bugün

(bkz: ben)

(bkz: sözlük yazarlarının söylemek istedikleri) başlığına yazacaklarımı buraya yazıcam artık. dertleşme, psikolojimin durumu vs. yine yine yine yazasım var baya bir. mesela birincisi.

psikolojimin bozuk olduğunu 8 yıldır felan bilmeme rağmen kendimi bazı şeylerde ikna edemedim. ne yapıcaktım mesela. her sabah yataktan tecavüze uğraşmış gibi kalkmam benim durumumda olan birisi için aşırı normal oluşu gibi.

""Sanırım azgın oldukları ve sikmek istedikleri insanları seçiyorlar. Buna engel olamıyorlar. Onlar seks bağımlısı...

Daha çok tecavüzcü olma yolunda. Her gün cinsel saldırıya uğruyormuşum gibi hissediyorum - ama psikolojik olarak."
Ne saçma sapan bir yazi bu ya.bizimle dalga mı geciyorsun.
Benimdir.

Cidden aşırı bozuk farkındayım lakin hayat gailesi ve atılan kazıklar beni bu hale getirdi.

Psikolog veya psikiyatriye de gitmem, duzeltebileceklerini sanmam.

Ayrıca hap ile sakinleştirici ile duzeltecekler ise hiç ellemesinler bozuk kalsın.
8-9 senedir kendimi iyi hissetmediğim için, ben olabilirim bu.
Ülkenin psisikolojisi bozuk kardiş, senin durumunda buna paralel olarak normal.
psikoloji dedin de dün devlet hastanesindeydim psikiyatrinin önündeki kuyruğu görünce 4 damarım birden dıkandı allah bu millete acısın akıl fikir versin körü körüne takım tutar gibi parti tutmaktan muhafaza eylesin çok amin.
yüce allaha sığındık atlatmaya çalışıyoruz. üst kattaki teyze vefat etti 7-8 ay önce çok tatlı kimseye zararı olmayan naif bir kadıncağızdı. oğlu ile beraber 2-3 senedir oturuyorlardı evde. oğlu da sabahın köründe bizimle beraber evden çıkıyor gece yarısı dönüyordu işten. kadın vefat edince oğlan iş yerine yakın bir yerden ev tuttu bu bizim üst kattaki evi de çocuğun abisi kiraya verdi. 1 ay önce doğulu bir aile tuttu evi taşındılar falan işte. 25 yaşlarında karı koca "şimdilik" 3 tane çocukları var 2 si 5-6 yaşlarında birisi 3-4 yaşlarında. 1 aydır tepemizde harp yaşanıyor o 3 çocuk bir bölük asker kadar ses çıkartıp tüm gün tepiniyorlar. apartman çerden çöpten geçilmiyor babaları sigara izmaritlerini çocuklarda yedikleri ne varsa onları yerlere atıyorlar. anneleri muhtemelen ruh hastası sürekli çığlıklar atıp küfürler ediyor herkese ve her şeye. o kadar ağır küfürler ediyor ki küfrün her türlüsünü duymuşum benim ile göğsüm sıkışıyor böyle ağzı bozukluk olamaz.. karı kocada kavga ediyorlar sürekli 2 yan apartmandan şikayete geldiler düşün. 3 defa güzellikle ikaz ettik ama zerre sklemiyorlar. karı koca karşıma alıp tek bir tokat atsam ikisi de geberir tokadın yarısı da boşa gider düşün ama efeliğe gelince kral bunlar..

ya sabır çekmekten dilimde yaralar çıkmaya başladı artık hadi hayırlısı. yıllardır düşünüyorum insanlar neden cinnet geçiriyor neden katil oluyor diye. cevabını sanırım bulmak üzereyim * amk dünyasında insan gibi yaşamak haram. insanlar kolay yol varken kimseye zarar vermeden ve kimseden zarar görmeden yaşayıp gitmek varken neden sürekli zor yolu seçip böyle hayvandan beter hayatları yaşamayı tercih ediyorlar anlamıyorum..
Chatgpt sitesinden sonra benim de psikolojim biraz bozuldu gibi.
rahatsızlığın latince adı: babasindankus dayak yememuş
Ülkede günümüz koşullarında psikolojisi bozulmayan kaldı mı ? Denilesi başlık.
Bırakın sözlüğü ülkenin genelinin psikolojisi bozuk. Buradakilerin düzgün olma ihtimali var mı?
https://www.uludagsozluk.com/e/47387174/

iyi de çocuk onlar 3 yaşındaki çocuk laftan anlar mı?

