bugün
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı71
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız17
- sahurdayız uludağ sözlük29
- mert hakan yandaş12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü13

entry'ler (9)
Burada tanıştığım bir yazara hiç kanlı canlı görüşmeden çok yoğun duygular beslemiştim. Benim yaptığımın çok saçma olduğunu, kendisinin sadece benim sohbetimden keyif aldığını düşünmüştüm ve duygularımı elimden geldiğince hiç açık etmemeye çalışmıştım. Daha sonra kendisi bir gün bana karşı hissettiklerini apaçık söyledi benim görmezden geldiğimi düşünerek kızgın bir halde ve artık iş işten geçmişti başka bir takım sebeplerden de ötürü. Yıllardır hiç konuşmuyoruz. Evlenmiş. Ara ara hala aklıma geliyor ve daha cesur olmuş olsaydım ne olurdu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bak bunlardan öğrenin hep, benden geçti artık size faydası olsun.
Bir zeytin dalının metaforik anlamından ne derece uzaklaştığını gözler önüne seren trajikomik olay.
Özgürce konuşmak, yayınlamak, fikir beyan etmek isterdim, suç olmasa.
Bazen bireyin kendisi için zararlı olabileceğine inanılan bir eylemi gerçekleştirebilme yetkinliği olarak da karşımıza çıkabilen olgu. Özgürlük savunuculuğuna soyunmuş bizler bu tür durumlarda fikir ayrılıkları yaşarız. (bkz: ötanazi)
8-9 yıl önce başka bir mahlasla yazıyordum burada. Birkaç yazar arkadaşım vardı, çok iyi zaman geçiriyorduk. Onların yazdıklarını okumak da çok büyük keyif veriyordu bana, sayfalarca dahi olsa. Şimdi hatırlayabildiklerimi kontrol ettim, silik olmuşlar. Biraz içim burkuldu.
Bir şeyler biliyor ya da bilmek istiyorsanız en azından bir göz atmanızı önerebileceğim platform. Ne bildiğinizin ya da ne bilmek istediğinizin çok önemi yok çünkü neredeyse tüm aklınıza gelebilecek konularla ilgili bir soru bulabiliyorsunuz. Bulamasanız da kendi sorunuzu oluşturduğunuzda konu hakkında en kötü ihtimalle bir nebze bilgisi olan insanlardan kısa süre içinde cevaplar alabiliyor ve bunu anonim olarak da yapabiliyorsunuz. Yahoo answersın mektepli abisi, ablası diyebiliriz bir nevi.
Benim için çoçukluğuma açılan minik bir penceredir. Bir ırmak kıyısına piknik yapmaya giderken, çamurda patinaj yapmaya başlayıp bizi yürümeye mecbur bırakan dolmuşun penceresidir. Küçük ayaklarımız çamura batarken, çantamdaki mozaik pastadan hep birlikte tırtıklayıp, bilmeden çok mutlu olmak, belki de yaptığımız piknikten daha çok tam da o andan keyif almaktır. Bu arada kahvelisi de çok lezzetli oluyor.
Sevgidir. “Sevmeyen kişi Tanrı’yı bilmeyendir; çünkü Tanrı sevgidir.” 1. Yuhanna 4:8 “Komşunu kendin gibi seveceksin.” Matta 22:39
Daha fazlasını öğrenmek isteyen ya da soruları olan varsa yeşillendirebilir, birlikte öğrenebiliriz.
Daha fazlasını öğrenmek isteyen ya da soruları olan varsa yeşillendirebilir, birlikte öğrenebiliriz.
Medcezirlerde kaybolmuş, kıyıya vurmuş; biraz yorgun, biraz umutlu, biraz heyecanlı, çok huzurlu, en huzurlu. Tanıyanlar bilemese de bazen, arayanlar hep bulur. (bkz: theflowerthatcannotbeseen)