bugün

entry'ler (6484)

balıkçı klitoris

rum meyhanesidir.

ne hoş olur yiyen de

Heybeler bellerde bellerde bellerde kengere giden de giden de giden de çatlanguş evelik biçende biçende yeminlik toplamış kengirde kengirde ne hoş olur yiyen de ne hoş olur Yiyen de Yiyen de Yiyen de
Balık tendir'de tendirde tendirde lale gibi kızarmış kızarmış kızarmış butluk pilav lengerde lengerde lenger ne hoş olur yiyen de yiyen de yiyen de
Eşkili pişmiş çömlekte çömlekte çömlekte yapılmış uşkun uşkun ile
Lavaş ekmek ile lavaş lavaş ile ne hoş olur yiyen de yiyen de yiyen de....

Ne hoş olur yiyen de yiyen de...

ne hoş olur yiyen de

Balık tendirde tendirde tendirde Lâle gibi kızarmış kızarmış kızarmış.

3 dakkada bir çalıyor her yerde her yerde...

beşiktaş ta hırsız yakalandı

aynı performansı iktidar belediyeleri için de bekliyoruz.

bir neslin komple kurye ve kasiyer olması

olamayanlar da tiktok fenomeni oldu amk. yazık.

çekmediği dertler çilek almayan adam

Gece gece önüme gelene bak.

yemek kartlarının markette kullanılamayacak olması

Yazık 158 tl üzerine prim kesintisi uygulayacaklarmış, vatandaşı mahvettiler. Yazık ki ne yazık!!!

nez e 4000 dolar teklif eden adam

141.000 tl az para değil.

orhan gencebay

Akil adam şeysi. Kürt açılımı, ak parti dışında bi de koltuk altı kokusu reklamında kendisi ile ilgili pek bişi bırakmadı hatırda...

an itibariyle herkesin ferdici olması

abi ne kadar seveni varmış rahmetlinin. instada fotosunu paylaşmayan kalmadı, ofiste şarkılarını açıp dinlemeyen kalmadı. amk daha düne kadar adını anmıyordunuz ne oldu? olm bu popüler kültür çok iğrenç bir şey ya... iki gün sürmez adını anmamaya devam edersiniz.

tek kelimeyle yavvvvşşşaaksınız...

mangal maşası

Haklısın, mangal maşasıyla ilgili yazarken ısı yerine sıcaklık demem daha doğru olurdu. Çünkü mangal maşası, bir yüzeyin veya kömürlerin sıcaklığına dayanacak şekilde tasarlanmıştır..

mangal maşası

Metal yapısı sayesinde yüksek ısıya dayanıklıdır ve uzun saplı tasarımı ile ellerinizi sıcaklıktan korur. Mangalcılar için olmazsa olmaz bir alettir....

huzurum kalmadı

bir ferdi tayfur şarkısı, allah rahmet eylesin.

Bilsen uzaklarda kimler ağlıyor
Gelemem sevdiğım felek koymuyor
Gurbet eller bana bir mesken oldu
Gelemem bir tanem kader bağlıyor

Huzurum kalmadı fani dünyada
Yapıştı canıma bir kara sevda

Bu hasretlik bizi çürütecek mi
Bır gün ağlatmayıp güldürecek mi?
Yoksa kavuşmadan bizi yaradan
Şu gurbet ellerde öldürecek mi

chp nin bahçeli ye tepki göstermemesi

okumak güzeldir:

https://www.sozcu.com.tr/...zel-den-ilk-yorum-p122132

chp apoyu çok seviyoruz dese bile oy verecek tip

şimdi evde niğde gazozu ve kabak çekirdeği eşliğinde oturdum eski entryleri okuyorum.

lan bu müthiş...

chpkk

şimdi evde niğde gazozu ve kabak çekirdeği eşliğinde oturdum eski entryleri okuyorum.

başlığa bak gülmekten kakam geldi amk.

chp seçilirse pkk yla müzakereleri kesecek mi

şimdi evde niğde gazozu ve kabak çekirdeği eşliğinde otudum eski entryleri okuyorum. lan harika ya...

apo nun serbest kalması

seneye görüşürüz şakasına verilecek tepkiler

Bu kadar kötü bir espri, yılın en sonuna saklanmayı hiç hak etmiyor.

chatgpt nin sözlük yazarları hakkındaki yorumları

Uludağ Sözlük'te "gezenadam" kullanıcı adıyla yazan yazar, dördüncü nesil bir katılımcıdır ve 6.466'dan fazla entry (girdi) paylaşmıştır. Kendisinin 146 takipçisi bulunmaktadır. Yazıları, güncel olaylar, siyaset, kişisel deneyimler ve çeşitli konulardaki düşüncelerini içermektedir. Örneğin, Ayvalık'a yerleşme isteği üzerine duygusal bir entry'si bulunmaktadır. Ayrıca, gündemdeki konulara dair yorumlar yapmaktadır; örneğin, Rusya'nın nükleer güç kullanma olasılığı hakkında düşüncelerini paylaşmıştır. Kimi zaman mizahi içerikler de yazmaktadır; örneğin, "ışıklı anal tıpası" hakkında bir entry'si mevcuttur. Diğer yazarlar tarafından farklı şekillerde yorumlanmış ve eleştirilmiştir. Özellikle siyasi görüşleri ve yazım tarzı üzerine çeşitli değerlendirmeler yapılmıştır. Genel olarak, "gezenadam" aktif bir yazar olup, çeşitli konularda görüşlerini paylaşmaktadır.