bugün
- şinasi yurtsever16
- çok zengin olsanız ne yapardınız13
- küçük prens17
- ramazan hoca10
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı15
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan15
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı15
- chatgpt13
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- rodonit11
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma21
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz9
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9

entry'ler (66)
insanların geleceklerini etkileyecek bir seçim olayında sonucu riske atmalarına değecek
kadar iyi bir rakibinin olmamasından dolayı bu partinin diye cevap verilebilecek sorudur.
(biraz düşük mü oldu ne bu cümle)
kadar iyi bir rakibinin olmamasından dolayı bu partinin diye cevap verilebilecek sorudur.
(biraz düşük mü oldu ne bu cümle)
babamın Q klavyedeki kaplumbağa hızında yazışıyla dalga geçişimizde söylediği bir şey vardır hep. " kızım napalım yıllardır f'le yazıyoruz, getir bir tane f bak nasıl yazarım."
(bkz: cemal süreya)
yaklaşık 30 sevgili değiştirmesini açıklar mı bilmem ama kendisinin aşka aşık olduğunu söylerler.
yaklaşık 30 sevgili değiştirmesini açıklar mı bilmem ama kendisinin aşka aşık olduğunu söylerler.
tipi kişiden kişiye değişen bağımlılık zannımca. mesela ben gün içinde çay çay diye sayıklayan bir insan değilim fakat çaysız güne başladığım zamanlarda, yoğun baş ağrısı, kendini olaylara ve konuşmalara verememe, dikkat dağınıklılığı, asabiyet gibi semptomlara rastlıyorum kendimde. yani benim tiryakiliğimde alınan çayın miktarı değil, düzenli olarak alınıp alınmadığı önemli çayın.
en çok eksi oy alan yazar olurdu, çok geçmeden de silik olurdu.
babamın adını bilmediği, hatırlayamadığı nesneler için genelde "şey" anlamında kullandığı kelime. bir de "manita" anlamında da kullanır. bilmiyorum argo mudur, ağız mıdır yoksa babama mı özgüdür.
"aşık olmayan bunu anlayamaz, olansa anlatamaz."
elif şafak'ı piyasa yapan kitaptır. 22 tl'lik "tadımlık" toplamadır. hazırcılıktır. elif şafak takipçilerine atılan kazığın "kağıt helva" lılaştırılarak yumuşatılmaya çalışılmışıdır.
bir de sürekli dürter, fotoğraflara cevap bekler yorumlar yazar
kızsa eğer bu sıfatı taşıyan ekşisözlük yazarı kayser sozer e karşı dikkatli olmalıdır. çünkü 14-16 yaşlarındaki kızların çok çekici olduğunu söyleyen bu arkadaşımız ya cinsi sapıktır ya da kafadan sıyırmış sapıktır. her iki açıdan da zararlıdır.
istanbul kara, ben istanbula teslim. şehir dışı planlarım uçtu.
6 karbonlu, 3 tane çift bağ içeren siklik yapıdaki aromatik bileşik. 3 bağ rezonans halinde olup , hareket edebildiği için altıgen içinde bir halka olarak gösterilir.
aldıkları paranın, gördükleri eğitime oranla az olduğunun farkındayım ama "haftalık 25 saatlik çalışma süresinin 35 saate çıkarılmasına tepki gösteren radyoloji uzmanları" diye bir ibare duyunca kafam attı. 25 saat dediğin dediğin nedir ki? sen o kadar eğitim görmüşsün, kendini eğitmişsin tamam da o yüce bilgilerini insanlarla haftada 35 saatliğine paylaşamıcaksan -ki 35 bile çok az Türkiye şartlarında- keşke hiç okumasaydın. 6 yıllık tıp eğitiminden hiç de kolay olmayan mühendislik eğitimi alan, haftada 60 saat çalışan ve 1000 tl maaş alan insanlar var bu ülkede.
sestod 'un uyarısıyla gelen edit:
radyoloji uzmanlarının aldıkları radyasyonun etkisinden dolayı özel bir durumları varmış tabii. 35 saat çok olabilir o zaman. bilemiyorum. konuyu uzmanlarına bırakıyorum. ama hiçbir uzman benim elim, kolum, bacağım çekilirken orda bulunmuyor. zaten o radyasyona her seferinde maruz kalsalar muhtemelen gelecek nesillere güzel miraslar bırakamazlardı.
sestod 'un uyarısıyla gelen edit:
radyoloji uzmanlarının aldıkları radyasyonun etkisinden dolayı özel bir durumları varmış tabii. 35 saat çok olabilir o zaman. bilemiyorum. konuyu uzmanlarına bırakıyorum. ama hiçbir uzman benim elim, kolum, bacağım çekilirken orda bulunmuyor. zaten o radyasyona her seferinde maruz kalsalar muhtemelen gelecek nesillere güzel miraslar bırakamazlardı.
kocaeli'nin körfez ilçesinde, tüpraş'ın çok yakınında çok şirin bir semt. tek kötü yanı hava kirliliğidir ki bu da izmit'in havasına alışık olanlara koymaz. yaşanılası yerdir yarımca. bir de kirazı ünlüdür. hatta sanırım nazım hikmet'in bir şiirinde geçiyordu. "yarımca'da durdu tren. kirazın bol olduğu yer." gibi bir şeydi. araştırdım nette ama bulamadım.
sözlüğün almasını yakıştıramadığım reklama sahip site. şaka mı yoksa bu? belki öyledir.