bugün
- ümit özdağ'ın açlık grevine başlaması10
- muhafazakarlar arabistan'a please12
- erkekler olarak güçlü olmak zorunda değiliz10
- özgür özel'in ingiliz bbc'ye resmen ağlaması35
- yazarların ilk iş deneyimleri12
- araba bakarken dikkat ettiğiniz şeyler11
- bir milyon kişi saraya yürüyelim10
- siyaset bilimi okuyan kız12
- tavuk dönercilik yapmak10
- sahurdayız uludağ sözlük12
- ilk buluşmada elektrofüzyon kaynak yapan kız11
- ingilizce bilen ne iş yapar12
- 150cc lik motorsiklet9
- bayramda kocasının elini öpmeyen kadın13
- murat ülker özür diledi15
- kabuksuz kaplumbaga vs silvermist9
- silvermistin elmacık kemikleri14
- gözü karartıp 75 bin liraya oyun laptopu almak12
- küresel ıkınma27
- anın görüntüsü11
- sözcü tvye 10 gün ekran karartma cezası13
- rte sevdalisi8
- silvermistin saçları19
- kabuksuz kaplumbaga43
- true ile ctrlx aşkı17
- kova burçlarının anlayışsız olması9
- akp yalancılığı12
- kitap alıntıları8
- psikolojisi bozuk yazarlar18
- atatürk'e mezarında komşu olmak9
- sizce cennete mi gideceksiniz cehenneme mi14
- cennette peygamberlere komşu olmak11
- fotokopici bi erkek76
- espressolab14
- 27 mart 2025 celal şengör açıklaması8
- melih gökçek11
- istanbul13
- 100den fazla sabıkası olan gizli tanık12
- kot pantolon giyen kadın17
- hükümetten peş peşe gelen boykot açıklamaları16
- klarnet calan sarapci koala 68
- öldükten sonra alınacak nickler14
- psikolojisi düzgün insan8
- hiç akpli aydın olmaması9
- bugün viski içecek olmam10
- ülkücüler sokağa çıkarsa çok vahim şeyler olur13
- sözde kürdistan ın paçavra bayrağı8
- çapulcuların camide top oynaması28
- ne oldu yaram8
- saraçhane vandalları hiç israili protesto etti mi22

entry'ler (2727)
vahşi köpekleri savunup, koruyan, sokakta besleyen, masum insanların ölümüne neden olan ve insana zerre saygısı olmayan, insan düşmanı vahşi köpek sevicileri mağaralarına gidip vahşi köpekleriyle yaşayabilirler. saygı duymadığı insanların ve toplumun ürettiği hiçbir değeri/faydayı kullanmayı hak etmiyorlar. ülkemizin güzel mağaraları var, örneğin zindan mağarasına gidebilirler.
bu yıl şu kadar kadın, şu kadar köpek öldürüldü diyor geri zekalılar yaaa... kadını köpekle eş tutmak nedir? kadın cinayetleri üzerinden köpek mağduriyeti yaratmaya çalışıyorlar. köpekler 80 tane insan öldürdü, cinayete kurban giden kadınlar kaç insan öldürdü? bu köpek sevicilerine allah'ım akıl fikir ver, insana saygıları yok yemin ederim. insan sevmiyorsanız, köpekleri alıp insanlardan uzakta, mağara ve ormanda yaşayabilirsiniz. mağarada yaşamanıza engel olan nedir? insanların ürettiği hiçbir şeyden faydalanmayın, yol, su elektrik, ev, fırın... gidin köpeklerinizle yaban hayatı yaşayın.
twitterda şurada burada bazı beyinsizler kadın haklarıyla köpek haklarını bir tutup aynı kategoriye dahil ediyor. hangi kadın, sizi kuduz bir köpek gibi ısırdı da aynı kategoriye dahil ettiniz. kuduz köpekler tarafından ısırılıp, kudurarak ölmeniz dileğiyle...
uzun zamandır ilk defa yürüyüşe çıktım. spor insanı çok rahatlatıyor. üzerime bir ferahlık geldi.
geçen yıl hem babam hem annem kalp krizi geçirdi. iyice kötüleştiler maalesef.
16 yaşında bankada staj yaparken çok yakındım.
iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta birlikte olmak gerek. aynısı bizimde başımıza gelebilirdi. son nefesine kadar yanından bir saniyecik ayrılmam yahu. ona hediyeler alır, gönlünü hoş eder, yemek yapar, ilacını verir, karnını doyurur, moralini yüksek tutarım. beraber gezmeye gideriz, hayatını onun hastalığına göre planlarız. iyileşince neler yapacağımızın hayalini kurarız... yani ben böyle yaparım eşime. kalp kalp kalp.
o ne yapar, onu bilmem ama.
o ne yapar, onu bilmem ama.
sosyoloji, psikoloji biliminden daha önemli. yani çevren, karakter özelliklerinden önce geliyor. hayallerini ona göre kur.
rengi kırmızıymış, kan kırmızı mı yoksa nar kırmızısı mı?
ipe asarım, rüzgarda kendi kendine kurur.
Al bin, ülkeler arası bana mısın demez ahaha
Sürekli yorgunum.
35 çok erken, insan kendini 40 sonrası yorgun hissediyor.
10-15 yıl vadeli kredi çekiliyorsa, bizim gibi enflasyonun parayı ezildiği ülkelerde karlı çıkar. Aheste aheste ödenmeli, telaş etmeden paranın değer kaybetmesi beklenmelidir. Ahaha
Ülkemizin acı gerçeği maalesef. Roman, hikaye okumak gerçek anlamda okumak değildir. Okumak, bilimsel delillerle yazılmış, bir hakikati ortaya koyan, açıklayan ve her ne işle uğraşılıyorsa o işle ilgili ufku açan okuma yapmak demektir. Gerçek okuma yapmak, zihni rahatlatmaz, zihni yorar ve zor iştir. Emek ister, çaba ister, istikrar ister.
Fakirin ayarı kaçıyor. Zengin nerede duracağını bilir. Babamın zengin amcası akşamcıydı, efendi efendi evinde her akşam içerdi. Kimseye zararı yoktu.
(bkz: kredi çekecek kadar fakir olmak/#47236476)ölürseniz hayat sigortası ödüyor. Amcam ölünce borcu silindi.
Siyasi ayağı vatikan'a çıkar.
Mailofislam.com
Mailofislam.com
Geçen gün bir arkadaş watsapta bir konferans paylaşmış. ismi lazım değil, üst düzey devlet görevlisinin konferansı. Adamı görür görmez tipinden 'bu ingiliz yaa' dedim. Kesin bunda bir iş var. Özgeçmişine baktım, güya türk. Ama hayatı hep yurt dışında geçmiş, okumuş etmiş...ahaha. Genel müdür yardımcısı olmuş. Ülkeyi yönetiyor. Kopya ingilizdi yaaa
Uludağ ve ekşi. Ekşiye hemen hemen hiç uğramıyorum.