bugün

-derdini kuşa anlat, dağa anlat, taşa anlat; insana hiç dert anlatılır mi?

bir şair demiş. ben kendi dertlerime katlanamiyorum, çabucak geçiyorum ya da makaraya vuruyorum, siz de bana dert anlatmayın bı zahmet. içim şişiyor benim.
güzel şeyler konuşalım beraber. keyifli vakit geçirelim. bunalım icin tek başıma kendime yetiyorum.
kardes derdimi mümkün olsa kendime bile anlatmayacağım ben başkasına ne ki benden?
Bazı dertlerin hiç kimseye anlatılmaması gerektiğinin farkına varmış bireydir. Kolay değildir ancak bu hayatta yaşadığımız bazı şeyler yalnızca bizimle kalmalıdır ki aklımızın bir köşesinde acaba başkası duydu mu sorusu olmasın.
insanlara dert anlatınca bunu ya dedikodu malzemesi yaptıklarını ya da seninki de dert mi ben bunu yaşadım, şunu yaşadım gibi dert küçümsediklerini iyice tecrübe etmiş insandır.
KETUM iNSANDIR,SORUNUNU BAŞKASINA ANLATTIĞINDA BUNU KOZ OLARAK ALEYHiNE KULLANACAKLARINI BiLDiĞi iÇiN,DiĞER iNSANLARIN GÖZÜNDE ZAYIF(GÜÇSÜZ, EZiK DURUMUNA DÜŞECEĞiNi BiLEN iNSANDIR,HAKLIDIR DA iNSANLAR ACIMASIZ BiR iNSANIN EKSiK-NOKSAN-GÜÇSÜZ YÖNÜNÜ GÖRMEYE GÖRSÜNLER HEMEN BUNU KULLANMAYI ÇOK GÜZEL BiLiRLER.YA DA CLAUDiA S CLOUD ARKADAŞIMIZIN DEDiĞi GiBi DEDiKODU MALZEMESi OLARAK KULLANABiLiRLER.
sözlüklerde hesap alır, konuşur konuşur, bir müddet sonra hesabı silerim.
sır paylaşmak çok akıllıca bir şey değil.
herkesle illaki olmaz ama dert anlatılır, paylaşılır ve istişare yapılarak çözüm aranır.
içine atıyorsa finalde naneyi mutlaka yiyecektir.
nanenin eski adı verem dir.
kanser eder tabiri de bunlarla alakalıdır, yeni nesil bilmez!
Söyleyemem derdimi kimseye
derman olmasın diye
inleyen şu kalbimin sesini
o yar, hayırsız yar duymasın diye

Sakladım gözyaşımı
Vefasız o yar, o yar görmesin diye...
içine atarsa hasta olur. Deşarj şart.