kategoriler
- anket 2998
- haberler 16404
- teknoloji 50995
- spor 106049
- siyaset 46681
- ekonomi 12152
- oyunlar 13285
- dini 19629
- bilim 422
- troll-iğrenç 1517
- diziler 7916
- troll-ırkçı 586
- troll-cinsellik 21098
- sözlük içi 29758
- yaşam 1509
- sağlık 15767
- moda 662
- nick altı 1535
- ilişkiler 65534
- eğitim 21275
- televizyon 7087
- internet 23363
- sinema 11833
- marka 3932
(#47270737)
bir kız teklif etti. buna biz dedik bak hazırlığımızı yapıyoruz diye. Her şey hazırdı bu kıza bacım dedi her şey hüsran oldu. True evlenmez kardeşim onun aklı hala pyscho da.
bir kız teklif etti. buna biz dedik bak hazırlığımızı yapıyoruz diye. Her şey hazırdı bu kıza bacım dedi her şey hüsran oldu. True evlenmez kardeşim onun aklı hala pyscho da.
başa gelince ilk başta gözlerden yaş akıtan, aşırı can acıtan ama biraz zaman geçince "nasıl başardım lan ben bunu" şeklinde gülümsemeye sebep olan eylemdir. bazen böyle kırttt diye kapıyorsun nasıl oluyor o yanak dişlerin arasına nasıl giriyor anlamak güç.
7.
Lan şu masklavi lafı hangi organıyla anlıyor şaka gibi.
Bu devlet mekanizmasında onların istemediği hangi argümanı ortaya koysanız da işlem yapmayacaklar zaten!
Suçu işleyen adam YouTube’da yayın yapıyor, biz devleti şöyle şöyle yaparak şu kişilerle birlikte dolandırdık diye! Sen adamı sorguya alsan söyletemezsin bunları! Söylerse de hemen gerekli adli işlemleri başlatırsın.
Bırak işlem başlatmayı suçu işleyen ben işbirlikçiyim de diyor. Bütün devletin savcıları duymazdan geliyor.
Daha nasıl kanıt arıyorsun?
işlem ya pıl mı yor!
Yani sen sanıyorsun ki kanıtı getirip görünüze soksak işlem yapacaklar öyle mi? işte yok o adil düzen.
Ayrıca başlık;
Afad kurumunun başındaki kişilerin alakasız kişiler olması ile ilgili açılmış durumda. Konuyu doğru yönden ele al.
Gerçi onun da işin bu.
Ent.
Lan şu masklavi lafı hangi organıyla anlıyor şaka gibi.
Bu devlet mekanizmasında onların istemediği hangi argümanı ortaya koysanız da işlem yapmayacaklar zaten!
Suçu işleyen adam YouTube’da yayın yapıyor, biz devleti şöyle şöyle yaparak şu kişilerle birlikte dolandırdık diye! Sen adamı sorguya alsan söyletemezsin bunları! Söylerse de hemen gerekli adli işlemleri başlatırsın.
Bırak işlem başlatmayı suçu işleyen ben işbirlikçiyim de diyor. Bütün devletin savcıları duymazdan geliyor.
Daha nasıl kanıt arıyorsun?
işlem ya pıl mı yor!
Yani sen sanıyorsun ki kanıtı getirip görünüze soksak işlem yapacaklar öyle mi? işte yok o adil düzen.
Ayrıca başlık;
Afad kurumunun başındaki kişilerin alakasız kişiler olması ile ilgili açılmış durumda. Konuyu doğru yönden ele al.
Gerçi onun da işin bu.
Ent.
Evet aktroller, sizi sahneye davet ediyoruz...
AK Partili Menemen Belediyesi'nin tek bir konsere 85 milyon lira harcadığı ortaya çıktı.
https://x.com/yirmiucdere...CAaX85giF5vx7BOg&s=19
AK Partili Menemen Belediyesi'nin tek bir konsere 85 milyon lira harcadığı ortaya çıktı.
https://x.com/yirmiucdere...CAaX85giF5vx7BOg&s=19
WhatsApp'ten önce sms vardı. Kontör yüklerdik tlf'ye her mesaj 2 kontördü. Uzun yazabilmek için sesli harf ve Türkçe karakter kullanmazdık, bi harf küçük bi harf büyük yazınca daha uzun yazabilip yine 2 kontörle kurtarabiliyordun. 100 kontör bugünün parasıyla 200 lira gibiydi en az. Pahalıydı. Ulan ne çektik be. Bir kere çaldırıp bırakmak evet, 2 kere hayır anlamına geliyordu *
Hükümet içindeki belki de tek düzgün adam bu içişleri bakanıdır. Adam gerçekten efendi birisi; fakat Abdülkadir yalamasının onu savunması gerçekten saçmalık. Beni bu yavşak Abdülkadir savunsa idi; gider Boğaziçi (evet Boğaziçi) Köprüsü'nden atlardım. Net :-).
Herkese günaydın, güzel bir gün olsun.
Ben rüzgar uyarılarına riayet edeceğim sanırım, işyerinden niye gelmiyorsun diye sorarlarsa kaynak olarak burayı gösteririm artık dhhs.
Edit: biraz içiniz ısınsın.
https://youtube.com/short...QdWaU?si=8vlECYl1bWFtmKT3
Ben rüzgar uyarılarına riayet edeceğim sanırım, işyerinden niye gelmiyorsun diye sorarlarsa kaynak olarak burayı gösteririm artık dhhs.
Edit: biraz içiniz ısınsın.
https://youtube.com/short...QdWaU?si=8vlECYl1bWFtmKT3
58 kilodan az olanlar dışarı çıkmasın uçabilirlermiş. queen ve nervio meteoroloji sizi özellikle uyardı.
günaydın lo.
edit. ragnar allah seni alsın gönderdiğin karıları unutmam minimum 3 gün sürüyor
günaydın lo.
edit. ragnar allah seni alsın gönderdiğin karıları unutmam minimum 3 gün sürüyor
Kendisinin özenle seçtiği erkonun, onu bok gibi ortada bırakmasıdır şüphesiz ki. Ben erkek olsaydım siktir salak karı derdim valla. Düzgün adama sapık muamelesi yap, eskort aşığı, gündelik ilişki yaşayan, neresinde ne hastalığı olduğu belli olmayan erkoya tanrı muamelesi yap. Yav sen hüzün yaşasan ne, hüzün yaşamasan ne, sen daha iyiyi kötüyü ayırt edemiyosun. Bu yüzden de kim aşk acısı çekiyosa hep küçümsedim, inş başıma gelmez ama. Alemin odunu ben miyim amk. Ben bilmiyom mu ay çok aşığım diye gezmeyi. Mal karı, sen kimsin de bana duygusuz diyebiliyosun. Herkes aşk çiçek böcek peşinde mi koşuyo allahın kezbanı.
5-10 yatıp çıkarlar. bu tipleri içeride besleyecek devlet. amk biz birini dövsek mahkeme mahkeme süründürürler şu rezilliklere bak bu insanların yaşamaması lazım.
güncel Önemli Başlıklar