kategoriler
- anket 2998
- haberler 16404
- teknoloji 50995
- spor 106048
- siyaset 46681
- ekonomi 12152
- oyunlar 13285
- dini 19629
- bilim 422
- troll-iğrenç 1517
- diziler 7916
- troll-ırkçı 586
- troll-cinsellik 21098
- sözlük içi 29758
- yaşam 1509
- sağlık 15767
- moda 662
- nick altı 1535
- ilişkiler 65534
- eğitim 21275
- televizyon 7087
- internet 23363
- sinema 11833
- marka 3932
Bir erkekle konuşmaya başlayınca otomatik olarak hayat enerjim düşüyor ya. 30 yaşına gelince hiç çekilmiyormuş bunlar. Evlen evlen dedikleri için görüşmeye çalışıyorum ama bir yere kadar dayanabiliyorum galiba ben bu cinse. Evet.
En son görüştüğüm her dakika konuşmak isteyen, sürekli resim at diyen günde 3 5 kez aramak isteyen biriydi. Birde geçmişi gece klüplerinde geçmiş aile kızı arıyordu beyfendi. Kusma emojisi bulsamda koysam şuraya. Kendi haline bakmıyor bide hâla kız seçmeye çalışıyor. Burdan bi elemiştim zaten de biraz devam etti yine. En son boğulduğumu farkettiğim için tepkisizlikle yok ettim kendisini.
En son görüştüğüm her dakika konuşmak isteyen, sürekli resim at diyen günde 3 5 kez aramak isteyen biriydi. Birde geçmişi gece klüplerinde geçmiş aile kızı arıyordu beyfendi. Kusma emojisi bulsamda koysam şuraya. Kendi haline bakmıyor bide hâla kız seçmeye çalışıyor. Burdan bi elemiştim zaten de biraz devam etti yine. En son boğulduğumu farkettiğim için tepkisizlikle yok ettim kendisini.
yapmacıklığı ısrarla reddederdi, bir yere girdiği zaman kimsenin ayağa kalkmasını istemez, el öptürmekten kaçınır, muhabbetiniz kalbinizde olsun derdi, çağıran kim olursa olsun herkesin davetine gider aynı alakayı gösterirdi, hiç bir zaman kalabalıkta en önde yürümez, tanımayan bir kimse o toplulukta peygamber kim ayıramazdı, bu derece demokrat ve mütevaziydi, otururken ayaklarını başkalarına doğru uzatmamaya özen gösterir, konuşan hiç kimsenin sözünü kesmez ve karşısındakini güç duruma sokacak sual sormazdı, yamalı elbise ile gezmekten çekinmez, erkeklerin ipekli, kadınların süs takmalarına itiraz etmez ancak hoş görmezdi, zaten kimsenin hürriyetine müdahale etmezdi. ölümünüzden sonra arkanızdan söylenecek sözler de sizi, dünya işleri ve zevkleri kadar alakadar etmelidir.burada hepimiz, öğle üzeri istirahat için bir ağacın gölgesine sığınan, sonra yoluna devam eden yolcularız demiştir diye anlatmıştı bizi toplayıp mahallede rahmetli muşlettin amca.
Biz onun dediğine inandık...
Biz onun dediğine inandık...
Karımın son zamanlarda iyice müptelası olduğu yapay şey. Sabah akşam bana bunla ilgili birşeyler anlatıyor amk. Gerçek olsa yanına gidip verecek o derece yani.
Kapama (Testi kebabı) yapmış annem. Oğlu için tabi ama olsun bize de düşer djdj.
Feminizmin asıl amacı, kadınların maruz kaldığı ayrımcılığı, baskıyı ve toplumsal cinsiyet temelli eşitsizlikleri ortadan kaldırmaktır. AYnı zaman da toplumun zorunlu kıldığı cinsiyet rollerinden ayrışmaya çalışmaktır. Yani bir kadının "anne olmak zorunda" ya da "nazik ve itaatkar" olması gerekir gibi toplumsal normları yıkmayı hedefler. Kadınların kendi bedenleri üzerinde karar verme hakkının tanınması için yaşanabilir bir düzen kurmayı hedefler. Ama günümüzde Feminizm adı altında yayılan bir sürü düşünce yapısı söz konusu hiç birini desteklemiyorum.
kesinlikle tavsiye edeceğim yerlerin başında sırbistan gelir. Sırbistan'ın bir çok kenti güzel olmakla beraber belgrad yaşamak, eğlenmek ve gastronomik olarak çok iyi bir şehirdir.
ama insan oraya kadar gitmişken bosna hersek'e uğramalı. akabinde mostar. Slovenya gizli kalmış çok güzel ülkelerden biridir. özellikle lubiyana çok keyiflidir. çok kalabalık değildir lakin güzel şehirdir. hırvatistan'a mutlaka karadağ üzerinden sahil yolundan gidilmeli. dünyanın en güzel otobanları en güzel dağ manzaraları oradadır. zagrep'e uğranıp eski şehirde güzel bir yemek yenmeli.
