kategoriler
- anket 2998
- haberler 16404
- teknoloji 50995
- spor 106048
- siyaset 46681
- ekonomi 12152
- oyunlar 13285
- dini 19629
- bilim 422
- troll-iğrenç 1517
- diziler 7916
- troll-ırkçı 586
- troll-cinsellik 21098
- sözlük içi 29758
- yaşam 1509
- sağlık 15767
- moda 662
- nick altı 1535
- ilişkiler 65534
- eğitim 21275
- televizyon 7087
- internet 23363
- sinema 11833
- marka 3932
Sezerciğin onbaşılıktan başlayarak üsteğmenliğe kadar yükseldiği türk filmi.
Bir de yanlış hatırlamıyorsam lefkoşa’dan girne’ye koşarak gitmişliği vardır.
Bir de yanlış hatırlamıyorsam lefkoşa’dan girne’ye koşarak gitmişliği vardır.
antropoloji olarak adlandırılan bilim dalı aslında insanbilim in tam karşılığı değil.
bence insanbilim, doğumdan ölüme kadar insanın tüm durumlarını incelemeli tabi ki bunu toplumsal genellemeye götürebilmeli.
mesela, benim karakterim neden böyle, ne istiyorum, neden sözlükte yazıyorum param neden bu kadar ve tüm bunların benim fiziğimle ilgisi var mı, kolumla, beynimle, ruhsal halimle, ilgisi ne.
yarın ne olabilirim gibi.
yani aslına bakarsan insanbilim şimdiki tüm bilimleri kapsayan bir bilim. belki sadece astronomiyi içermez.
bence insanbilim, doğumdan ölüme kadar insanın tüm durumlarını incelemeli tabi ki bunu toplumsal genellemeye götürebilmeli.
mesela, benim karakterim neden böyle, ne istiyorum, neden sözlükte yazıyorum param neden bu kadar ve tüm bunların benim fiziğimle ilgisi var mı, kolumla, beynimle, ruhsal halimle, ilgisi ne.
yani aslına bakarsan insanbilim şimdiki tüm bilimleri kapsayan bir bilim. belki sadece astronomiyi içermez.
antropoloji olarak adlandırılan bilim dalı aslında insanbilim in tam karşılığı değil.
bilime ve kültüre, fatih altaylı vasıtası ile verdiği destekle gönlümü çalmıştır.
çok içten söylüyorum, alacağım ilk ev ürünü bu marka olacak.
şu an fatih altaylı nın göbeklitepe programını izliyorum da, harika.
çok içten söylüyorum, alacağım ilk ev ürünü bu marka olacak.
şu an fatih altaylı nın göbeklitepe programını izliyorum da, harika.
Anlamlardan biri “bir şeyleri bağımsız olarak değerlendirip harekete geçme yeteneği”dir. Bir diğer anlam ise bir zorluğu aşmaya ya da bir durumu geliştirmeye yönelik bir davranış ya da strateji; bir şeye yeni bir yaklaşım’dır. Türk Dil Kurumu tarafından ise inisiyatif kelimesi gerekli kararları almayı bilen kişinin niteliği, karar verme yetkisi, öncecilik, üstünlük olarak tanımlanmıştır. sorumluluk pozisyonunda olan kişinin normal emir komuta zinciri harici karşılaştığı her yeni duruma uygun bağımsız hareket edebilme ve duruma en elverişli kararları alıp uygulayabilme yeteneğidir.
Şimdi benim anlamadığım şu.
Bu kız şayet öldüyse de laf atılıyor entry giriliyor,
ölmediğine de inanılıp da laf atılıp entry giriliyor ve çoğunlukla herkes "artık yazmayın" vs gibi şeyler yazıyor.
Abi siz mal mısınız?
Yemin ediyorum %90'ınız geri zekalısınız.
Oğlum maden görmek istemiyorsun bu başlığı, o zaman şu siktimin nick altına ne diye yazıyorsunuz hâlâ amk?
Beyinsiz misiniz abi siz?
Valla garipsiniz amk.
Bu kız şayet öldüyse de laf atılıyor entry giriliyor,
ölmediğine de inanılıp da laf atılıp entry giriliyor ve çoğunlukla herkes "artık yazmayın" vs gibi şeyler yazıyor.
Abi siz mal mısınız?
Yemin ediyorum %90'ınız geri zekalısınız.
Oğlum maden görmek istemiyorsun bu başlığı, o zaman şu siktimin nick altına ne diye yazıyorsunuz hâlâ amk?
Beyinsiz misiniz abi siz?
Valla garipsiniz amk.
işte ceket giydiğim için kollarım kapalı oluyor ve dövmelerimin yüzde 70’i görünmüyor. Bir gün bulaşıkçı abla senin dövmelerin az, güzel markette bir tane kadın gördüm kolları dövme kaplıydı aynı atesitlere benziyordu ıyy dedi. Kollarım dövmeli ve inançsızım bütün gün o tepkisini düşünüp gülmüştüm.
Ben ciğer sotenin içine koyduğum soğanları hep jülyen usulü doğrardım, babam da her seferinde bu soğanları küp küp doğra derdi. Ben yine de hep bildiğim gibi yapardım.
babam 3 yıl önce öldü. Ben o günden sonra yaptığım tüm ciğer sotelerin içine soğanları hep küp küp doğradım…
babam 3 yıl önce öldü. Ben o günden sonra yaptığım tüm ciğer sotelerin içine soğanları hep küp küp doğradım…
Güzel rüyalar göreyim diye çayır çimenli, renk renk çiçekli, gökyüzüne karışan ağaçlı yerlerde uyuyormuşum gibi hayal kurup, yine üç beş bölüm mini dizi çıkacak nitelikte aksiyonlu rüyalar görüyorum. Bu başarı bana ait, teşekkürler.
Plakayı özelden atarsan binip para vermeyelim ben bedavayı severim.
güncel Önemli Başlıklar