bugün

entry'ler (22)

pilot maaşı

ülke standartlarına göre yüksek maaş alıyormuşuz. 100m dolar büyüklüğündeki bir şirket düşünelim. acaba başındaki 25k mı alıyordur? ya da alıyor olsa ona laf eder miyiz? bizim uçak o kadar, arkada bir de 190 yolcu var. bilmeyene bunun sorumluluğunu anlatmak pek kolay değil ama biraz zorlarsak olur bence. bu açıdan bakınca daha makul değerlendirilir diye umuyorum.

ben de çok geç pilot oldum, hiç bir şey için geç değil *

saat takmayınca eksiklik hissetmek

uzun yıllar saat takan insanların başına gelebilen his.

evde takmam ama dışarı çıkınca kolumda olması lazım. bakkala giderken falan da takmıyorum ama bir garip hissetmiyorum değil.

dünyanın en büyük havalimanı türkiyede olması

bulgaristan'a falana filana ödeme yapılacak denilen havalimanı.

meydan chartlarında başka ülkelerin hava sahalarına geçiş göremediğim için bu beyanın kaynağını merak ettim.

hayır amaç gömmekse doğru yerlerden gömelim.

diamond da20

boş ağırlığı yaklaşık 550 kg kadar olan iki kişilik eğitim uçağıdır. özellikle kötü havalarda uçması pek bir keyiflidir.

kavgada korkulan şeyler

Bence diş kırılmasıdır. Karşıdakine Kalıcı zarar vermek de olabilir güçlü kuvvetli kendine güvenen arkadaşlar için.

yarım ekmeğin içine bir paket helvayı yatırmak

Böyle söylenince merak ettiğim eylemdir. o zaman bu çılgınlığı da yapılacaklar listemize yazıyoruz.

salaklığın ücretlendirilmesi

Destek verdiğim öneridir. Hatta boş konuşmak da ücretlendirilirse çok güzel olur.

yazar nicklerinden ilişki sayısını tahmin etmek

son rüyada inecek astral yolcu: 5

balık etli kadınlar zayıflardan daha seksidir

Kesinlikle katıldığım tespit. Keşke kendileri de bu özelliklerinin farkında olsalar.

arge çalışmasına önem vermeyen şirket

Günümüzde uzun süre ayakta kalması zor şirkettir. Ya kendisinden başka kimsenin bulunmadığı bir sektörde var olacak -ki pek mümkün değil- ya da zamanla yitip gidecektir. Ne yazık ki ülkemizde böyle firmalar var. Büyük ihracatlar yapan, kendini geliştirse çok daha büyüklerini yapabilecek firmaların bir süre sonra pazarlarını kaybettiğine şahit oldum. Bunun da sebebi gelişmeye kapalı yönetici kafalardı.

cuma sabahı insanın neşe dolması

Cumartesi çalışmak zorunda olmadığım günlerde başıma gelen durum. Hele ki mesai sonuna doğru katlanarak artması ve tarifi imkansız bir hal alması... Bekle beni haftasonu.

doktor sevgili

iyi sevgilidir. yüksek stres grubu bir mesleğe sahip olmasından ötürü biraz gergin olabilir. partnerinin rahat bir insan olması bazen onu rahatlatacağı yere daha çok da gerebilir.

kitap ayırıcı

Olmazsa olmazdır.

yazarların yakalanması olası hastalıklar

Şu aralar salgın olan grip. Fena yamultuyor bilginiz olsun. Baktınız ki yakalandınız devrilin yatın, çıkmayın dışarı.

sevgilisiyle alışverişe çıkan erkek

Gayet mantıklı bir şey yapan erkektir. Hem alabileceği hediyelerle ilgili piyasa araştırması yapar hem de sevgilisini mutlu eder. Gerçek bir erkek olduğu için de konu ile ilgili mızmızlanıp sevgilisinin başını ağrıtmaz.

şeyma isimli kızlar

Tıpkı diğer tüm insanlar gibi isme göre kategorilendirilemeyen kızlardır. Farklı uçlarda yaşayan Şeymalar gördüm. Birbirlerini tanısalar zerre haz etmezler ama hepsi de Şeyma işte ne yaparsın.

fsx

Artık fazlasıyla eskimiş ve çağın gereklerini karşılayamayan simülatörümüz. Ancak maalesef eldeki alternatifler de henüz kullanıma geçmek için uygun değil, en azından bana göre biraz daha beklemeliyiz malum platforma geçmek için. Ama anıları var, orası ayrı.

utku büyükşahin

Nihayet kendisinden ders alma şerefine nail olduğum hocam. Kesinlikle Yıldız'daki en kaliteli hocalardan biridir. Bununla birlikte dünyadaki en kibar insanlardan da biri olması muhtemeldir. Karışık ve içeriği itibariyle derin konuları anlaşılabilecek şekilde anlatır. Teknik bilgisinin genişliğine ise burada değinme gereği dahi hissetmiyorum.

büyücü

John Fowles'in okuduğum ilk kitabı. Sonu ile ilgili hayal kırıklığı yaşasam da hikayenin akışı ve konusu çok hoşuma gitmişti. Betimlemelerine de bayılmamak elde değil. Her şeyi bırakıp bir Yunan adasına gidesim geliyor artık.

hiçbir kızla çıkmamış 25 yaşındaki bekar erkek

Yakın arkadaşım olan adamdır. iyi de insandır ama şans kendisine gülmemiştir şimdiye kadar. Umuyoruz ki en kısa zamanda şeytanın bacağını kırar.