bugün
- şinasi yurtsever16
- çok zengin olsanız ne yapardınız13
- küçük prens17
- ramazan hoca10
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı15
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan15
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı15
- chatgpt13
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- rodonit11
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma21
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz9
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9

entry'ler (587)
durup durup ekşi sözlük'e (#10445052), (#10453263) sallayan yazar. meğersem (#10405086) bu yüzdenmiş. vereyim şifremi gir, yaz, dök içini. hevesini al ver. komik çocuk.
ha bir de nazım hikmet'e sallıyor ki, bu sefer içini dök diye şifre mifre vermem, içini dökerim.
ha bir de nazım hikmet'e sallıyor ki, bu sefer içini dök diye şifre mifre vermem, içini dökerim.
yazarlarımız bu gece çok gergin. 15 yaşında bir kızla birlikte olunduğu iddiası yazarlarımızı birbirine düşürmüş durumda. sürü halinde yaşayan bir grup bu iddianın gerçekliğine oradaymışçasına inanıp kınama saldırıları gerçekleştiriyor. bir başka grup ise onlara birazdan 9 yaşında bir kızla birlikte olunduğu şeklinde bir iddiayla saldıracak. kan gövdeyi götürecek tabir yerindeyse. dişi yazarlarımız ise bu gece huzurlular. erkeklerin kendi aralarındaki tartışmalarından dolayı sol arazide diledikleri gibi gezebiliyorlar. herhangi bir am, göt veya meme mevcut değil.
tanım mı, national geographic gibi sözlük.
tanım mı, national geographic gibi sözlük.
amca derdik.
okula yakın, denize yakın. lakin kiralar daha düşük olsa imiş.*
eyyvah eyvah 2 filminin oyuncularının konuk olduğunu duyunca izlemek için televizyonu açtığım, fakat beyazıt öztürk'ün ata demirer'in tüm çabalarına rağmen "filmde şu oldu çok güldük bu oldu yarıldık" gibi şeyler söylediğini duyar duymaz kapattığım program.
ronnie james dio kim, metallica'da mı çalıyor?
şaka bir yana "ben harbi metalciyim black sabbath dinlerim, judas priest dinlerim, venom dinlerim, sikmişim metallica'yı!" diye her metal müzik sohbetinde koskoca metallica'dan ismail yk gibi bahseden marjinal metalci gençler çok daha komiktirler orası ayrı.
şaka bir yana "ben harbi metalciyim black sabbath dinlerim, judas priest dinlerim, venom dinlerim, sikmişim metallica'yı!" diye her metal müzik sohbetinde koskoca metallica'dan ismail yk gibi bahseden marjinal metalci gençler çok daha komiktirler orası ayrı.
götüm gibi bir yer afedersin.
farklı siyasi görüşlü insanların birbirlerine karşı saygısızlığı, değer bilmezliği,
rakip takım taraftarlarının eşşek kadar olmalarına rağmen küçük çocuklar gibi sidik yarıştırması,
hayatında am görmemiş bi dolu abazanın sabah akşam amdan götten bahsetmesi,
ciddi anlamda ilkokullu olduklarından şüphe edilecekcek insanların varlığı ve bunu düşündürten seviyedeki entry ve başlıkları,
kimsenin yazılanları okuma, oylama gibi bir derdi olmaması,
ve ne yazık ki bilgi paylaşımının yerlerde sürünmesi.
bunlar sadece aklıma gelenler. e sen de bunları yapıyosun? evet ben de bunları yapıyorum ama burda yapıyorum, ekşi'de yapmıyorum, inci'de yapıyordum. bilmem anlatabildim mi?
farklı siyasi görüşlü insanların birbirlerine karşı saygısızlığı, değer bilmezliği,
rakip takım taraftarlarının eşşek kadar olmalarına rağmen küçük çocuklar gibi sidik yarıştırması,
hayatında am görmemiş bi dolu abazanın sabah akşam amdan götten bahsetmesi,
ciddi anlamda ilkokullu olduklarından şüphe edilecekcek insanların varlığı ve bunu düşündürten seviyedeki entry ve başlıkları,
kimsenin yazılanları okuma, oylama gibi bir derdi olmaması,
ve ne yazık ki bilgi paylaşımının yerlerde sürünmesi.
bunlar sadece aklıma gelenler. e sen de bunları yapıyosun? evet ben de bunları yapıyorum ama burda yapıyorum, ekşi'de yapmıyorum, inci'de yapıyordum. bilmem anlatabildim mi?
takımlarında ronaldinho, robinho, kaka, ronaldo, messi gibi futbolcular bulunan galatasaray taraftarının haklı olarak beğenmediği futbolcu.
(bkz: bulup da bunamak)
(bkz: bulup da bunamak)
alternatifi olarak http://www.atdhe.fm kullanılabilir.
ilk yarıda yerlerde sürünen savunmanın devre arasında doğrulmasıyla kazanılmış bir maç. savunmada ikinci yarıdaki gibi bir direnç sağlandığında bu takım zaten gerekli skoru bulur. nitekim ukic'in enfes driveları, kaya'nın pota altı gücü ve tomas'ın yumuşak bileği bunu gözler önüne serdi bu gece de. ha tabi bir de çiçeği burnunda jasikevicius'un bilmem kaç defa adrese teslim gönderdiği no-look pasları.
son sözüm marko tomas'a. hırsına, oyununa, kazanma arzuna hayran bıraktın bir kez daha. güvenliği atlatabilseydim atlamıştım maç sonu boynuna.*
son sözüm marko tomas'a. hırsına, oyununa, kazanma arzuna hayran bıraktın bir kez daha. güvenliği atlatabilseydim atlamıştım maç sonu boynuna.*
hakkında bu kadar entry girilince geliyor sandığım.
tövbe ya bir metal grupları kalmıştı dinine imanına burun sokulmadık, peh.
tövbe ya bir metal grupları kalmıştı dinine imanına burun sokulmadık, peh.
kampanya boşa vakit kaybı.
eurovision'da yarışacak grubu halka seçtirmedikleri için, halk istedi diye de geri çekmeyeceklerdir.
eurovision da boşa vakit kaybı, o da ayrı mesele.
eurovision'da yarışacak grubu halka seçtirmedikleri için, halk istedi diye de geri çekmeyeceklerdir.
eurovision da boşa vakit kaybı, o da ayrı mesele.