bugün

abdullah öcalan'ın annesi.
o.ç.'nin başrolündeki şahıs.
aponun hep sözü edilen anası. 30 bin kişinin katilini doğuran dişi.
o da buraya yazan orospuçocukları gibi bir kişinin annesidir. oda bütün anneler gibi temizdir,suçsuzdur.
kutsal bir kadındı rahmetli cennet ayaklarının gercekten altında varsa cennet.
ne kürdistan ı bilir ne marksı ne de bilmem kaç bin yıllık kürt tarihini. allah ın suçsuz günahsız kuludur. oğlunun suçlarının vebali de bu kadıncağıza yüklenemez. evet kahraman türk gençliği, edeb biraz. lütfen.
kulağı çok çınlayan bir insandır. anadır. o da vatana-millete faydalı bir insan yetiştirmek istemiştir ama bazen istemek yetmiyor.
edit: ölmüş kulakları çınlayamaz o zaman mezarında rahatsız edilen bir insandır.
çirkinliği dillere destan terörist kezbandır. ermeni asıllıdır.
ermeni asıllı kürt. bu arada yazık ne günahı var diyenler var hala...

senin benim anamdan neden böylesi doğmadı?
en az kendisine orospu diyenlerin annesi kadar temizdir. eğer türk olmak suçsuz günahsız gariban bir kadına orospu demekse türk olmanın övünelecek bir yanı kalmamıştır.
bu günahsız kadına küfredenler bu kadını kendi anneleriyle karıştırıyorlar sanırım.
ermeni asıllı olduğu iddia edilen kadın.
taş doğursaydı daha iyidi.
abdullah öcalan gibi bir boku sıçmış olan ermeni asıllı kadın.
ölene küfretmedim hiçbir zaman, etmemde o nerden bilsin oğlu katıksız şerefsiz olacağını. bana yakışmaz ölüye küfretmek ama apo bugün gebersin söverim sabah akşam ölüsüne,dirisine,gelmişine,geçmişine. bırakın öleni, dirilere sövün.
böyle bir oğlu olacağını bilse doğurur muydu acaba diye düşündüren bayandır.
http://t1.gstatic.com/ima...3BvhYzHa9e6m_7HEK5PZijAhl
Maalesef kendisine bolca küfürleri ediyoruz ama oğlu hayırsız şerefsizin önde gideni.

görsel
Kendisi pkk'ya destek vermemiş bir halfeti türkmen'idir.

görsel
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar