bugün
- beyazsemsiyeliyabanci46
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği3
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi4
- aziz yıldırım13
- sözlükte erkekleri istemiyoruz9
- yorgun mermi26
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- penis deliğinden içeri giren kene11
- gammazlama yapmamak13
- heyt bea3
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler2
- taylor sands3
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- haysenin1212
- aşık olmak9
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- gina carano13
- satranç haram yasaklansın7
- kızının düğününde oynayan baba5
- bu köyden olsam ne olacak8
- 8 haziran 20262
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- ölüm4
- sözlükteki deliler3
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- yapay zeka moderatörü15
- en gey özelliğiniz15
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- anın görüntüsü21
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- kabalcı3
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- çağrı isimli yazar4
- sözlükteki vatan hainleri4
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- katatespizartmasi15
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- yaz geceleri4
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- omurgasız tekerlek5
- uysaljakoben31
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- sözlüğün kırbacı8
- buddy dude17
- onu seviyor muyum yoksa silkmek mi istiyorum2
- togg'a lpg taktırmak2
entry'ler (545)
Ali Güven Yadigar
Anca kütüphanede flört edersin zaten. Kaldı ki kız sana not isteme bahanesiyle yaklaşmıştır, sen de bunu yemişsindir. Aslında ortada bırak aşkı, flört bile yoktur. Vize sonrası ortadan kaybolur o kişi. Finalde tekrar yaklaşır ve sen de aynı yerden kurşunu yersin.
Eskiden özen gösterirdim bu kültüre. Ancak o kadar leş insan tanıdım ki, sonra bu kültürün ancak kültürlü insanlarla yaşatılabileceği fikrine vardım.
O leşlere şunu diyorum artık, "senin fikrinin ne önemi var oğlum, tek yapman gereken benim güzel fikrimi kabul edip itaat etmek. Seni artık düşünme ve fikrini ifade etme zahmetinden kurtarıyorum. Düşünme, ben senin yerine çoktan düşündüm ve uyguladım bile."
O leşlere şunu diyorum artık, "senin fikrinin ne önemi var oğlum, tek yapman gereken benim güzel fikrimi kabul edip itaat etmek. Seni artık düşünme ve fikrini ifade etme zahmetinden kurtarıyorum. Düşünme, ben senin yerine çoktan düşündüm ve uyguladım bile."
en başta doom.
fifa 2000
age of empires
civilization
fifa 2000
age of empires
civilization
Madem ki Türkiyeliler var ve Türk yok. O zaman Kürt de yok, çerkez de yok, arap da yok. Nitekim hepimiz Türkiyeliyiz.
mor saçlı feministtir o. Sen uzaktan mavi olarak görmüşsün.
valla kardeş gene ucuz bulmuşsun. Bizim buralarda 250binden aşağı dosya almıyorlar. Ucuza bulsan da avukat, dosyasına canla başla sahip çıkmıyor. Stajyerine yazdırıyor. Ucuz etin yahnisi yavan olur.
ABD işgal etmiştir ve Hiç de mağlup olmamıştır. Sanki taliban zafer kazanmış gibi sunmayın şunu. Hezimet yoktur ortada.
Abd, silahlı bir direniş sonucu çekilmemiştir. Abd, işgalin ve kurdurduğu hükümetin maliyetini artık karşılamak istemediği için talibanla anlaşmış ve çekilmiştir. işin sırrı maliyettir efendim. Vietnam savaşıyla karşılaştırmayın bence.
Sonra ne oldu. Afgan göçmenlerle başbaşa kaldık.
Abd, silahlı bir direniş sonucu çekilmemiştir. Abd, işgalin ve kurdurduğu hükümetin maliyetini artık karşılamak istemediği için talibanla anlaşmış ve çekilmiştir. işin sırrı maliyettir efendim. Vietnam savaşıyla karşılaştırmayın bence.
Sonra ne oldu. Afgan göçmenlerle başbaşa kaldık.
Türk Ceza Kanunu'nda bile erkeklerin kadınlarla eşit görülmediği bir ortamda daha da anlam kazanan bir gündür efendim.
Ey erkekdaşlarım,
Artık kadın-erkek eşitliği ortadan kalkmıştır. Kadınlar üstün olmuştur. Feminizm galip gelmiştir. Örneğin, tehdit suçu erkeğe karşı işlendiğinde 6 aydan başlıyor, kadına karşı işlendiğinde ise 9 aydan başlıyor. Kadını koruma uğruna o kadar değersizleştirildin ki, ilk topçu ateşinde feda edilecek bir birlikten başkası değilsin artık.
Kendi değerini bil ve bugünü kutlayarak mücadeleye başlayabilirsin. Kutlu olsun hepimize.
Ey erkekdaşlarım,
Artık kadın-erkek eşitliği ortadan kalkmıştır. Kadınlar üstün olmuştur. Feminizm galip gelmiştir. Örneğin, tehdit suçu erkeğe karşı işlendiğinde 6 aydan başlıyor, kadına karşı işlendiğinde ise 9 aydan başlıyor. Kadını koruma uğruna o kadar değersizleştirildin ki, ilk topçu ateşinde feda edilecek bir birlikten başkası değilsin artık.
