyledi benim görmezden geldiğimi düşünerek kızgın bir halde ve artık iş işten geçmişti başka bir takım sebeplerden de ötürü. Yıllardır hiç konuşmuyoruz. Evlenmiş. Ara ara hala aklıma geliyor ve daha cesur olmuş olsaydım ne olurdu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bak bunlardan öğrenin hep, benden geçti artık size faydası olsun.
Bir zeytin dalının metaforik anlamından ne derece uzaklaştığını gözler önüne seren trajikomik olay.
Özgürce konuşmak, yayınlamak, fikir beyan etmek isterdim, suç olmasa.
Bazen bireyin kendisi için zararlı olabileceğine inanılan bir eylemi gerçekleştirebilme yetkinliği olarak da karşımıza çıkabilen olgu. Özgürlük savunuculuğuna soyunmuş bizler bu tür durumlarda fikir ayrılıkları yaşarız. (bkz: ötanazi)
8-9 yıl önce başka bir mahlasla yazıyordum burada. Birkaç yazar arkadaşım vardı, çok iyi zaman geçiriyorduk. Onların yazdıklarını okumak da çok büyük keyif veriyordu bana, sayfalarca dahi olsa. Şimdi hatırlayabildiklerimi kontrol ettim, silik olmuşlar. Biraz içim burkuldu.
Bir şeyler biliyor ya da bilmek istiyorsanız en azından bir göz atmanızı önerebileceğim platform. Ne bildiğinizin ya da ne bilmek istediğinizin çok önemi yok çünkü neredeyse tüm aklınıza gelebilecek konularla ilgili bir soru bulabiliyorsunuz. Bulamasanız da kendi sorunuzu oluşturduğunuzda konu hakkında en kötü ihtimalle bir nebze bilgisi olan insanlardan kısa süre içinde cevaplar alabiliyor ve bunu anonim olarak da yapabiliyorsunuz. Yahoo answersın mektepli abisi, ablası diyebiliriz bir nevi.
Benim için çoçukluğuma açılan minik bir penceredir. Bir ırmak kıyısına piknik yapmaya giderken, çamurda patinaj yapmaya başlayıp bizi yürümeye mecbur bırakan dolmuşun penceresidir. Küçük ayaklarımız çamura batarken, çantamdaki mozaik pastadan hep birlikte tırtıklayıp, bilmeden çok mutlu olmak, belki de yaptığımız piknikten daha çok tam da o andan keyif almaktır. Bu arada kahvelisi de çok lezzetli oluyor.
Sevgidir. “Sevmeyen kişi Tanrı’yı bilmeyendir; çünkü Tanrı sevgidir.” 1. Yuhanna 4:8 “Komşunu kendin gibi seveceksin.” Matta 22:39
Daha fazlasını öğrenmek isteyen ya da soruları olan varsa yeşillendirebilir, birlikte öğrenebiliriz.
Daha fazlasını öğrenmek isteyen ya da soruları olan varsa yeşillendirebilir, birlikte öğrenebiliriz.
Medcezirlerde kaybolmuş, kıyıya vurmuş; biraz yorgun, biraz umutlu, biraz heyecanlı, çok huzurlu, en huzurlu. Tanıyanlar bilemese de bazen, arayanlar hep bulur. (bkz: theflowerthatcannotbeseen)