bugün
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları14
- chatgpt11
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni12
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- alparslan kuytul12
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz19
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek13
- sahurdayız uludağ sözlük23
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız14
- gecenin şarkısı8
- ateistlere sorulacak sorular8
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek11
- canlı balıkları kızgın yağa atan vietnamlı8
- başkanlık sistemi gelince uçacaz9
- 2013 yılında 33 bin tl'ye sıfır araba varmış14

entry'ler (222)
Sarilmak istegi ve ihtiyaci duyuyorsa net yufka yureklidir kendisi..zira herkeste bulunmaz hissedilemez o istek. Sarildik say dostca kucak dolusu olanindan..
Detayli mevzular.. ruhlarimiz da iki Yarimdan yaratilmistir dusuncesini hissettirir hep
Aslinda hicbirsey gercek degil. Gerçektenn var degil de bir Ruya mi ??
Suan gelecekse Neset Ertas.. digerlerinI sirayla alirdik
Yaklasik birkac Saat once.. tuhaf olan Tarafi da gercek oldugunu bilmek!!
Eski yazilarimi okudum yillar oncesinden Kalan. Yok yok ben hiç buyumemisim, buyuyememisim.. bu kez daha baska bir Hal icinde yuregim. Cok daha mutlu olsa da daha çok aciyor gibi
Nerdeyim bilmiyorum.Boyle tuhaf bir nokta, ucurumun kenari gibi. Olmekten niye korkar insanlar anlamis degilim bir turlu.. hayat mi çok guzel yoksa kotu olan olum mu? ?
Yetmedigi noktada sizin yillar sonra sozluge getiriyormus.. tecrube ile sabit:/
itiraf etmek gerek bazen kendine,kimseye söyleyemediklerini yine kendi kendine anlatıp dinlemek gerek..
Yüzlerce km ötede atıyor bu kez kalbim,ruhum bedenimde değil sanki,bazen kalp atışlarım beni öldürürcesine delirirken bazen topluca beni terk etmişler gibi..özledim sevgili,gel,o gittiğin denizler kadar çok sev beni,ama deniz yetmez hatta gökyüzü kadar sev istiyorum beni...
Yüzlerce km ötede atıyor bu kez kalbim,ruhum bedenimde değil sanki,bazen kalp atışlarım beni öldürürcesine delirirken bazen topluca beni terk etmişler gibi..özledim sevgili,gel,o gittiğin denizler kadar çok sev beni,ama deniz yetmez hatta gökyüzü kadar sev istiyorum beni...
Daha gitmesine aylar varken, yanindayken bile özlersin.. dokunmaya bakmaya kıyamazsın..yanindayken zaman dursun diye dualar edersin.askini denizle paylasmaya razi olursun.o gemi sevdigin adami azad edene kadar beklersin. Aşkı,sabrı,
Sevmeyi sevilmeyi ögrenirsin böyle bir adamla.
öyle büyür ki askın ne denize sıgar ne gökyüzüne..
Herkese nasip olmaz öyle asklar. Yanindakini herkes sever ama beklemekte yaninda yokken de sevebilmektir asil marifet !
Herkes bekleyemez bir denizciyi .
Sevmeyi sevilmeyi ögrenirsin böyle bir adamla.
öyle büyür ki askın ne denize sıgar ne gökyüzüne..
Herkese nasip olmaz öyle asklar. Yanindakini herkes sever ama beklemekte yaninda yokken de sevebilmektir asil marifet !
Herkes bekleyemez bir denizciyi .
Sevgiliden duymak istedigimiz bir
Seni seviyorum ' dur belki
Seni seviyorum ' dur belki
Disariya yagmur
yüregime hasret
fikrime Sen
nasil yagiyorsunuz ucunuz birden bir bilsen..
yüregime hasret
fikrime Sen
nasil yagiyorsunuz ucunuz birden bir bilsen..
Baslik altina tarif gerek bi de ;
Yarim paket margarin ya da tereyag
2 cay bardagi sivi yag
1 cb. Yogurt
1 tatli kasigi karbonat
Yarim limon suyu
Son olarak da yaklask 3 su bardagi kadar un
Ic harci icin ; 4 elma
1 cay bardagi toz seker
1 tatli kasigi tarciinn
Elmayi rendeyip sekerle biraz pisirilir ve tarcin eklenir.
Seklini ise istediginiz gibi yapabilirsiniz.
