bugün
- sahurdayız uludağ sözlük26
- bu sözlükte normal çay içen yok mu yav10
- chp'li beykoz belediye başkanının tutuklanması9
- pandela14
- istanbul'un dalağı dışarıda gezen otobüsleri18
- iyi geceler9
- babadan öğrenilen şeyler18
- bi tespitinizi paylaşın25
- künefe'nin abartılmış balon bir tatlı olması13
- türklerin aptal olduğu gerçeği10
- prezervatif önerileri11
- aşk meşk işlerinin sonlanması14
- sansyoklan nikli yazar18
- anın görüntüsü18
- cübbe takıp sakal uzatınca her şey halloldu sanmak9
- yahudilerin 20 trilyon dolara hükmetmesi10
- 11 nisan 2001 tandoğan esnaf mitingi9
- iftar after parti13
- abır geri döndü10
- israil'in kürtleri müttefik ilan etmesi9
- yazarların dedelerinin mesleği17
- hani akp liler selo yu sevmezdi21
- subay olmak vs hemşireliğe devam etmek8
- v a m p i r o v8
- ahmet beyin beyaz bareti8
- sözlüğün en eli güzel kızı32
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı12
- iş arkadaşları12
- kafe açma fikri11
- çalıyor ama çalışıyor denilen iktidar hangisidir15
- oisboyleoluyor ve kamos17
- 2 yıllıktan 4 yıllık okula nasıl geçiş bu49
- iftar çadırı10
- galatasaray lisesi21
- türkiye genelinde 19 485 977 bekar olması17
- bir yangında karını mı ananı mı kurtarırsınız8
- yanlışlıkla 4 tencere kavurma yemek orucu bozar mı8
- programcı yazarlara uygun oyunlar öner17
- yay burcu erkeği13
- acunun hikmeti adaletten kaçırması8
- akp'nin yeni chp olması10
- depo güvenlik ve otomasyon12
- bugün tam 4 kere büyük tuvalete gitmem rezaleti10
- erkeklerin depresyona girmemesi11
- mrna aşısı olmuş yazarlar15
- erkek olmanın zorlukları22
- sözlüğün en eli güzel erkeği40
- sözlükte yetkili seçimi olsa kime oy verirsiniz24
- covid olmamış yazarlar15
- bu zafer ak parti'nin değil22


entry'ler (499)
Tuncay Özkan’ın koluna mavi bant yapıştırmasının ardından, CHPli vekillerin Erdoğan’ın yemin edeceğini sırada ayağa kalkmaması CHPnin emin adımlarla iktidara yürüdüğünün göstergesidir. beee mk salakları size bu kafayla erdogan 20 sene daha sandığın çöpünü toplatır durur. Adam her iki kişiden birinin oyunu almış hala gevezelik yapıyorlar.
not:Akp’li damgası yiyecem hissediyorum. affet ince baba :/
not:Akp’li damgası yiyecem hissediyorum. affet ince baba :/
Yapacak bir şey yok halkımızın tercihi bu.
iyi parti ve MHP’nin Samsun’da yaptığı mitingleri inceledim. Miting aynı alanda yapılmış aşağı yukarı mitinge katılım aynı orandaydı. Sadece dikkatime çeken şey MHP’nin bariyerlerini alanın biraz daha gerisine çekmişlerdi ama bariyerlerin olduğu alan boştu. iyi Parti’nin alanı ise biraz daha daraltılmıştı diyebilirim. Bunlar sandıkta ya kafa kafaya dayanacak ya da iyi parti gerçekten dedikleri gibi sessizlerden oy alıp sollayacak.
Anlaşılan artık meydanlarda balon.
Anlaşılan artık meydanlarda balon.
iyi Parti’nin televizyona verdiği reklamlarda kullandığı motto.
Adaylar netleştikten sonra ince’yi karar kıldım fakat eylemsiz doçent Bahçeli’nin aklı basına gelsin diye secimlerin de ikinci tura kalacağı da kesin olduğundan ilk turda Akşener’e vereceğim. MHP’nin yanında ezilsin istemiyorum o da güçlü bir şekilde seçimlerden çıksın diyorum.
Meclise gelecek olursak bu yönetimle benden CHP’ye oy çıkmaz. Özellikle ince CHP’nin oylarına fark atsın ve mevcut yönetim sorgulanabilir hale gelsin diye iyi partiye vereceğim. Tabii ki nispet olsun diye yapmıyorum. iyi Parti’nin kadrosu gerçekten çok güçlü mecliste belli çoğunluğu yakalarlarsa bir sonraki seçime kadar Akp’yi dağıtması işten bile değil.
Meclise gelecek olursak bu yönetimle benden CHP’ye oy çıkmaz. Özellikle ince CHP’nin oylarına fark atsın ve mevcut yönetim sorgulanabilir hale gelsin diye iyi partiye vereceğim. Tabii ki nispet olsun diye yapmıyorum. iyi Parti’nin kadrosu gerçekten çok güçlü mecliste belli çoğunluğu yakalarlarsa bir sonraki seçime kadar Akp’yi dağıtması işten bile değil.
akp’li şirketler bile barajı geçeceğine inanmış durumda ha ittifaktan dolayı barajın bir önemi yok denilebilir ancak millet ittifakının gücü iyi parti’de bitiyor. çünkü chp’nin yapabilecegi çıkış bellidir, iyi parti sağdan ne kadar oy koparırsa millet ittifakı o kadar güçlü olacaktır. chp’li anketörler iyi parti’yi düşük göstererek kendi kuyularını kazıyor, haberleri yok. ki onca emeğin mücadelenin yanında iyi parti’nin baraj altı kalması hayaldir, vefasızlıktır.
