bugün
- zeynep bastık'ın beyaz külodu21
- birlikte diyete başlayalım mı9
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı18
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu20
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması22
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt9
- kadınların katlandığı eziyetler14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- müslüman diye hamas'ı savunmak11
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır19
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
entry'ler (118)
face de değil de twitte bu durumu uyguladığına şahit olduğum kişidir. yazıktır eziktir.. yazcak şey mi bulamıyorsun arkadaş yazma o zaman nedir bu lokantadayım kütüphanedeyim kültür merkezindeyim çok geziyorum çok biliyorum ayakları..
aşıktır o aşık..
sapık olduğunu bir etkinliğimize davet etmemiz ve kendisinin de icabetiyle anladığımız kişilik olan abbasgüçlü'nün sunumuyla izlenmemeli diye düşündüğüm program. eskiden izleridim geçen seneye kadar sapık abbas güçlü beni programdan soğuttu..
güzel erkektir iyi erkektir gideri olan erkektir sevilir sayılır beğenilir.. ha yanında iyi bir ses tonu güzel bakışlar bol miktar para yeme de yanında yat cinsindendir.
Şarkı sözü olma çabası içine girmiş, derin anlamlar katılmaya çalışırken zırvalamanın sınırlarını görmüş acınası dizeler.
gerçekten aşık olan fakat üzerindeki toplum baskısından kurtulamayan kızın sorusudur.
Cevap belki mühim değildir gerçekten o an sadece tedirginlik belirtisidir bu. Karşısında ki anlasın diye. Onu rahatlatsın diye. Eğer gerçekten o an'a gelindiyse biliyordur cevabı kız. Tamamen kadınların olağan güven isteklerinden ileri gelir. Ha bunu anlayan erkek var mıdır bilinmez.. Erkekler o anlarda tamamen olaya adapte olduklarından düşünme yetilerini kaybederler. Kadınlar ise her an uyanık her an her şeyi düşünmek zorundadırlar. Sevişmek kadar güzel bir eylemin bile içine eden toplum gerçeğidir bu da!
Cevap belki mühim değildir gerçekten o an sadece tedirginlik belirtisidir bu. Karşısında ki anlasın diye. Onu rahatlatsın diye. Eğer gerçekten o an'a gelindiyse biliyordur cevabı kız. Tamamen kadınların olağan güven isteklerinden ileri gelir. Ha bunu anlayan erkek var mıdır bilinmez.. Erkekler o anlarda tamamen olaya adapte olduklarından düşünme yetilerini kaybederler. Kadınlar ise her an uyanık her an her şeyi düşünmek zorundadırlar. Sevişmek kadar güzel bir eylemin bile içine eden toplum gerçeğidir bu da!
Çok Sevmiştim. -di' li geçmiş zamanların en hazin fiilidir. Ne can yakıcı ne hüzünlüdür. Çaresizliğin, anlamsızlığın, açıklanamazlığın eylem hali.
Sevmiştim
sevmişti
sevmiş
sev... Yine SEVebilirsin halbuki. Ama yok hiçbir cümle ''ÇOK SEVMiŞTiM'' gibi fiyakalı olmaz. Ve hiçbir cümle senin 'ÇOK SEVMiŞTiM' in kadar yakmaz bir daha canımı.
Sevmiştim
sevmişti
sevmiş
sev... Yine SEVebilirsin halbuki. Ama yok hiçbir cümle ''ÇOK SEVMiŞTiM'' gibi fiyakalı olmaz. Ve hiçbir cümle senin 'ÇOK SEVMiŞTiM' in kadar yakmaz bir daha canımı.
-odanın içinde saatlerce aynı köşeye odaklanıp vakit öldürüp uyku getirmek
-çılgınlar gibi bulaşık yıkamak bütün tezgahı indirmek yoruldum diyip yine uyumak
-mp3 pc vb aletler ile gereksiz uğraşılara girmek
-not alma bahanesiyle evden çıkıp biraz kafa dağıtayım diyerek bir şeyler içmeye gitmek
-uykusuz dergisinin evde bulunan tüm nühalarını hatim edip eğlenmek (bahanesi napim eğlenmek de mi yasak aa)
-uzun zamandır aranmamış akraba arkadaş vs. aramak hal hatır sormak. işte benimde sınavlarım var dua edin bana diyip dua ile iş götürmeye çalışmak..
-çılgınlar gibi bulaşık yıkamak bütün tezgahı indirmek yoruldum diyip yine uyumak
-mp3 pc vb aletler ile gereksiz uğraşılara girmek
-not alma bahanesiyle evden çıkıp biraz kafa dağıtayım diyerek bir şeyler içmeye gitmek
-uykusuz dergisinin evde bulunan tüm nühalarını hatim edip eğlenmek (bahanesi napim eğlenmek de mi yasak aa)
-uzun zamandır aranmamış akraba arkadaş vs. aramak hal hatır sormak. işte benimde sınavlarım var dua edin bana diyip dua ile iş götürmeye çalışmak..
annelerin kınayan gözlerle baktığı, benim annemin ise kınamaktan öte eylem boyutuna dökülüp maksimum düzeyde çemkiriklik gösterdiği iğrenç tiksinilesi insan.
