bugün

çok acayip bi durumdur. bi de gider hocanın masasının yakınındaki prizde şarj ederseniz, hoca telefonunuza öylece bakar ama bişey diyemez. bu sürecin sonunda nasılsa bişey denmiyo düşüncesiyle okula laptop, mp4 çalar vb leri de getirilerek aymazlığın doruğuna ulaşılır.
devlet yurdunda kalınıyor ve çok telefon kullanılıyorsa günün birinde mutlaka olacak eylem. hayrettir üniversite hocaları bu konuda çok rahattır, bi garipsersiniz ilk zamanlar. *
zamanında okulda mısır patlatmış bir dönemin çocuğu olarak * garipsemediğim durumdur.
Öğretmenler rahat olsada ''Buldun beleş elektriği şarja tak ta tak a..na k.yim'' tarzından bir tepki alınabilme şansı vardır.
yaptığım eylemdir. genelde hocanın masasının oralarda priz bulunduğundan yakalanırsınız. telefon kapalıysa sorun yok, telefon açıksa şarj aleti size bırakılır, telefon cebe atılır. telefonsuz şarj aleti de ne işe yarar, siz bulun artık.
müdüre yakalanma korkusu içinde telefon şarj edilmez dolmaz genelde.
Yatılı işidir genelde.
bizim mezun olduğum okulda gelenek olan ama bazı hocaların sadece katkı paylarını ödeyenlere izin verdiği eylemdir.
Dersane, okul vs her yerde internet kullanimindan dolayi hemencecik şarji biten telefonun sahibi ergenlerin isidir bu.

Tamam vurmayin benim o.
telefonu askerde şarj etmekten daha risksiz bir durumdur, hele ki bölük komutanın odasında telefonu şarj etmek ise paha biçilmez.
Lise 4'ün son evrelerinde anca cesaret edebildiğim eylem.
genellikle evinde ışıldakla aydınlananların yaptığı eylem.
blackberry ve iphone gibi 7/24 ellerinden düşürmedikleri, sosyal paylaşım ağlarından bir dakika olsun ayrılmayan kızların sık sık yaptıkları eylemdir. kocaman çantalarından şarj aletlerini eksik etmezler.
Öğrenci evinde kalan bir üniversitelinin başına gelmesi kuvvetle muhtemel olan olaydır. Elektrik vardı da biz mi şarj etmedik* (bkz: )süleyman demirel)
okulda genelde kız arkadaşların yaptıkları ve "bu acaba kul hakkına girer mi ?" şeklinde din alimlerine sorulması gereken tehlikeli durum.
öncelikle: (bkz: aa bu benim lan)

önce dersin hangi hocaya ait olduğuna bakarsın. hoca kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan, sessiz sakin biriyse sorun yok. en yakın prize takabilirsin telefonunu. muhtemelen görecek ama görmemezlikten gelecektir. yok eğer hoca sert biriyse hatta disiplin kurulunda falansa olmaz, yapmazsın, yapamazsın. * * telefonu şarj edeceğim diye telefondan olmayı göze alamazsın çünkü. zaten hiçbir zaman tamamen şarj da edemezsin.

not: evet, hem yatılıyım hem de kızım.

edit: imla
nefret ettiğim insan tipi. lan allahın fakiri anladık sosyal bi insansın da lütfen git bi batarya daha al fakir.görgüsüzlüğe ne gerek var çakal insan.
Kantinle aran iyiyse gayet olabilicek durumdur.
üniversitede saflıkla mı yaptım lan ben bunu dediğim olaydır. şarj bitmişti, şarj cihazı alıp, doldurmuştum.
amerika' da anaokulunda okurken saflıkla yaptığım şeydir.
ilk önce hangi öğretmenin dersi olduğuna bakılıp, sonra hoca eğer masaya oturmuyorsa masayı duvarın kenarına çekip, telefonu da masanın çekmecesine koyup o sırada müdürün aramaya gelmesi ve sadece senin telefonunun yakalanmaması demektir.
avustralya'da ortaokulda okurken saflıkla yaptığım şeydir.
avrupa'da lisede okurken saflıkla yaptığım şeydir.
avrupada hala okurken saflikla yaptigim sey. delilik ayrica tam cilgin isi.
muz cumhuriyeti'nde üniversitede okurken saflıkla yaptığım şeydir.