Yalan konuşma diyeceğim de yalan ruhunuza işlemiş gören de tekme tokat daldılar sanar, kolundan tutulup polislere teslim edildi neyin teranesini yazıyorsun merak ediyorum. Aynı hareket MHP,CHP,Akp mitinginde de olsa insanlar elbet rahatsız olacaktır. Orada dayak yemediğine şükretsin hem halkı kışkırtacaksın sonra da saygı bekleyeceksin hadi oradan. MHP mitinglerinde dayak yiyen Akp’lileri, Mersin’de 7 Haziran zamanında petrol ofisinde MHP’liler tarafından lince uğrayan reisi tayfayı unuttun tabii.
Kahramanmaraş’ta kendisini şehit yakını olarak tanıtan Akşener’e ‘ekonomiden önce terörü konuş’ diye hoplayan bir zata Akşener ayarı yine vermiş. Oslo’dan girmiş Habur Rezaletinden çıkmış, Peşmerge soytarılarını hatırlatarak gönlümden yeniden taht kurmuştur.
MHP romantikleri dışında kimseden oy moy almayacak, Akp’li tayfa vefa nedir zaten bilmez. Akp’li yine Ak partisine oyunu atacak. Kimsenin oyu kimsenin babasının malı değildir efendim “ulkocolok MHP’de olur” anlayışında aklı selim tek Allah’ın kulu yoktur olanın da MHP’den menfaati vardır o kadar. Akdeniz’de Adana’yı CHP’ye kaptıracaklar, Osmaniye’yi Akp’ye, Mersin’i iyi parti’ye hala MHP’den bir çıkış bekliyorlar.
Bitti kardeşim bitti sıfırı tüketiyorsunuz. Teşkilatın 40 bin lira borcunu tek kalemde silmiş olan benim ailemde yönetim kurulundaki adamlar bile oy vermeyecek. Kimden oy bekliyorsunuz merak ediyorum?
Bitti kardeşim bitti sıfırı tüketiyorsunuz. Teşkilatın 40 bin lira borcunu tek kalemde silmiş olan benim ailemde yönetim kurulundaki adamlar bile oy vermeyecek. Kimden oy bekliyorsunuz merak ediyorum?
Kimi durumlarda Akp’lilere anlatmak kadar zordur.
Normal şartlarda vermem. Ama ince’yi bilen bilir. Bdp ve hdp’lileri mecliste nasıl gömdüğünü yerin dibine soktuğunu cümle alem bilir. CHP’li değilim eski MHP muhaliflerindenim eger ziyaret ederse ince’nin ziyareti oy devşirmeye yetecekse sineye cekerim. Çünkü ince’yi hepimiz biliyoruz. Pkk ile yan yana getirilmeye kalktığında meclisi yerinden oynattığını, Altan tan’a verdiği ayarları biliyoruz. O yüzden gonul rahatlığıyla oy veririm. Çünkü pkk konusunda en hassas olanların basında ince gelir ta en basında Kürt siyasal hareketinin karşında Akp’ye rağmen karşı durmuştur. Dolayısıyla içim rahat, pkk ile akp’den kat be kat daha şiddetli bir şekilde mücadele edebileceği iyi biliyorum.
Rte 44
ince 28
Akşener 14
Demirtaş 11
Temel 2,6
Doğu 0,4
2.tur
Rte 57
ince 43
Akp:39
CHP:25,6
iyi:13
Hdp:11
MHP:6
Saadet:2
Vp:0,4
reisici tayfa cb alır
muhalif tayfa meclisi...
ince 28
Akşener 14
Demirtaş 11
Temel 2,6
Doğu 0,4
2.tur
Rte 57
ince 43
Akp:39
CHP:25,6
iyi:13
Hdp:11
MHP:6
Saadet:2
Vp:0,4
reisici tayfa cb alır
muhalif tayfa meclisi...
Bugünlerde kan kaybettiği acı bir gerçek medya etkisi, çarpıtılan söylemler kısmen de olsa etkili olmaya başlamış her ne kadar Adana’da güzel bir miting geçirmiş olsa da Hatay bugüne kadar ki en berbat mitingi olmaya aday. Oysa Hatay’da ciddi anlamda MHP ve CHP oyları var ama meydanlar da eski Akp ve Dp’liler çok ilginç çok..
Meral ana Antalya’da çomarları inletiyor.
görsel
görsel
Adam 1000 lirayı mevduata bağladım diyor ulan 150 lira para icin o kadar vakit mi beklenir? :D
Gören de 1 milyon lira yatırmışlar sanar.
Gören de 1 milyon lira yatırmışlar sanar.
bahçeli’yi 2’ye katlayacağına adım kadar eminim ama meral mommy’nin 2.tura kalamayacağını düşünüyorum. şu an muhalif lider çok güçlü isimler ancak muhafazakar seçmenden oy alabilmenin tek yolu akşener. gül gibi bir projeyi akşener’in inadıyla ekarte etmesini chp seçmenin görmezden gelecegini düşünmüyorum ama yine de ince 2.tur için en güçlü aday.
iftira atmayın lan Atatürk'ün solcuların elinden çekip kurtardığı adam ettiği sayılı insanlardan, kendisini sevmesem de iftirayı hak etmeyen bir kişilik.