bugün
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları14
- chatgpt11
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni12
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- alparslan kuytul12
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz19
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek13
- sahurdayız uludağ sözlük23
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız14
- gecenin şarkısı8
- ateistlere sorulacak sorular8
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek11
- canlı balıkları kızgın yağa atan vietnamlı8
- başkanlık sistemi gelince uçacaz9
- 2013 yılında 33 bin tl'ye sıfır araba varmış14

entry'ler (96)
insanların kahpeliği arasında kaybolmaktansa, kendi yarattığımız dünyada yaşayıp bu aptallık ve saçmalık silsilesinden kurtulmak her zaman en iyi çözümdür de bunu fark edecek insan sayısı öyle çok değildir. Bu fikre katılmayabilirsiniz veya karşı çıkabilirsiniz ama bunun en güzeli olduğunu eğer farketmişseniz, şu hayatta bazı sorunlarınız var demektir.
Hanzo derlerdi, hâlâ da diyorlar.
Sigarasını da mangaldan yakmışsa eğer gözümde ayrı bi yere sahip adamdır.
firari adlı şiirine aşık olduğum sanatçı.
11.08.2017 tarihinden itibaren kaydını yaptıracağım, takip eden günlerde 1200 km gideceğim bölüm ve okuldur. Eğer bu bölümde okuyan yazar arkadaşlarım varsa özel mesajlarını bekliyorum.
Erzurum Atatürk üniversitesi ingilizce öğretmenliği kazandım. Bilgisi olan yazar arkadaşlarım yeşillendirirse güzel olur.
kız çocuk istiyorum deli gibi ve adı da bilge olacak! Erkek olursa barbaros olabilir ya da müstakbel eşim ne derse.
"Guys, i am gonna sleep." 'Dir. Ama ben olsam
"Bruh, amma gonna sleep tc" swh.
"Bruh, amma gonna sleep tc" swh.
Ceket çokta, giyecek adam yok!
Arkadaşlarım sayesinde keşfettiğim, parçalarına aşık olduğum, az bilinen şimdilik(!) sesi güzel müzisyen. Önlerden rezerve etmek lazım. ileride torunlarıma gösteririm. swh.
ahaha salak şey.
'dir. Evet hayattan umutluyum hâlâ.
'dir. Evet hayattan umutluyum hâlâ.
Danimarka'dır.
Bu gün ve takip eden günlerde başıma gelmiş ve gelecek olan olaydır. Gözler yaşlı ard ardına sigara yaktırır. Nerden mi? Er kişi kendinden bilirmiş işi. Hayır yok ağlamıyorum gözüme sigara dumanı kaçtı. Zaman en büyük ilaçmış, zamana bırakıp bekleyip görmek gerek. Bu da parça parça ölmek demek. Ne yapalım elden tek gelen bu.
en son gelen mesajın bana dün veya saat olarak gösterilmesi yerine direk aylı yıllı tarih olarak gösterilmesinin ardından farkettiğimdir. çok yanlızım sözlük. allahını seven üstüme sevgili atsın.
edit: meşgul etmesi, önemsemesi babında sevgili dedim. swh.
edit: meşgul etmesi, önemsemesi babında sevgili dedim. swh.
Çok aşırı derecede boka saran durumdur. O kızdan uzak durulması kankaya sahip çıkılması gerekir. Evlerden ırak.
Temizliğe, hijyene önem veren birisi olarak yaptığımdır. kendimi aşırı terli, kokan ve rahatsız hissediyorum. cinsel yönden bir olay mevcut değil yanlış anlaşılmasın. sadece temiz olmak hoşuma gidiyor. sırf bundan kaynaklı sabahları 7:30 da evden çıkacaksam 5:30 kalkıyorum, duş almak, kahve içmek, kahvaltı yapmak gibi şeyler için. ve inanın insanların bakışı size karşı olumlu yönde değişiyor. tarafımca test edilip, onaylanmıştır.
iyi uyudun he
dir.
dir.
Alkol unutturmaz sadece kafanı, aklını bulandırır. sorun halen ordadır. ve orda olmaya devam edecektir. korkaklık yapıp alkolün arkasına saklanmayınız. cesaretinizi toplayıp sorunlarınızla yüzleşmelisiniz. ancak o zaman unutmaya çalışılan sorunları çözebilirsiniz.
arada bir yaşanan olaydır. genellikle sabahları daha gözleri bile açamamışken yaşanır saate bakayım derken. zımba etkisi yaratır. uyku felan kalmaz. tavsiye edilir. zevklidir.
Hareket ettirirken felç geçirmiş gibi bir süre hiçbişey hissetmemenize sebep olur. Sonrasında olan karıncalanma hissi ise paha biçilmezdir.