bugün
- rakının berbat bir içki olması35
- askerde yediğiniz en saçma fırçalar8
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız16
- wolverine gibi tırnakları olan kız11
- çocukluk travmaları18
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi8
- true'nun ölmesi14
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi15
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- anın görüntüsü12
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
entry'ler (6460)
seks yapmıyorsun demek ki, testosteronun azalmış.
iki gündür internette yoğun bir nükleer bomba simülasyon videoları var.
iş iyice ciddiye bindi amk.
iş iyice ciddiye bindi amk.
şakaları yok sanki bir tane sallayacaklar gibi. Sıkıntılı bir dönem bizi bekliyor
yakıştı bence de evet.
Su samurları uyurken birbirlerinden ayrılmamak için el ele tutuşurlar.
Antarktika, dünyanın en büyük çölüdür.
geçmiş olsun.
hayret kimse yazmamış.
hayret kimse yazmamış.
Mauro icardi eski karısına ahanda böyle demiş.
Aşk bence iyi bir şey değil aga. Baksanıza adam nasıl da gururunu ayaklar altına almış.
Aşk bence iyi bir şey değil aga. Baksanıza adam nasıl da gururunu ayaklar altına almış.
işte siktiğimin aşkı böyle bir şey. Aşık olmayın!!! Gurur vs bi sikim kalmıyor.
Mauro Icardi, Wanda Nara'ya attığı mesajda şunları söylemiş: "Her şeyi değiştirebilirim, bunu yapabilirim ama ne için? Hayat devam ediyormuş gibi davranmak mı? Bunu istemiyorum. Tek amacım huzurlu bir hayat yaşamak, anın tadını çıkarmak, çocuklarımla keyif almak, bunca yıldır elde ettiğimiz ve inşa ettiğimiz her şeyin tadını çıkarmak... Kendine değer ver, bize değer ver ve mutlu olmamıza izin ver. Sana tekrar söylüyorum, bütün bunları hayatımın kadınıyla bu dünyadaki her şeyden çok sevdiğim kadınla yapmak istiyorum. Sen benim hem zayıflığım hem de gücümsün. Sen güzel prensesimsin ve düğün günümüzde büyükannene söz verdiğim gibi, sonsuza kadar... Kendine iyi bak."
Mauro Icardi, Wanda Nara'ya attığı mesajda şunları söylemiş: "Her şeyi değiştirebilirim, bunu yapabilirim ama ne için? Hayat devam ediyormuş gibi davranmak mı? Bunu istemiyorum. Tek amacım huzurlu bir hayat yaşamak, anın tadını çıkarmak, çocuklarımla keyif almak, bunca yıldır elde ettiğimiz ve inşa ettiğimiz her şeyin tadını çıkarmak... Kendine değer ver, bize değer ver ve mutlu olmamıza izin ver. Sana tekrar söylüyorum, bütün bunları hayatımın kadınıyla bu dünyadaki her şeyden çok sevdiğim kadınla yapmak istiyorum. Sen benim hem zayıflığım hem de gücümsün. Sen güzel prensesimsin ve düğün günümüzde büyükannene söz verdiğim gibi, sonsuza kadar... Kendine iyi bak."
Yoktur. Varsa da o genç samanlıktaki iğnedir.
neyinden rahatsız oluyorsunuz bu paylaşımların. Bırakın da atamızı güçlü ve hatırda tutalım. koç ailesi hükümet yalakası da değildir.
zaten yıpratan yıprana... bir de sizin şu her şeye eleştiri yapıp ilgi çekme arzularınızla uğraşmayalım.
zaten yıpratan yıprana... bir de sizin şu her şeye eleştiri yapıp ilgi çekme arzularınızla uğraşmayalım.
icardi bu maçtan sonra özel jetle soluğu arjantinde almazsa bişi bilmiyorum. Sahteden sakatlandı gibi.
desene s.ki tutacağız önümüzdeki 4 yılda.
kızlar neden espri yapamaz adlı çalışma.
yatırım tavsiyesi değildir ama kriptoları sağlam değer kazanacak. demedi demeyin.
Tek bir açıklaması vardır;
biz kendi imkanlarımızla kazanamıyoruz ama zorla kazandırılıyoruz...
Yazık.
biz kendi imkanlarımızla kazanamıyoruz ama zorla kazandırılıyoruz...
Yazık.
Bir kadına sahip çıkmak, saygı ve sevgiyle yaklaşmayı gerektiren, incelikli bir dengeyi korumayı kapsar. Bu bağlamda önemli olan bazı ana unsurlar şöyle:
Saygı: Her şeyin temeli, kadının birey olarak sınırlarına, düşüncelerine ve tercihlerine saygı duymaktır. Saygı göstermek, hem onun hem de ilişkinin değerini artırır.
