bugün

görsel
An itibarıyla nev çarşı avm'sinde bulunduğum istanbul ilçesi.
Ay aykolik o avmde bir sapık takılmıştı peşime aklıma o geldi. Kötü anılarım canlandı.
Sapıklar genelde havalı, güzel çekici kızlara takılmaz. Kendileri gibi sorunlu görünen, tipi ortalama veya altı ve dışarıya psikolojik sıkıntı dolu gozlerle bakan kızları bulurlar. Çünkü kolay lokma olduklarına inanırlar.
Bak geldi yine deli.
Ya avmde nasıl sapık takılabilir ki , bisürü güvenliğin olduğu yerde..

Merhaba falan demişlerdir en fazla.
Ya sapık mapik yok tabi ki dayi. Kendi kuruntusu.
Bazı kızlar hep peşimde erkekler var sapıklar var der durur.
Memlekette o kadar karı var seni napsinlar.giderin var mı o bile meçhul.
Sapık takılması kötü ama bu her yerde olabilir. Sapık takılmışsa gerektiği kadar bir tepki vermek yeterli olur sanırsam. Belki de takip etmiyordur ama yolu aynıdır.
Ne dayısı ulan ... Ben de sana dede diyim bari.
Buranın belediye başkanı olan karı tam bir balta. Bunun yüzünden kentsel dönüşüm yapılamıyor Üsküdar'da. Yapılmasın da zaten. Şu beklenen depremde Yüzde 80'i mühendis görmemiş kaçak yapılardan ibaret olan ilçenin tamamı yerle bir olsun. Köyünden gelip devlet arazisine çöküp kaçak yapı dikmiş tiplerin gebermesine üzülecek halim yok. Kiracıysanız da bi zahmet adam akıllı mühendislik hizmeti görmüş, ruhsatlı, kat mülkiyetli yerlerden ev kiralayın. Yok ona bütçem yetmiyor kaçak ev yapan köylüleri zengin edeceğim illa diyorsanız siz de geberin.
--spoiler--
Buranın belediye başkanı olan karı tam bir balta.
--spoiler--
Doğru olabilir belki bilmiyorum. Benim üsküdar'da gittiğim iki yer de hilmi türkmen döneminde yapılmış. Yeni başkan herhalde para yardımı yapıyormuş o iyi, bir de sergi yapıyor sürekli o iyi. Hilmi türkmen bir keresinde bizimle konuşmuştu kütüphanede ama bir keresinde de iftarda peşinden gittim diye kızmıştı biraz ve yerde yemek yediğim için de uyarmıştı ama yer yoktu galiba.