bugün

herhalde bilgisayarım başka bulamadım.
Sürekli bana masraf çıkaran arabamdır. En sonunda biladere verdim de bir kaç haftadır rahatım.
Papağanımdır.
11 numaralı drogba imzalı galatasaray forması.
1972'den kalma olan zippom.

aldığım en güzel hediyelerden biri idi.
1994 mode jeepl grand cherokee.
şuan en değerli eşyam.
bana yazılmış bir kaç mektup var. onlar çok değerlidir.
eskiden whatsapp yoktu tabi.*
geceleri sarılmadan uyuyamadığım minik bir yastığım var. adına onun adını verdiğim.
Iphonenum gözüm gibi bakıyorum.
yoktur kendileri.
400 tl degerinde lg g2 cep telefonu.
Gitarim.
ailem.(eşya değil değer)
dua kapım olan anam
benimle her türlü cefaya göğüs germiş hakkını ödeyemeyeceğim gözümün nuru hatunum
ümmeti muhammed'e faydalı olmaları için beş vakit namazımda dua ettiğim çocuklarım.
2 kere bakımdan geçen ve gün geçtikçe değeri artan reçine kokulu kemanım ve arşem.
Malda yalan mülkte yalan arkadaşlar. Evet.
Maddi olarak telefonum
Manevi olarak Kedim.
Arabam ve evim başka bir şeyim yok zaten ...
Bir çakmak.
Takı takmaktan hoşlanmayan biri olmama rağmen benim için en değerli şey, öğrencimin lacivert bir ipe rengarenk boncukları gelişigüzel dizip hediye ettiği kolye.
Takıyorum ve gurur duyuyorum. Neden gurur duyuyorum? Zeynep’im bana kolye yapıp hediye etmeye değer gördüğü için, bir miniğin yüreğine dokunduğumu hissettiğim için. iyi ki öğretmenim. Çocuklarımı çoooook seviyorum.
Kalbim....
kredi kartlarım ve banka hesap kartlarım. ya neolacadı?
(#41196993) bunlari saymazsak, artik bir kedim bile yok anliyor musunuz? trajik cunku kedilerim bile beni terkettiler...
42 çift renkli çorabım her renginde bir yaşanmışlık var,giymeye kıyamıyorum öyle güzeller ki.