Ahlakı bacak arasında arayan güruhla aynı kafa yapısına sahip kişilerin sorup '' evet '' şeklinde cevaplayacağı sorudur..
Ahlak kişinin içindedir ne başına taktığı bez parçasından gelir ne de bacak arasından..
Ahlak kişinin içindedir ne başına taktığı bez parçasından gelir ne de bacak arasından..
kırmızı tahta kalemin renk vermesi olayına maruz kalan silgi. yazıktır ki kırmızı tahta kalem tarafımdan pek sevilmezdi bundan ötürü.
ATATÜRK' ümüzün ulusal egemenliğin kıymetini her yıl yeniden hatırlamamız ve bu egemenliğin kurulurken ne zorluklardan geçildiğini hatırlayarak anmamız , bugünü bir bayram gibi çoşkuyla ve neşeyle kutlamamız için milletimize ve tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bayramdır.
Keza çouklara ve hatta dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve son bayramdır. Bu sebepledir ki tüm dünya çocukları bu hafta boyunca ülkemizin çeşitli yerlerinde çeşitli etkinlikler düzenlemektedir. Dünya çocukları ile ülkemiz yavrularının barış, kardeşlik mesajları verdiği bu programlar izlerken gözlerimizde yaş fakat yüzümüzde hafif bir tebessüm bırakır.
O ne büyük bir liderdir ki böyle bir günü ulusal egemenlik gibi önemli bir kavramı tüm dünya çocuklarına çocuklara armağan etmiştir. Yüksek bir deha çok naif ve duygusal bir insanda nasıl hoş bir ahenk içindedir.
Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir. ATATÜRK
Egemenlik kayıtsız şartsız ulusundur.ATATÜRK
Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir. ATATÜRK
Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar yok olur. ATATÜRK
Bugün 23 nisan
Toplandı bütün vatan
Milliyet mecisimize
Atatürk oldu başkan
Kaldırdı hasta yurdu
Yılmaz bir ordu kurdu
Türk ün şanlı sesini
Dünyalara duyurdu.
Yükseldi bayrağımız
Koparıldı bağımız
Sultanlar ayrılınca
kurtuldu toprağımız
23 NiSAN ULUSAL EGEMENLiK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..
Keza çouklara ve hatta dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve son bayramdır. Bu sebepledir ki tüm dünya çocukları bu hafta boyunca ülkemizin çeşitli yerlerinde çeşitli etkinlikler düzenlemektedir. Dünya çocukları ile ülkemiz yavrularının barış, kardeşlik mesajları verdiği bu programlar izlerken gözlerimizde yaş fakat yüzümüzde hafif bir tebessüm bırakır.
O ne büyük bir liderdir ki böyle bir günü ulusal egemenlik gibi önemli bir kavramı tüm dünya çocuklarına çocuklara armağan etmiştir. Yüksek bir deha çok naif ve duygusal bir insanda nasıl hoş bir ahenk içindedir.
Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir. ATATÜRK
Egemenlik kayıtsız şartsız ulusundur.ATATÜRK
Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir. ATATÜRK
Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar yok olur. ATATÜRK
Bugün 23 nisan
Toplandı bütün vatan
Milliyet mecisimize
Atatürk oldu başkan
Kaldırdı hasta yurdu
Yılmaz bir ordu kurdu
Türk ün şanlı sesini
Dünyalara duyurdu.
Yükseldi bayrağımız
Koparıldı bağımız
Sultanlar ayrılınca
kurtuldu toprağımız
23 NiSAN ULUSAL EGEMENLiK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..
lise de solo olarak söylediğim şarkı.
kendim söyledim diye demiyorum notaları sözleri çok güzel çok yumuşak ve insanı alıp götürüyor.
kendim söyledim diye demiyorum notaları sözleri çok güzel çok yumuşak ve insanı alıp götürüyor.
an itibariyle kürşat başar'la programında yaptığı konuşmadır. sözlük yazalarından çok faydalandığını yaptığı bütün işlerinde sözlük yazarlarının fikirlerine önem verdiğini söylemiştir. güzeldir, hoştur, sevilesidir..
sınıf başkanı olarak her daim yaptığım listedir yetmez üstüne müdüre varana kadar şikayet ederim.
çok pislikmişim bee.
çok pislikmişim bee.
yürüyemeyen, yürütülmeye çalışılan, ilk zamanlarında aşktan mıdır bilinmez gözün hiç bir şey görmediği, fakat bir yerlerde hata olduğunun farkına varılıp tartışmaların kavgaların bitmek bilmediği en ahırında da biten beraberliktir.
(bkz: tecrübeyle sabit)
(bkz: tecrübeyle sabit)
felaketin de felaket ötesi felaket saça nike logosu kazıtmaktır.. (bkz: ben bunu gördüm)
krosal ısınmanın küresel ısınmadan daha tehlikeli olduğuna inancımı arttıran aksesuar.
ota boka güldüğünü farkedip yalnızlığın dibine vurduğunu hissetmek.. işte budur..