bugün
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı29
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi14
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan18
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız13
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14

entry'ler (288)
an itibariyle başımda gezinen beladır.
evet sevgili yazar arkadaşlarım. Herkes ıstırır sevdiğini. herkes ıstırdı diye ıstırmaz ama.
iş bittikten sonra dön arkanı sıra bende demesi olabilir. *
zamanında yapmış olduğum ve kafe sahibine yakalandığım aktivitedir. Zor durumdur.
elhamdülillah, müslümanım ve cahil değilim. denemek ister misin?
insanların yaşayış tarzlarına karışan herkes. Dini yaşayana yobaz, açık saçık giyinene ve dinini yaşamayana dinsiz diyen herkes. Herkes az insan olsun, yeter.
sana ne lan emcük. Sen kimin s*kindesin ki onun s*kinde olasın. Şu faşizan kafana sokayım.
evet sevgili yazar arkadaşlarım, ne olurdu adı? Benimkinin adı yok henüz.
Emrah Serbes.
Ben galatasaraylıyım, bana boru falan döşenmeyecek çünkü türk takımlarıyla gurur duyacağım. Senin gibi adamlarla aynı dünyada yaşamak istemiyorum ya. Sen ve senin gibiler gerçekten iğrenç mahluklarsınız.
Galatasaraylıyım ama bu kadarının fazla olduğunu düşünüyorum. Bu yapılan çok ahmakça. Ulan o da insan be. Adam dövmek hele ki futbol için, dünyanın en aptal işidir. Gerçekten ben diyecek hiçbir şey bulamıyorum, yazıklar olsun. Böyle futbol dünyasında şampiyonluğun hiçbir anlamı yok.
evet yazar dostlarım, muslera kurtarır. Harikadır, küçük elleri öpülesidir.
galatasaraylı olmama rağmen bir türlü ısınamadığım ve yapmacık bulduğum tiplerdir. Gereksizlerdir. istediğiniz kadar eksileyin, bu adamlar gereksiz.
şahsımdır. zekama güvenip hiçbir zaman ders çalışmadım ama bir şey fark etiim, zekanın bir önemi yok. Belki de abarttım kendimi, bilemiyorum. Zaman geçtikçe, iş hayatını gördükçe ve istediğim bölümün acısını hep içimde yaşadıkça okumaya karar verdim. ilk sınava hiç çalışmadım 300 puan geldi, idare eder dedim. lysye iki ay kala işten çıkıp derslere başladım evde ve kazandım. Radyo tv sinema okuyorum, mutluyum. Bir kitap yazıyorum ve yazar olmanın peşine de düşeceğim. Kendim planlasaydım bu kadar güzel olmazdı hayatım.
adım mikail ve en sevdiğim sahabe musab bin umeyr. Hepsi bu.
zalla sormuşlar, en sevdiğin şarkı nedir? diye, zall durur mu hemen yapıştırmış cevabı: ''Zall dirty me!''
bugün pazar ve ben annemi çok özledim.
hani neredeler? bi açık adres falan verin lan az işim var.
hem gitar çalıyorum 7 yıldır hem de şarkı söyleyebiliyorum güzelce. oh mis valla.
başıma gelendir. Tam dört yıldır anneler gününde beraber olamadık anamla. Bir türlü fırsat olmadı. bugün yayın yaptığım radyoda millet yayından sonra annesine giderken ben sigara ve kahveye koştum. Çok zor lan. geçen yıl beraberdik aslında anneler gününde ama babam hapiste olduğu için o sıralar, geçen yılı yıldan bile saymıyorum ben. Şimdi ahmet kaya dinliyorum ve acayip duyguluyum. dokunsanız ağlarım lan. olm yanınızdaysa anne babanız, kalkın sarılın lan. ellerinden yüzlerinden öpün oğlum. doyun lan onlara.