Sen hiç çocuk olmadın mı mel kardeşim?
çocuğa söylenen bir laf yok zaten sen her zamanki gibi okuduğunu anlayamadığın için sana çocuklara bir şey söylenmiş gibi algılamışsın normaldir.

44 senedir aynı evde yaşıyorum alt kata ben 1-18 yaş aralığında iken 4-5 farklı kişi geldi gitti. bir allahın günü kapımıza bir kişi çıkmadı şikayete. ben kuduracak olsam annem terliği yapıştırırdı ağzıma koşma ses yapma diye. her şey aile terbiyesi ile olur senin bunu da bilmemen normal.. çocuk elbette koşar oynar ona zaten laf söylemedim birkaç kez oku anlarsın.
Yaz amk.
Kardeş sen anlamıyorsun galiba çocuk lan bu 3 yaşındaki çocuk durduramazsın.
Koşacak, zıplayyacak!
Hiç Bi sikim yapamazsın!
Hele bir de aynı yaşlarda 3 kardeş abooooov.
Allah yardımcın olsun kardeşim.
oğlum sende zeka eksikliği falan mı var ? kadın allah kitap küfür ediyor herkese ve herşeye anlamıyor musun ? mal mısın sen la okuduğunu anlayamıyor musun ? karı koca gecenin 12 sinde 1 inde 2 sinde birbirlerinin analarına sövüyorlar saatlerce o saatlerde söylenen her şey sanki yanında söyleniyormuş gibi geliyor sana daha nasıl anlatayım sana ? çocukları zaten sineye çektik mesele ruh hastası kadın ve kocası. he sen diyorsan allah kitap birbirlerine küfür etsinler sabaha kadar birbirlerinin anneleri ile kombo yapsınlar sana ne o zaman kendinle çelişiyorsun demektir.
çocuk onlar ya çocuk.. allah merhametsizlerle mezar komşu bile etmesin. bunlarla mezar koşusu olanın mezarı alev alır.
Ben de diyorum ki: b i s i k i m y a p a m a z s ı n!

Bu çileyi ç e k e c e k s i n.

Öyle asarım keserimle olmaz o işler.
--spoiler--
çocukları zaten sineye çektik
--spoiler--

çocuk sineye çekilmez bağıra basılır.
sana giren çıkan ne bu mevzuda onu anlamadım ben. gürültü yapan sen değilsin çeken sen değilsin. asılıp kesilecek sen değilsin asıp kesip başı belaya girecek sen değilsin. atıma ot vermessin şeyime şey vermezsin sen neden kendini paralıyorsun birader *
(bkz: sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız) başlığında ciddi ciddi sevgilisinin şişmanlığı yüzünden ayrılacağını söyleyenler gerçekten ruhsal manada iyi durumda olmayanlarınızdır. bunların çevresinde bulunanlar da kendilerini psikolojisi bozuk olarak tanımlar işte.
Yahuu ben olayın fotokopisini çekip analiz ettim.
Benim analizime göre sen bu çileyi çekersin başka da Bi skm yapamazsın.
Çünküü kanunen gürültü yapan komşuya bir yaptırım yok.
Ha vurcam dersen 30 sene yatarsın.
Mecburen çekecen.

Hadi git ötede ağla.
başlara yazın beni pls akshkashf varsa psikolog dm şasfadsa.
--spoiler--

Yahuu ben olayın fotokopisini çekip analiz ettim.
Benim analizime göre sen bu çileyi çekersin başka da Bi skm yapamazsın.
Çünküü kanunen komşuya bir yaptırım yok.
Ha vurcam dersen 30 sene yatarsın.
Mecburen çekecen.

Hadi git ötede ağla.

--spoiler--

la geri zekalı benim yazdığım bir entry üzerinden gelip yorum yapıyorsun sonra ötede ağla diyorsun. soruma cevap ver sana giren çıkan ne bu mevzuda ? sen neden kendini dahil ediyorsun bu göt acısı nereden geliyor. kanunen veya kanun dışı yolla istediğimi yaparım sen kim köpeksin ki bana onu yapamazsın bunu yapamazsın diyorsun arkadaş. cezası neyse de çekerim sana giren çıkan ne bunu soruyorum ben sana.
Ben olayın fotokopisini çektim.