bugün

Sahnede fenalaşmış kalp masajı falan yapmışlar.

Allah rahmet eylesin vefat etmiş.
Haberlerde kalp masajı yapılıp hastaneye kaldırıldığı yazılmış,salonda olan kişiler ise müdahaleye hala devam edildiğini söylüyormuş.

Umarım müdahale başarılı olmuştur da hastaneye kaldırılmıştır.
Allah acil şifalar versin.
çocuklarına, sevenlerine bağışlasın inşallah.

Edit: Ahh çok üzüldüm… allah rahmet eylesin, Ani olunca kabullenmesi de çok güç olacaktır ailesine sabırlar versin…

Konserler, gece hayatı, hayat telaşı, sorumluluklar, sürekli üretmek zorunda olmak… hepsi geride kaldı. bir anda her şey bitiveriyor.
Nur içinde yatsın.
Maalesef hayatını kaybetmiştir.Huzur içinde yatsın...Asla unutulmayacak.
hayatını kaybetmiştir derken? niye herkes sırayla ölmeye başladı.
Sevdiğim tek karadenizli şarkıcıydı

Hayatımda gittiğim ilk konser onun konseriydi

Normalde konser sevmem gitmem

Allah rahmet eylesin iyi adamdı güzel insandı.
Şarkılarını dinlerken sokrates'in savunması'nı okumaya gidiyorum şimdi.
Rahmetli çok kiloluydu . Ah be volkanım.
NUR iÇiNDE YATSIN,MEKANI CENNET OLSUN,TAM BiR ATATÜRK SEVDALISI,ULUSÇU BiR SANATÇIYDI,ŞARKILARI PEK HOŞUMA GiTMESE DE ÖLÜMÜNE ÜZÜLDÜM,YARABBi SEVENLERiNE,AKRABALARINA SABIR VERSiN.
Bunların hepsini senin için yok edeceğiz kral. nur içinde yat...

görsel
ölmesi gerekenler ölmezken...
Volkan Konak'a dikkat edemeyeceğiz artık. Bizi yönetenler yöneticisiz kaldı.

Seni böyle hatırlayacağım kuzey adam.
görsel
Mekanı cennet olsun. Siyasi görüşü, özel hayatı beni hiç ırgalamadı. Güzel şarkıları ile hatırlayacağım kendisini. Allah rahmet eylesin.
Devri(m) daim olsun.
bugün var yarın yoksun! işte hiç vazgeçemediğimiz ömür, kendimize hiç yakıştıramadığımız ölüm! Allah rahmet eylesin taksiratını affetsin.
Giderayak x'te attığı bayram mesajı ile yine yobazları kudurtmuş. Huzurla uyusun.
Güzel bir ölüm. Sahnede şarkı söylerken, zank diye vurmuş...12 yıl bitkisel hayatta kalıp, millete, hadi artık öl de kurtulalım senden, dedirtmeden adamı alıp götüren türden bir ölüm...

Ölceksen böyle ölceksin.
Karadeniz müziğini evrenselleştiren sanatçıların öncüsüydü.

Karadeniz müziği bugün popüler müzik ile iç içe ise onun sayesindedir.

Allah rahmet eylesin.
genelde sevilen duygu yüklü fakat muhalif bir insan olduğundan karalamak için açık aramaya başlamıştır çalışkan medya. yarın bu haberi çıkar sevilen sanatçının....diye.

şimal, derin ve volkan.... ;(
görsel
Işıklar içinde uyusun.
Ülkesini seven bir sanatçıydı. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Sabah gündemde görünce imamoğlu haberleriyle bağlantılı sandım fakat şu an vefat ettiğini görüyorum. Çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum... toprağı bol olsun.
Sabah uyandım karşılaştığım ilk habere bak ya.

Çok üzüldüm. Allah rahmet etsin…
Kötü biri olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
Yaşlı olmadığı için şok etkisi yarattı. Karadeniz müziği deyince hayatta olan ve aklıma gelen tek isimdi. Ülkesini de seven bir insandı.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
gece saat 3 gibi vefat ettiğini öğrendim. sabaha kadar uyumadım, Ah be Volkan konak ışıklar içinde uyu...

Kardeşin Kazım Koyuncu seni bekler...

gerçekten çok özleneceksin...