Destek ve Dayanışma: Hayatın zorlukları karşısında onun yanında olduğunu hissettirmek, her durumda ona destek olmak önemlidir. Kendi hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmesi için cesaret vermek de sahip çıkmanın en güzel yollarından biridir.
Duygusal iletişim: Onunla duygusal bağ kurmak ve duygularını anlamak için açık iletişim kurmak gerekir. Sadece kendi düşüncelerini paylaşmakla kalmayıp, onun hislerini de anlamaya çalışmak, sağlıklı bir ilişkinin anahtarıdır.
Empati ve Anlayış: Empatiyle yaklaşmak, onun bakış açısından olayları değerlendirmek, zaman zaman zor durumda olduğunu anladığınızı hissettirmek önemlidir. Bu, aranızdaki güveni pekiştirir.
Özgürlük ve Destek: Kadına sahip çıkmak onu kontrol etmek ya da kısıtlamak anlamına gelmez. Aksine, ona özgür alan tanımak, bağımsız bir birey olarak gelişimini desteklemek anlamına gelir. Kendini gerçekleştirmesine ve bireysel sınırlarını korumasına saygı duymak çok değerlidir.
Nazik ve Düşünceli Olmak: Ufak jestlerle ve zarif sözlerle ona değerli hissettirmek, sahiplenmenin en güzel yollarındandır. Onu düşündüğünüzü gösteren küçük ayrıntılar, aranızdaki bağı daha da güçlendirir.
Güven Vermek ve Sadakat: Ona her koşulda güvenebileceği bir liman olabilmek; dürüstlük ve sadakati her zaman ön planda tutmak gerekir. Bu güvenin karşılıklı olması, ilişkinin temel taşlarından biridir.
Bir kadına sahip çıkmak, onun hayatında sağlıklı, güvenli ve sevgi dolu bir alan yaratmak anlamına gelir. Sadece koruyucu bir yaklaşım değil, onunla birlikte yürümek, onun mutluluğu için çabalamak ve ona destek olmak bu yolculuğun en önemli adımlarıdır.
Saygı: Her şeyin temeli, kadının birey olarak sınırlarına, düşüncelerine ve tercihlerine saygı duymaktır. Saygı göstermek, hem onun hem de ilişkinin değerini artırır.
Destek ve Dayanışma: Hayatın zorlukları karşısında onun yanında olduğunu hissettirmek, her durumda ona destek olmak önemlidir. Kendi hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmesi için cesaret vermek de sahip çıkmanın en güzel yollarından biridir.
Duygusal iletişim: Onunla duygusal bağ kurmak ve duygularını anlamak için açık iletişim kurmak gerekir. Sadece kendi düşüncelerini paylaşmakla kalmayıp, onun hislerini de anlamaya çalışmak, sağlıklı bir ilişkinin anahtarıdır.
Empati ve Anlayış: Empatiyle yaklaşmak, onun bakış açısından olayları değerlendirmek, zaman zaman zor durumda olduğunu anladığınızı hissettirmek önemlidir. Bu, aranızdaki güveni pekiştirir.
Özgürlük ve Destek: Kadına sahip çıkmak onu kontrol etmek ya da kısıtlamak anlamına gelmez. Aksine, ona özgür alan tanımak, bağımsız bir birey olarak gelişimini desteklemek anlamına gelir. Kendini gerçekleştirmesine ve bireysel sınırlarını korumasına saygı duymak çok değerlidir.
Nazik ve Düşünceli Olmak: Ufak jestlerle ve zarif sözlerle ona değerli hissettirmek, sahiplenmenin en güzel yollarındandır. Onu düşündüğünüzü gösteren küçük ayrıntılar, aranızdaki bağı daha da güçlendirir.
Güven Vermek ve Sadakat: Ona her koşulda güvenebileceği bir liman olabilmek; dürüstlük ve sadakati her zaman ön planda tutmak gerekir. Bu güvenin karşılıklı olması, ilişkinin temel taşlarından biridir.
Bir kadına sahip çıkmak, onun hayatında sağlıklı, güvenli ve sevgi dolu bir alan yaratmak anlamına gelir. Sadece koruyucu bir yaklaşım değil, onunla birlikte yürümek, onun mutluluğu için çabalamak ve ona destek olmak bu yolculuğun en önemli adımlarıdır.
şimdilerde ... istifa diye bağırıyorlardır...