Kaptana söyleyin müsait bi yere çeker tutmanıza gerek yoktur.
Sırf bunu yaşamamak için sağlıksız da olsa yolculuğa çıkarken mümkün olduğunca az sıvı almaya çalışıyorum.
Tuvaleti olan otobüsleri tercih ediyorum ben genelde. Bilet alırken otobüs bilgileri de yazıyor. Şimdikilerin çoğunda var.
Otobüsü durdurmak benim için bir çözüm değil çünkü ben eşek kadar otobüs yol kenarında durmuş, kırk küsür yolcu beni beklerken hayatta işeyemem. Kaslar salmaz kendini.
Seneler önce tour de france'da yarışçılardan biri hareket halinde bisikletin üstünde bir yandan pedal çevirirken, çıkarmış, yol kenarına doğru işemişti adamın rahatlığına imrenmiştim.
Otobüsü durdurmak benim için bir çözüm değil çünkü ben eşek kadar otobüs yol kenarında durmuş, kırk küsür yolcu beni beklerken hayatta işeyemem. Kaslar salmaz kendini.
Seneler önce tour de france'da yarışçılardan biri hareket halinde bisikletin üstünde bir yandan pedal çevirirken, çıkarmış, yol kenarına doğru işemişti adamın rahatlığına imrenmiştim.
Ben bi seferinde molada yapıp otobüse bindikten yarım saat sonra otobüsü yine durdurmuşum. Muavin tamam mı bitti mi diye sormuştu.
(bkz: felaketim olurdu ağlardım)
Çiş yine neyse de ishal olmak çok kötü. Ecel terleri dökersiniz inene kadar.
Yaşandı bunlar.
Yaşandı bunlar.
bireysel araçlanmanın yegane sebebidir.
Patlayacak kıvama geldiğim oldu.
güncel Önemli Başlıklar