bugün
- wolverine gibi tırnakları olan kız10
- çocukluk travmaları16
- rakının berbat bir içki olması28
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi15
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- true'nun ölmesi9
- anın görüntüsü16
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu20
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
eyyy malum kişisi,
türkiyenin şerefini 5 paralık yaptın. pasaport değerimiz kalmadığı için, ab ülkelerinden, abd den bile red alıyoruz. 3. dünya sınıfına düşürdün bizi.
paramızı yerin dibine soktun. ve şimdi de, hindistan gibi bir ülke bile posta koydu. üstelik ab'nin yanında beş para etmeyecek birlik için...
ülkemizi bu hale düşürdüğün için, hiç bir zaman iki yakan bir araya gelmeyecek. eski ortağın fetodan bile daha rezil şekilde geberip gideceksin...
senin gücün anca interneti kapatmaya yeter. türk milletine ızdırap olmaya yeter.
https://t24.com.tr/haber/...gini-kabul-etmedi,1191922
https://www.egeligazete.c...igini-kabul-etmedi/190673
türkiyenin şerefini 5 paralık yaptın. pasaport değerimiz kalmadığı için, ab ülkelerinden, abd den bile red alıyoruz. 3. dünya sınıfına düşürdün bizi.
paramızı yerin dibine soktun. ve şimdi de, hindistan gibi bir ülke bile posta koydu. üstelik ab'nin yanında beş para etmeyecek birlik için...
ülkemizi bu hale düşürdüğün için, hiç bir zaman iki yakan bir araya gelmeyecek. eski ortağın fetodan bile daha rezil şekilde geberip gideceksin...
senin gücün anca interneti kapatmaya yeter. türk milletine ızdırap olmaya yeter.
https://t24.com.tr/haber/...gini-kabul-etmedi,1191922
https://www.egeligazete.c...igini-kabul-etmedi/190673
Pakistan'la yakın ilişkilerimiz nedeniyle Hindistan bu üyeliğe engel olmuştur.
Hemen kanal 7 hint dizileri kaldırılmalı.
Türkiye hem ab peşinde hem de bu ekip peşinde koştuğu için bir güven meselesi var doğru.
Zaten bunun için reddedildi.
Fakat, yok itibar kalmamış, 3. Dünya değerine düşmüşüz falan boş yorum. Ecevit clinton fotosu attırmayın buraya, artık o türkiye olmadığın için aleni düşmanlar sana.
Zaten bunun için reddedildi.
Fakat, yok itibar kalmamış, 3. Dünya değerine düşmüşüz falan boş yorum. Ecevit clinton fotosu attırmayın buraya, artık o türkiye olmadığın için aleni düşmanlar sana.
amk bizi brics'e bile almıyorlar.
Tabiri caizse dansoz gibi dis politika anlayisimiz olursa reddedilir tabi. Brics'ten bile sutluyorlar bizi. Gerisini siz dusunun...
hindistan reddetmiş.
inek kesip yiyoruz diye. tanrımızı kesip yiyen bize neler yapmaz demişler.
inek kesip yiyoruz diye. tanrımızı kesip yiyen bize neler yapmaz demişler.
Dış politikayı "nonoş" politikası haline getirirsen, bi dediğin bi dediğini tutmazsa, sonra da "yok canım, ben onu siyaseten söyledim" dersen, ne yatırım gelir, ne de sana güvenirler...
iyi ki batı ülkelerinde çok türk yaşıyor, bu adamların çoğu iş sahibi, vergi veriyo, dil biliyo, çocuklarının alman kız arkadaşları var, çocukları torunları var...
O yüzden mesela Almanya, mesela fransa Türkiye 'ye tamamen sırtını dönemiyo.
Ki o da Atatürk 'ün başarısı...
işçi alımı konusu o zaman diil bugün olsaydı, ben size diyiim, almanya Türkiye 'den tek bir kişi gelsin istemezdi.
iyi ki batı ülkelerinde çok türk yaşıyor, bu adamların çoğu iş sahibi, vergi veriyo, dil biliyo, çocuklarının alman kız arkadaşları var, çocukları torunları var...
O yüzden mesela Almanya, mesela fransa Türkiye 'ye tamamen sırtını dönemiyo.
Ki o da Atatürk 'ün başarısı...
işçi alımı konusu o zaman diil bugün olsaydı, ben size diyiim, almanya Türkiye 'den tek bir kişi gelsin istemezdi.
yani şuraya dahi nasıl kabul ettiremedik kendimizi ilginç.
türk halkına hiç de bir faydası olmayan, tamamen Nato kaynaklı
iran düşmanlığı ve el kaideci pakistan hayranlığı yüzünden oldu.
iran düşmanlığı ve el kaideci pakistan hayranlığı yüzünden oldu.
putin ve çin devlet başkanının "rte dünya lideri biz onun yanında sönük kalıyoruz o yüzden onaylamıyoruz rte nin yeri galaktik imparatorluktur" dedikleri rivayet edilen reddediliştir.
meeee leme sesleri geldi mi kulağınıza. ahaberde bu yukarıda yazdığım şekli ile söylense akşama ellerinde akp bayrakları ile sokağa dökülüp kutlama yapacak milyonlar var bu ülkede. sözlükte de bu kitlenin kanaat önderlerinden var habire işçi sayıları artıp azalanlar falan hayat çok tuhaf. yalan bunların ağızlarına yuva yapmış doğru bir şey duyunca haç görmüş, doğru bir kelime konuşunca sarımsak yutmuş vampir gibi oluyorlar.
meeee leme sesleri geldi mi kulağınıza. ahaberde bu yukarıda yazdığım şekli ile söylense akşama ellerinde akp bayrakları ile sokağa dökülüp kutlama yapacak milyonlar var bu ülkede. sözlükte de bu kitlenin kanaat önderlerinden var habire işçi sayıları artıp azalanlar falan hayat çok tuhaf. yalan bunların ağızlarına yuva yapmış doğru bir şey duyunca haç görmüş, doğru bir kelime konuşunca sarımsak yutmuş vampir gibi oluyorlar.
Pasaport değersiz-leşmiş mi (bkz: swh).
Dedeleriniz balayını Monako’da mı yapmıştı.
Dedeleriniz balayını Monako’da mı yapmıştı.
güncel Önemli Başlıklar