Onceden isitilmis firinda pisirin mutlaka
Defalarca denenmis begenilmis bir tariftir. Afiyet olsun
Yarim paket margarin ya da tereyag
2 cay bardagi sivi yag
1 cb. Yogurt
1 tatli kasigi karbonat
Yarim limon suyu
Son olarak da yaklask 3 su bardagi kadar un
Ic harci icin ; 4 elma
1 cay bardagi toz seker
1 tatli kasigi tarciinn
Elmayi rendeyip sekerle biraz pisirilir ve tarcin eklenir.
Seklini ise istediginiz gibi yapabilirsiniz.
Onceden isitilmis firinda pisirin mutlaka
Defalarca denenmis begenilmis bir tariftir. Afiyet olsun
Sevgilime yan gozle baksa oyarim o gozlerini. Yok oyle bi dunya. Benim bakmaya kiyamadigima elin kasari goz dikemez
Sevgilim de agzinin payini verir zaten bu kadar net
Sevgilim de agzinin payini verir zaten bu kadar net
Tam 365 gun olmus bu basliga yazali
Yine fikrim ayni.. sevdigi adamin kollarinda huzur buldugu andir bir kadininen masum ani...
Ama bir de hayatin gercekleri var istemesek de yuzumuze caattt !diye acimasizca umarsizca vurdugu
Yalniz olmak kanatlarini kiriyor,acitiyor,kanatiyor..
Yine fikrim ayni.. sevdigi adamin kollarinda huzur buldugu andir bir kadininen masum ani...
Ama bir de hayatin gercekleri var istemesek de yuzumuze caattt !diye acimasizca umarsizca vurdugu
Yalniz olmak kanatlarini kiriyor,acitiyor,kanatiyor..
yavşak insanlardan nefret ediyorum , artık ciddi anlamda sıkıldım .bi uzak durun allah aşına yalvarırım. bıktım ya ben de insanım..
adam evli kalkıyor seni de istiyorum diyor deliricem yeminle nedir bu yüzsüzlük nereye gidiyoruz biz anlamıyorum artık!!
adam evli kalkıyor seni de istiyorum diyor deliricem yeminle nedir bu yüzsüzlük nereye gidiyoruz biz anlamıyorum artık!!
evet o ben oluyorum . arada bir yazmayı seviyorum . hayat beni farklı yerlere sürüklese de o fırtına içinde bile yazmak iyi geliyor . iyi hissettiriyor satırlara dökmek konusup anlatamadıklarımı. bazen hayata , bazen bir dosta , bazen can ' dan öte olanlara. yanımızda olmasa da ruhumuzda hissettiklerimize anlatamadıklarımı .
baktım da 2 ay önce yazmışım en son . yine geldiysem bu sayfanın basına var demekki daha dökülecek harfler , kelimeler , anlamsız da olsa bazen ; cümleler... parmak uclarımızda .
baktım da 2 ay önce yazmışım en son . yine geldiysem bu sayfanın basına var demekki daha dökülecek harfler , kelimeler , anlamsız da olsa bazen ; cümleler... parmak uclarımızda .
o ellerinle hazırladığın kahvaltıları da özledim ,meyve tabaklarını , yatmadan önce hazırlayıp sıcak sıcak getirdiğin her akşam farklı tadlardaki sütleri de.. her gece uyumadan önce son öpüşünü...her sabah öperek uyandırısını..
uyumadan önce son , uyandığım an ki ilk sen'i özledim.çok özledim...
uyumadan önce son , uyandığım an ki ilk sen'i özledim.çok özledim...
yine çok ama çook özledim . bu dibine vurduğum his beni mahvetti bitirdi artık yeter allahım .. ne istersen al ama onu bana ver lütfen
yine geldim itirafın eşiğine..
herseyi anlatıcam artık yeter yeminle agır geliyor tasıyamıyorum tek bedende bu kadar yüksek ritmi. ya gel al bu yükün yarısını da vurma dibine dibine yüreğimin.
ruhsuz olurum yerine göre , yerine göre kalpsiz belki ama inanma ,cok özlüyorum 007 sen'i..
nasıl oldu bu kadar fazla hissettim bilmiyorum ama kimse sen değil , kimseye sarılamam ki sen gibi.
gel artık...başedemiyorum boyumu aşan bu hasretinle ..
herseyi anlatıcam artık yeter yeminle agır geliyor tasıyamıyorum tek bedende bu kadar yüksek ritmi. ya gel al bu yükün yarısını da vurma dibine dibine yüreğimin.
ruhsuz olurum yerine göre , yerine göre kalpsiz belki ama inanma ,cok özlüyorum 007 sen'i..
nasıl oldu bu kadar fazla hissettim bilmiyorum ama kimse sen değil , kimseye sarılamam ki sen gibi.
gel artık...başedemiyorum boyumu aşan bu hasretinle ..