bugün

Arkadaşlar özel güvenlik kurslarına gitsem bir ay içinde olabilir miyim Bir de hemen iş bulabilir miyim.
Ayrıca ortalama 50 bin lira maaşı var mı.
Ah sana vah sana şarkısıyla kelepçe sallamalı şov yapma yeteneği.
Olmak çok kolay. Önermem o mesleğe başlayan tembel ve aptal olup çıkıyor. Genelde asgari ücret veya bir tık üstü maaşlar veriliyor.yol yemek senden.
Siktir aq yol yemek bendenmiş
Sigorta da benden aq delisi
Şişli belediyesi 5 yıl kıdemli kadrolu güvenlikcilere 60 bin ustu veriyor
Bir gün çalış bir gün yatış.
Adam araba al sat yapiyor diğer günlerde.
Şu herifle bir konusayjm en iyisi.
uzman erbaş ol.
ölmezsen yedi sonra memursun. salla başı al maaşı.
Uzman erbaş sınavı yok mu
Lan oğlum aptal mısın zekasız mısın anlamadım sordun sana piyasa gerçeklerini yazıyoruz. Zaten bu firmalardan en büyük 2 tanesi ile çalışıyorum. Birinde maaşlar 40k o da bölge sıkıntılı diye diğerinde de 37.5 k. Yakın arkadaşım farklı bir firmada güvenlik devriye amiri mi ne bok o da 40k alıyor.

Kamu statüsünü bilemem 60 bin üstünü bilemem belki brüttür.
Asgari ile 40 bin arasinda iki kat fark var neredeyse. Rakamlarda oynama yapma aq. Biz snn manipülasyon larina alisik değiliz.noktasi noktasına yorumla.
Lan işte sana diyorum ki sıkıntılı bölge olduğu için 40k ulaşım sorun, sürekli hırsızlık oluyor, çalışma yeri toz toprak içi o yüzden 40k sana merkezi yerde 40k verirler mi ?
Sıkıntılı bölgeden ne anlamamiz gerekiyor amina koyayım geçen hafta istanbul daydin ta ki beni Ankara'ya cagirana kadar. Şimdi de Diyarbakır'a Mi geçtin.
Behzat komiserimin dediği gibi i "Bütün malları da güvenlik yapıyorlar" yeterli bence.
güncel Önemli Başlıklar