sonra çok kastırmadan avusturya'ya geçilmeli. Viana'da kesinlikle birkaç gün harcamak gerek güzel şehirdir vesselam.
sonra çek üzerinden polonya'ya geçin ben çeki sevmem. ama polonya bir başkadır. özellikle Krakow belkide avrupanın en güzel şehirlerinden biridir.
dönüşte slovakya 'dan geçerken kesinlikle bratislava'ya uğrayın. bir şehir nasıl bu kadar sakin olabilir görün. insanları çok güzel ve kültürlüdür.
sonra macar üzerinden romanya'ya girin. Oredea'a hiç beklemeyin basın devam edin. Mureş dağlarından bal almayı unutmayın. sonra direk bükreş. Bükreşte yemek yememeye dikkat edin ama gece kulüplerine urayın. sonra ver elini türkiye.
ama insan oraya kadar gitmişken bosna hersek'e uğramalı. akabinde mostar. Slovenya gizli kalmış çok güzel ülkelerden biridir. özellikle lubiyana çok keyiflidir. çok kalabalık değildir lakin güzel şehirdir. hırvatistan'a mutlaka karadağ üzerinden sahil yolundan gidilmeli. dünyanın en güzel otobanları en güzel dağ manzaraları oradadır. zagrep'e uğranıp eski şehirde güzel bir yemek yenmeli.
sonra çok kastırmadan avusturya'ya geçilmeli. Viana'da kesinlikle birkaç gün harcamak gerek güzel şehirdir vesselam.
sonra çek üzerinden polonya'ya geçin ben çeki sevmem. ama polonya bir başkadır. özellikle Krakow belkide avrupanın en güzel şehirlerinden biridir.
dönüşte slovakya 'dan geçerken kesinlikle bratislava'ya uğrayın. bir şehir nasıl bu kadar sakin olabilir görün. insanları çok güzel ve kültürlüdür.
sonra macar üzerinden romanya'ya girin. Oredea'a hiç beklemeyin basın devam edin. Mureş dağlarından bal almayı unutmayın. sonra direk bükreş. Bükreşte yemek yememeye dikkat edin ama gece kulüplerine urayın. sonra ver elini türkiye.
önceden tarım ve hayvancılık konusunda kendimize yeten ülkeydik ne oldu da Sırbistan'dan et alır olduk? çiftçiyi saçma regülasyon ve vergilerle zamlarla bitirdiler kimse çiftçi üretemeyince yandaşlar vergi indirimli ithalat işi ile hem kendi ceplerini dolduruyorlar hem ülkeyi dışa bağımlı hale getiriyorlar.
True hala entry girmemiş başlığa, enteresan. iyi misin true?...
iNANILMAZ ÜZÜLDÜM ÇOCUKLAR iÇiN KURACAK CÜMLE BULAMIYORUM. iHMALKARLIKLAR YÜZÜNDEN ÖLEN ÇOCUKLAR VAR. ANNE ADLi KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILMIŞ. 1800'LÜ YILLARI ANDIRAN OLAY 2024 YILINDA GERÇEKLEŞMiŞ OLMASI DAHA ÜZÜCÜ.
kadın 27yaşında, çocuklar 1 2 3 4 5 yaşlarında. bu kadın aralıksız 5 senede 5 tane çocuk doğurmuş. yuh amk! cahillikle de açıklanmaz ki bu, basbaya bildiğin manyakmış bunlar.
yemin ederim allah bu günahsızlara acımış da yanlarına almış valla. haberi okurken hastaneye kaldırılan iki çocuk kurtarılmış sanıp korkmuştum, neyse ki onlar da cennete gitmişler. zaten bu gerizekalıların elinde rezil olacaklarına cennete gitsinler çok daha iyi.
ama bu salak karıyla o kocası olacak salak bir daha asla bir araya gelmemeliler. yoksa hemen 3 5 çocuk daha yapar bu aptallar.
yok abi her zaman söylüyorum yine söyleyeceğim her isteyenin çocuk yapma hakkı yetkisi olmamalı. bir ehliyet bir sertifika neyse bir izne bağlı olmalı anne baba olmak.
yemin ederim allah bu günahsızlara acımış da yanlarına almış valla. haberi okurken hastaneye kaldırılan iki çocuk kurtarılmış sanıp korkmuştum, neyse ki onlar da cennete gitmişler. zaten bu gerizekalıların elinde rezil olacaklarına cennete gitsinler çok daha iyi.
ama bu salak karıyla o kocası olacak salak bir daha asla bir araya gelmemeliler. yoksa hemen 3 5 çocuk daha yapar bu aptallar.
yok abi her zaman söylüyorum yine söyleyeceğim her isteyenin çocuk yapma hakkı yetkisi olmamalı. bir ehliyet bir sertifika neyse bir izne bağlı olmalı anne baba olmak.
güncel Önemli Başlıklar