bugün
- hem messi'yi hem ronaldo yu seven insan8
- anın görüntüsü27
- jose mourinho33
- aklı sikinde olan yazar14
- hayatı sorgulamak10
- kenan evren'i yargılayan ve cezalandıran taşak14
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri16
- kısa saçlı erkek vs uzun saçlı erkek8
- realite manipülasyonu12
- vücudunuzda hissettiğiniz en büyük acı14
- fenerbahçe14
- ebru gündeşe 69 milyonluk konser18
- menuet'in 26 yaşında olması9
- imza toplayıp judas'ı sözlükten attırmak22
- yazarların yaşadığı hayat19
- boklu bezle 500t seyahati9
- dincilerin vatan haini olması12
- yazarların hissettikleri14
- menuet benimle çıkmazsa gay oluyorum8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri8
- 4 kasım 2024 mardin ve batman'a kayyum atanması15
- küresel'e en aşık yazar8
- gecenin şarkısı12
- artık evler satılmıyor31
- akşam yemeği8
- atilla karaoğlan15
- üşümek hiç ısınmamak8
- dünyanın en güzel ayağına sahip ünlü belli oldu9
- sevgiliyle sevişirken trafik lambası koymak9
- manyak olmaya karar verdim9
- v a m p i r o v9
- hükümlü olaların bilerek adaylığına izin verilmesi12
- 2 kasım 2024 beşiktaş kasımpaşa maçı22
- uludağ sözlük ün en edepli yazarı16
- misafir çocuğu10
- 4 yıldır bir kızı unutamamak18
- hem siyahi hem kadın hem de abd başkanı9
- chp ile dem parti arasında bir ittifak var16
- orhan gencebay13
- bir insan ömrünü neye vermeli15
- dolar alın lan9
- ahmet türk barış güvercini bilge kişidir14
- ateistlere bir not bırak11
- seninle şöyle10
- şimdiki kadınların aşırı tembel olması8
- 3 kasım 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı70
- 9 aylık bebeğe tecavüz eden kişinin ölü bulunması15
- asla anlaşamayacağınız insan tipi hangisidir24
- kakam geliyor sözlük10
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste8
entry'ler (62)
(bkz: ben)
Okuma, yazmayı ve dört işlemi öğreteceğim; problem çözme becerisi gelişsin diye çalışmalar da yaparız. Daha ne olsun.
Duvarsız okul, okulsuz toplum diyorum.
Okuma, yazmayı ve dört işlemi öğreteceğim; problem çözme becerisi gelişsin diye çalışmalar da yaparız. Daha ne olsun.
Duvarsız okul, okulsuz toplum diyorum.
Takı takmaktan hoşlanmayan biri olmama rağmen benim için en değerli şey, öğrencimin lacivert bir ipe rengarenk boncukları gelişigüzel dizip hediye ettiği kolye.
Takıyorum ve gurur duyuyorum. Neden gurur duyuyorum? Zeynep’im bana kolye yapıp hediye etmeye değer gördüğü için, bir miniğin yüreğine dokunduğumu hissettiğim için. iyi ki öğretmenim. Çocuklarımı çoooook seviyorum.
Takıyorum ve gurur duyuyorum. Neden gurur duyuyorum? Zeynep’im bana kolye yapıp hediye etmeye değer gördüğü için, bir miniğin yüreğine dokunduğumu hissettiğim için. iyi ki öğretmenim. Çocuklarımı çoooook seviyorum.
Şu günlerde iki yanında çiçek açmış mişmiş ağaçları olan toprak yoldur. Mis gibi hava, tam bir görsel şölen ve huzur.
Kötüyüm, karanlığım, biraz çirkinim.
Daha ne olsun?
Daha ne olsun?
Teoman - N’apim tabiatım böyle.
Ballı limonlu ıhlamur.
Aldığı parayı hak etmeyen meslekler yoktur kişiler vardır.
