bugün

entry'ler (13)

para

yavuz sb nin beş deste para koleksiyonu vardır.

turşu suyu

turşu sıkılarak elde edilir.turşu tadı vardır.turşu gibidir.acılı çeşidi vardır.

sütlü çay

çayın içine süt koyunarak yapılır. tadına hiç bakmadım ama çok merak ediyorum. güzel olucağından eminim.

kanuni sultan süleyman

muhteşem yüzyıl dizisine konu olmuş , osmanlı devletinin 10. padişahıdır.annesi valide sultan babası yavuz sultan selim dir.

yavuz selim

istanbul da bir durağa isim vermektedir.

sözlük yazarlarından espriler

temel ile dursun iki katlı otobüsle seyahat ediyordu. üst kattaki temel bir ara cep telefonunu çıkardı ve alt kattaki dursun'u aradı: - "tursun, orada durum nasıl?" - "hüç... bizim şoför uyumuş, otobüs öylece gidiyor." temel: - "o da bir şey mi? bizim katta hiç şoför yok. otobüs şoförsüz gidiyor."

Temel otelin birinin odasında kara kara düşünüyor.. 'Ulan' diyor, "Ben aşağıdan içki isterken laz olduğum anlaşılır mı acaba?" Geçiyor aynanın karşısına ve prova yapıyor. "Bana bir fvisku.. yok böyle anlarlar".. "Bana bir rakı, yok" diyor "böyle de anlarlar". "Bana bir bira.. tamam" diyor "böyle iyi.. anlamazlar". Ve aşağıya iniyor. Masaya dirseklerini dayıyor ve sesleniyor: - "Barmen bana bir bira". Barmen Temel'i biraz süzdükten sonra soruyor: - "Birader sen laz mısın?" Temel: "uuuy nasil anladın" diyor: - "Burası resepsiyon bar karşıda.."

size bir mail var
-kimden?
ismail' den

sevgili

sevgili demek bu dünyadaki ruh eşlerinizden birini bulmuşsunuz demek.

muhteşem yüzyıl

şu ana kadar yapılmış ve osmanlı tarihini anlatan çok iyi bir dizidir.eminim çok tutulacaktır.izlemenizi tavsiye ederim.

rotring

rotring-tikky 1-2-3
rotring rapid
rotring rapid pro
rotring visupencil
daha niceleri elimden geçti bence dünyanın en iyi kalem markası diyebiliriz.

galatasaray

türkiye nin ilk futbol takımı.uefa şampiyonluğu ile türkiye nin gurur kaynağı olmuştur.renkleri sarı-kırmızıdır.

fenerbahçe

iyi bir takım olmasına rağmen 29 yıldır bir kupayı alamaması onların daha gelişmekte olduğu gösterir.