bugün

entry'ler (118)

gittiği yerleri an be an facebook a yazan kişi

face de değil de twitte bu durumu uyguladığına şahit olduğum kişidir. yazıktır eziktir.. yazcak şey mi bulamıyorsun arkadaş yazma o zaman nedir bu lokantadayım kütüphanedeyim kültür merkezindeyim çok geziyorum çok biliyorum ayakları..

yatağa uzanınca gülümseyen tip

aşıktır o aşık..

abbas güçlü ile genç bakış

sapık olduğunu bir etkinliğimize davet etmemiz ve kendisinin de icabetiyle anladığımız kişilik olan abbasgüçlü'nün sunumuyla izlenmemeli diye düşündüğüm program. eskiden izleridim geçen seneye kadar sapık abbas güçlü beni programdan soğuttu..

kara kaşlı kara gözlü uzun boylu erkek olmak

güzel erkektir iyi erkektir gideri olan erkektir sevilir sayılır beğenilir.. ha yanında iyi bir ses tonu güzel bakışlar bol miktar para yeme de yanında yat cinsindendir.

aşkın açamadığı kapı kanatlanıp uçamadığı yer

Şarkı sözü olma çabası içine girmiş, derin anlamlar katılmaya çalışırken zırvalamanın sınırlarını görmüş acınası dizeler.

sevişmenin başındaki beni seviyor musun sorusu

gerçekten aşık olan fakat üzerindeki toplum baskısından kurtulamayan kızın sorusudur.
Cevap belki mühim değildir gerçekten o an sadece tedirginlik belirtisidir bu. Karşısında ki anlasın diye. Onu rahatlatsın diye. Eğer gerçekten o an'a gelindiyse biliyordur cevabı kız. Tamamen kadınların olağan güven isteklerinden ileri gelir. Ha bunu anlayan erkek var mıdır bilinmez.. Erkekler o anlarda tamamen olaya adapte olduklarından düşünme yetilerini kaybederler. Kadınlar ise her an uyanık her an her şeyi düşünmek zorundadırlar. Sevişmek kadar güzel bir eylemin bile içine eden toplum gerçeğidir bu da!

yazarların sevgililerine yazdıkları yazılar

Çok Sevmiştim. -di' li geçmiş zamanların en hazin fiilidir. Ne can yakıcı ne hüzünlüdür. Çaresizliğin, anlamsızlığın, açıklanamazlığın eylem hali.
Sevmiştim
sevmişti
sevmiş
sev... Yine SEVebilirsin halbuki. Ama yok hiçbir cümle ''ÇOK SEVMiŞTiM'' gibi fiyakalı olmaz. Ve hiçbir cümle senin 'ÇOK SEVMiŞTiM' in kadar yakmaz bir daha canımı.

ders çalışmamak için yapılan anlamsız hareketler

-odanın içinde saatlerce aynı köşeye odaklanıp vakit öldürüp uyku getirmek
-çılgınlar gibi bulaşık yıkamak bütün tezgahı indirmek yoruldum diyip yine uyumak
-mp3 pc vb aletler ile gereksiz uğraşılara girmek
-not alma bahanesiyle evden çıkıp biraz kafa dağıtayım diyerek bir şeyler içmeye gitmek
-uykusuz dergisinin evde bulunan tüm nühalarını hatim edip eğlenmek (bahanesi napim eğlenmek de mi yasak aa)
-uzun zamandır aranmamış akraba arkadaş vs. aramak hal hatır sormak. işte benimde sınavlarım var dua edin bana diyip dua ile iş götürmeye çalışmak..

su içtiği bardağı yıkamadan yerine koyan insan

annelerin kınayan gözlerle baktığı, benim annemin ise kınamaktan öte eylem boyutuna dökülüp maksimum düzeyde çemkiriklik gösterdiği iğrenç tiksinilesi insan.

türbanlı olmak ahlaklı olmak mı demektir

Ahlakı bacak arasında arayan güruhla aynı kafa yapısına sahip kişilerin sorup '' evet '' şeklinde cevaplayacağı sorudur..

Ahlak kişinin içindedir ne başına taktığı bez parçasından gelir ne de bacak arasından..

kalem kutusunda pembeleşen silgi

kırmızı tahta kalemin renk vermesi olayına maruz kalan silgi. yazıktır ki kırmızı tahta kalem tarafımdan pek sevilmezdi bundan ötürü.

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı

ATATÜRK' ümüzün ulusal egemenliğin kıymetini her yıl yeniden hatırlamamız ve bu egemenliğin kurulurken ne zorluklardan geçildiğini hatırlayarak anmamız , bugünü bir bayram gibi çoşkuyla ve neşeyle kutlamamız için milletimize ve tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bayramdır.
Keza çouklara ve hatta dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve son bayramdır. Bu sebepledir ki tüm dünya çocukları bu hafta boyunca ülkemizin çeşitli yerlerinde çeşitli etkinlikler düzenlemektedir. Dünya çocukları ile ülkemiz yavrularının barış, kardeşlik mesajları verdiği bu programlar izlerken gözlerimizde yaş fakat yüzümüzde hafif bir tebessüm bırakır.
O ne büyük bir liderdir ki böyle bir günü ulusal egemenlik gibi önemli bir kavramı tüm dünya çocuklarına çocuklara armağan etmiştir. Yüksek bir deha çok naif ve duygusal bir insanda nasıl hoş bir ahenk içindedir.

Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir. ATATÜRK

Egemenlik kayıtsız şartsız ulusundur.ATATÜRK

Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir. ATATÜRK

Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar yok olur. ATATÜRK

Bugün 23 nisan
Toplandı bütün vatan
Milliyet mecisimize
Atatürk oldu başkan

Kaldırdı hasta yurdu
Yılmaz bir ordu kurdu
Türk ün şanlı sesini
Dünyalara duyurdu.

Yükseldi bayrağımız
Koparıldı bağımız
Sultanlar ayrılınca
kurtuldu toprağımız

23 NiSAN ULUSAL EGEMENLiK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..

nazende sevgilim

lise de solo olarak söylediğim şarkı.
kendim söyledim diye demiyorum notaları sözleri çok güzel çok yumuşak ve insanı alıp götürüyor.

ata demirer in sözlük yazarlarını haklı bulması

an itibariyle kürşat başar'la programında yaptığı konuşmadır. sözlük yazalarından çok faydalandığını yaptığı bütün işlerinde sözlük yazarlarının fikirlerine önem verdiğini söylemiştir. güzeldir, hoştur, sevilesidir..

konuşanlar listesi

sınıf başkanı olarak her daim yaptığım listedir yetmez üstüne müdüre varana kadar şikayet ederim.
çok pislikmişim bee.

sağcı erkek solcu hatun beraberliği

yürüyemeyen, yürütülmeye çalışılan, ilk zamanlarında aşktan mıdır bilinmez gözün hiç bir şey görmediği, fakat bir yerlerde hata olduğunun farkına varılıp tartışmaların kavgaların bitmek bilmediği en ahırında da biten beraberliktir.
(bkz: tecrübeyle sabit)

nike amblemli gümüş bileklik

felaketin de felaket ötesi felaket saça nike logosu kazıtmaktır.. (bkz: ben bunu gördüm)

nike amblemli gümüş bileklik

krosal ısınmanın küresel ısınmadan daha tehlikeli olduğuna inancımı arttıran aksesuar.

yalnızlığı tek cümleyle açıklamak

ota boka güldüğünü farkedip yalnızlığın dibine vurduğunu hissetmek.. işte budur..

entry ve nick uyumu

(#3541557)