Kendi değerini bil ve bugünü kutlayarak mücadeleye başlayabilirsin. Kutlu olsun hepimize.
Çok iyi bir sümerolog. bu konuda hakkını vermek gerekir. Sadece yorum yapmaksızın metin çevirse kimse itiraz edemez.
Fakat kendileri ilahiyatçı değildir. Sümer metinlerinin kuran, incil ve tevrat'ın kökenini oluşturduğunu söyleyebilmek için ilahiyat bitirmeniz lazım. Keza böyle bir iddiada bulunabilmek için arapça, aramice, ibranice ve latince gibi dillerden birini de bilmesi şart. Ancak kadın sadece sümerce biliyor. Kadının meşhur kitabına karşı en büyük itiraz buradan ileri gelmektedir.
Bir de sümerolog olmasına rağmen kendisi nargudan diye bir noel bayramına inandı ve bunu sorgulamadan yaydı. Bir de Türkler'de çam ağacı kutsal dedi. ilahiyatçılığı bıraktı, Orta Asya Türk tarihçiliğine soyundu.
Ancak orta asya Türk tarihinin duayen ismi Prof. Dr. Ahmet Taşağıl; Çam ağacının değil, Kayın ağacının kutsal olduğunu söyledi. Ayrıca Nargudan diye bir bayramın olmadığını ifade etti.
En büyük sorun alanı dışında konuşmak, maalesef rahmetli bunu yaptı.
Fakat kendileri ilahiyatçı değildir. Sümer metinlerinin kuran, incil ve tevrat'ın kökenini oluşturduğunu söyleyebilmek için ilahiyat bitirmeniz lazım. Keza böyle bir iddiada bulunabilmek için arapça, aramice, ibranice ve latince gibi dillerden birini de bilmesi şart. Ancak kadın sadece sümerce biliyor. Kadının meşhur kitabına karşı en büyük itiraz buradan ileri gelmektedir.
Bir de sümerolog olmasına rağmen kendisi nargudan diye bir noel bayramına inandı ve bunu sorgulamadan yaydı. Bir de Türkler'de çam ağacı kutsal dedi. ilahiyatçılığı bıraktı, Orta Asya Türk tarihçiliğine soyundu.
Ancak orta asya Türk tarihinin duayen ismi Prof. Dr. Ahmet Taşağıl; Çam ağacının değil, Kayın ağacının kutsal olduğunu söyledi. Ayrıca Nargudan diye bir bayramın olmadığını ifade etti.
En büyük sorun alanı dışında konuşmak, maalesef rahmetli bunu yaptı.
Ezanın Arapça okunacağına dair ne kuran da ne de hadislerde bir belirleme vardır. Aslında ezan istediğiniz dilde okunabilir. Buna engel de yoktur.
Fakat saçmalık olduğunu savunanlar şunu gözden kaçırıyorlar: Saygı
Din sadece kurallar bütününden oluşmaz. O dinin ortaya çıkışında ilk ritüellerini gerçekleştirilen kişilerin yaptıkları eylemler ve fedakarlıklar saygı ile karşılanır.
Bu yüzden ezanın arapça olarak okunması, peygambere ve bilal-i habeşi'ye saygı ifadesidir.
Fakat saçmalık olduğunu savunanlar şunu gözden kaçırıyorlar: Saygı
Din sadece kurallar bütününden oluşmaz. O dinin ortaya çıkışında ilk ritüellerini gerçekleştirilen kişilerin yaptıkları eylemler ve fedakarlıklar saygı ile karşılanır.
Bu yüzden ezanın arapça olarak okunması, peygambere ve bilal-i habeşi'ye saygı ifadesidir.
Benimde başıma gelmişti ama birşey olmamıştı. Çünkü "Spill Resistant Keyboard", yani dökülmeye karşı dirençli bir laptop almıştım. Dökülen çay, laptop ters çevrildiğinde ilgili kanallardan akıp gitmişti.
BU yüzden laptop alacaksanız bu ibareli bir laptop alın.
BU yüzden laptop alacaksanız bu ibareli bir laptop alın.
Pakistan'la yakın ilişkilerimiz nedeniyle Hindistan bu üyeliğe engel olmuştur.
Feridun abi ? is that you?
Bu ilgi budalası ve ilginin yol açtığı dopamin bağımlılarına bakmayın erkektaşlarım. Hatta bunlar çırılçıplak sokakta dolaşsalar da bakmayın. Çünkü bunlar bakmayınca deli olurlar, çılgına dönerler. Bakınca da sizi suçlarlar.
Bırakın deli olsunlar ve çılgına dönsünler.
Bırakın deli olsunlar ve çılgına dönsünler.
Yaptık efendim yaptık. Kavanozlara da doldurduk. Kışa hazırız efendim.
Türkiye'de yaşanabilecek en güzel yerlerden biridir. Bol yeşillik ve Eğirdir gölü ile harika bir kenttir. Öğrenci şehridir.