bugün

entry'ler (6460)

sabah ereksiyonu olamıyorum

seks yapmıyorsun demek ki, testosteronun azalmış.

rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu

iki gündür internette yoğun bir nükleer bomba simülasyon videoları var.

iş iyice ciddiye bindi amk.

rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu

şakaları yok sanki bir tane sallayacaklar gibi. Sıkıntılı bir dönem bizi bekliyor

stil gattı bluz

yakıştı bence de evet.

ilginç bilgiler

Su samurları uyurken birbirlerinden ayrılmamak için el ele tutuşurlar.

ilginç bilgiler

Antarktika, dünyanın en büyük çölüdür.

hem seks hem hastalıkta söylenecek söz

geçmiş olsun.

hayret kimse yazmamış.

benim hem zayıflığım hem de gücümsün

Mauro icardi eski karısına ahanda böyle demiş.

Aşk bence iyi bir şey değil aga. Baksanıza adam nasıl da gururunu ayaklar altına almış.

mauro başına gelenler için çok üzgünüm

işte siktiğimin aşkı böyle bir şey. Aşık olmayın!!! Gurur vs bi sikim kalmıyor.

Mauro Icardi, Wanda Nara'ya attığı mesajda şunları söylemiş: "Her şeyi değiştirebilirim, bunu yapabilirim ama ne için? Hayat devam ediyormuş gibi davranmak mı? Bunu istemiyorum. Tek amacım huzurlu bir hayat yaşamak, anın tadını çıkarmak, çocuklarımla keyif almak, bunca yıldır elde ettiğimiz ve inşa ettiğimiz her şeyin tadını çıkarmak... Kendine değer ver, bize değer ver ve mutlu olmamıza izin ver. Sana tekrar söylüyorum, bütün bunları hayatımın kadınıyla bu dünyadaki her şeyden çok sevdiğim kadınla yapmak istiyorum. Sen benim hem zayıflığım hem de gücümsün. Sen güzel prensesimsin ve düğün günümüzde büyükannene söz verdiğim gibi, sonsuza kadar... Kendine iyi bak."

her gün gazete okuyan 20li yaşlarda genç

Yoktur. Varsa da o genç samanlıktaki iğnedir.

10 kasımda çıkan yapış yapış atatürk paylaşımları

neyinden rahatsız oluyorsunuz bu paylaşımların. Bırakın da atamızı güçlü ve hatırda tutalım. koç ailesi hükümet yalakası da değildir.
zaten yıpratan yıprana... bir de sizin şu her şeye eleştiri yapıp ilgi çekme arzularınızla uğraşmayalım.

7 kasım 2024 galatasaray tottenham maçı

icardi bu maçtan sonra özel jetle soluğu arjantinde almazsa bişi bilmiyorum. Sahteden sakatlandı gibi.

sevgili dostum trump

desene s.ki tutacağız önümüzdeki 4 yılda.

tık tık tık kim o richard gir

kızlar neden espri yapamaz adlı çalışma.

seçimin kazananı elon musk

yatırım tavsiyesi değildir ama kriptoları sağlam değer kazanacak. demedi demeyin.

adam yine kazandı

(bkz: 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri)

hakemle kazandınız

(bkz: 90 artı 12 de fenerbahçe nin gol atması)

90 artı 12 de fenerbahçe nin gol atması

Tek bir açıklaması vardır;

biz kendi imkanlarımızla kazanamıyoruz ama zorla kazandırılıyoruz...

Yazık.

bir kadına sahip çıkmanın incelikleri

Bir kadına sahip çıkmak, saygı ve sevgiyle yaklaşmayı gerektiren, incelikli bir dengeyi korumayı kapsar. Bu bağlamda önemli olan bazı ana unsurlar şöyle:

Saygı: Her şeyin temeli, kadının birey olarak sınırlarına, düşüncelerine ve tercihlerine saygı duymaktır. Saygı göstermek, hem onun hem de ilişkinin değerini artırır.

Destek ve Dayanışma: Hayatın zorlukları karşısında onun yanında olduğunu hissettirmek, her durumda ona destek olmak önemlidir. Kendi hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmesi için cesaret vermek de sahip çıkmanın en güzel yollarından biridir.

Duygusal iletişim: Onunla duygusal bağ kurmak ve duygularını anlamak için açık iletişim kurmak gerekir. Sadece kendi düşüncelerini paylaşmakla kalmayıp, onun hislerini de anlamaya çalışmak, sağlıklı bir ilişkinin anahtarıdır.

Empati ve Anlayış: Empatiyle yaklaşmak, onun bakış açısından olayları değerlendirmek, zaman zaman zor durumda olduğunu anladığınızı hissettirmek önemlidir. Bu, aranızdaki güveni pekiştirir.

Özgürlük ve Destek: Kadına sahip çıkmak onu kontrol etmek ya da kısıtlamak anlamına gelmez. Aksine, ona özgür alan tanımak, bağımsız bir birey olarak gelişimini desteklemek anlamına gelir. Kendini gerçekleştirmesine ve bireysel sınırlarını korumasına saygı duymak çok değerlidir.

Nazik ve Düşünceli Olmak: Ufak jestlerle ve zarif sözlerle ona değerli hissettirmek, sahiplenmenin en güzel yollarındandır. Onu düşündüğünüzü gösteren küçük ayrıntılar, aranızdaki bağı daha da güçlendirir.

Güven Vermek ve Sadakat: Ona her koşulda güvenebileceği bir liman olabilmek; dürüstlük ve sadakati her zaman ön planda tutmak gerekir. Bu güvenin karşılıklı olması, ilişkinin temel taşlarından biridir.

Bir kadına sahip çıkmak, onun hayatında sağlıklı, güvenli ve sevgi dolu bir alan yaratmak anlamına gelir. Sadece koruyucu bir yaklaşım değil, onunla birlikte yürümek, onun mutluluğu için çabalamak ve ona destek olmak bu yolculuğun en önemli adımlarıdır.

beşiktaş taraftarı

şimdilerde ... istifa diye bağırıyorlardır...