Bir kişinin kazandığı parayı hak edip etmediği konusundaki ölçüt nedir?
işini hakkıyla yapıp yapmamasıdır. Nasıl bir meslek grubunun tamamının maaşını hak etmediğini iddia edersiniz. insan bazen hayret ediyor.
Bir kişinin kazandığı parayı hak edip etmediği konusundaki ölçüt nedir?
işini hakkıyla yapıp yapmamasıdır. Nasıl bir meslek grubunun tamamının maaşını hak etmediğini iddia edersiniz. insan bazen hayret ediyor.
(bkz: hipertiroidi)
“Kız kendini aşağılanmış, yitmiş, taş kesilmiş hissediyordu.”*
Bugün ölmek için güzel bir gün.
“insanız, en şereflisiyiz varlıkların diye övünmemiz haksız; atamız elma çaldı cennetten, biz o hırsızların çocuklarıyız.”
Yarınki ödülü 5000 olan yarışma.
Ben en başında söylemiştim ve babası beni istemedi. iyi ki de istememiş ve ayrılmışız. O zihniyetle bir ömür geçmez. Sen de söyle gitsin. Ne diyor yazar:
“insanların kalbi kötü değil, yalnızca çok küçük. içine fazla bir şey almıyor." O yüzden insanlardan yüreğinin yetmeyeceği şeyler istememek gerekiyormuş.
“insanların kalbi kötü değil, yalnızca çok küçük. içine fazla bir şey almıyor." O yüzden insanlardan yüreğinin yetmeyeceği şeyler istememek gerekiyormuş.
"Ne sebeple olursa olsun hatanızın üzerine kara kara düşünmeyin. Temizlenmenin yolu çamurda yuvarlanmak değildir."
"Karanlığa söveceğine, kalk bir mum yak."
“Bir ülkeyi tanımak istiyorsanız, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın.”
(bkz: Albert Camus)
(bkz: Albert Camus)
“Kim olduğun öyle bir haykırıyor ki ne dediğini duyamıyorum.”
Hatice öğretmenim bir şey soracağım, sözlükte bulamadım -larda ne demek dedi. Bir şey demek değil nerede yazıyormuş ki dedim. Nasıl, istiklal marşında var yaaa, dedi. Güldüm tabii, istiklal marşı’nı okuduk. Bestesi gereği öyle okunduğunu anladı.
Neden öyle yapmışlar ki dedi? Ben de sen daha güzelini yap bir dinleyelim dedim. Henüz 8 yaşında, o bile farkında daha anlamlısının olabileceğinin. illa hemen değişsin demiyor kimse. Anlam bütünlüğü içinde daha güzel okunabilecekse neden olmasın.
Böyle diyorum ama hakkı ile yapılır mı tereddütlerim yok değil. Göreceğiz.
Ayrıca ota boka milleti hain ilan etmeye bayılıyorsunuz. Beyin bedava diye bu kadar hor kullanmayın.
Neden öyle yapmışlar ki dedi? Ben de sen daha güzelini yap bir dinleyelim dedim. Henüz 8 yaşında, o bile farkında daha anlamlısının olabileceğinin. illa hemen değişsin demiyor kimse. Anlam bütünlüğü içinde daha güzel okunabilecekse neden olmasın.
Böyle diyorum ama hakkı ile yapılır mı tereddütlerim yok değil. Göreceğiz.
Ayrıca ota boka milleti hain ilan etmeye bayılıyorsunuz. Beyin bedava diye bu kadar hor kullanmayın.
istendik yönde kalıcı davranış değişikliği sağlamak amacı ile kurulan fakülteler. Sözde değişikliği sağlayacak kişilere bir şeyler öğretsin/yol göstersin diye fakültede bulunan hocanın kendi değişik, değişikliği sağlayacak olan vasat, içerik boş. Birkaç kuram ezberle, birkaç sunum hazırla okul bitiyor. Fasulyeden öğretmen mezun eden mekanlar.
Not: öğretmenim.
Not: öğretmenim.