bugün

insana zevk verecek olay.
hep yapmak istediğim, içimde ukte olan olay. yok mu sözlükten hayırsever bir kız. ayıp mı günah mı? 2 tane şlak vurcam sadece. bir daha tanımayacağız birbirimizi.

edit: niye inciye çevirdiniz burayı diye mesaj attın ki arkadaş. özel mesajla tacize uğruyorum resmen. hayırsever kız dedik ahlak zabıtaları geldi hımınıa. bu ülkede seks tabu olmaktan çıkmaz arkadaş ben bunu öğrendim. insanların kafası değişmiyor ondan. seks tabu da ne oldu tecavüz falan gırla. bak isveçe norveçe. ben aslında bu ülkeye fazlayım. sıradan bir abazan olarak görmeyin. sadece seks dediğin şey sıradan bir şey. o kadar öcü olarak göstermişler ki bazı kesime özellikle kızlara, zevk aldığını bildiği bir şey olsa bile kaçınıyor. ne olacak yani iki tane şlak atalım dedik. rusya'da falan önüne gelen kıza sor, sosyal deney yapıyorum öpüşelim mi ayağına yat sokak ortasında öp git.

--spoiler--
bizde durum bu:

https://fbcdn-sphotos-e-a...88789444_1598387522_n.jpg
Şaban: Biraz yürüyelim mi ?
Kız: Ama ben bakireyim !
--spoiler--

ama türk kızlarını suçlamıyorum kesinlikle. ülkedeki yobaz at kafalılar ortadoğunun ücra köşelerine sürülmedikçe de bu ülkede durum böyle vahim olacak. ha erkek olupta böyle durumda tepki gösteren ak şakirtleri de tınlamıyorum bu arada. ne ilginçtir ki böyle namus timsali geçinen gavatların bacıları parklarda sürter genelde aile baskısından dolayı. sen kendi ekmeğine bak koçum. karışma diğer insanların bedeniyle ne yapacağına. bir kız çıkıp şimdi size inat taytlı popomu tokatla diyebilir bana. en doğal hakkı bu da onun.

edit2: ha birde bunu demezsem olmaz madem konuya değindik. bu ülkede 70 yaşında biri 12 yaşında biriyle sırf imam nikahlı diye karı koca olması normal geliyordur bunlara. sorsan hayatlarında 1 kere tepki göstermemiştir bu duruma. umrunda bile değildir. ama biz burada taytlı popoya 2 şlak dedik şakasına diye hemen tepki gösterir. çakma namuslular sizi. sizin gibi ciğersizler her ortamda maalesef.

ha bu arada gavat demişim entry gg olmasın diye söylüyorum kavas olacak o yanlış yazmışım. gezinen kişi anlamında.
Şöyle osmanlı tokadı olsun ki cezasını çeksin.
Vay be herkes te vurmak istiyormuş. Ama bu iş vurmayla bitmez gibi. Ondan sonra o tayt indirilir olaylar gelişir.

Yapmak isteyenler bir fahişe bulun o zevkle bu isteğinizi yerine getirir. En fazla 100 tl kaybedersiniz.
Hic karisi kizi olmayacak insan dusuncesidir. Allahin direk 'ol' deyip yarattigi insan bicimi. Zira anneleride yoktur.
samimi bir eylem. gerçekleştirmek için göt ister.
Herkesin istediği ama yapamadığı gerçek.
keşkül titretmesinin kalçanın kıvrımlarında etki bulacağı eylemdir.
zevk verir sonuçlarına katlanmak gerekir.

ulan ne dedikte bastın eksiyi yavşak.
Oldukça eğlendirecek aktivite. Vur joker vur.
yabancı ülkede yaparsan gülerler. Türkiye'de yaparsan s*kerler
Eğlendirir. Evet.
(bkz: aranızda hala caps vermeyen hayvanlar var)
Eğlendirecek durumdur. Evet.
Kızı kendine getirir. Evet.
2 yetmez pembeleşinceye kadar atmak lazım.
O çıkan şaak sesi varya Cennet sesidir cennet AMK.

On numara aktivitedir.
Azcık samimi olunca kızlar arasında çokça yapılan şey.
Görüntü güzel, yapması da güzeldir.
görsel
karakolda götünüze iki cop sallanmasıyla sonuçlanacak aktivite.
(bkz: tacizciler online)
umarım bunu yapabilecek hatta düşünebilecek kafadakilerin; analarını, bacılarını, eşlerini ya da hanım arkadaşlarını, kendisiyle aynı karakterdeki örnek vatandaşlar şöyle iyice bir eller.