bugün

Benimki çorba barbunya pilav az da mantı (küçük Kâse içinde)
ne olsa yiyoruz be .
Kaooo çok ayıp yazdığın şey.
ne bulursam o. şu aralar karadeniz'deyim. mevsim itibariyle balık yok, bol bol yeşillik takılıyoruz ve de çay. ekmeği güzel bu memleketin yedikçe yemek istiyor insan.
görsel
Ben Adana patates kızartması sumaklı soğan yaptım.
keşkek mis gibi gider.
görsel
pilavın ütüne ketçap?

nasıl bir damak yapısıdır, nasıl bir tat anlayışıdır.

tuhaf vallahi tuhaf.
brokoli çorbası, musakka ve ballı ballım.
Brokoli çorbası ne abi ya.
Offff neler yiyorsunuz Allah aşkına.
Asıl Ballı ballım neymiş ilk defa duydum. Böyle bi tatlı varsa, ben bilmiyorsam ve tadı da çok güzelse, çok yazıklar olsun ya!
Uyduruyor ya tavuk döner yiyor.
bugün şöyle olacak:
Başlangıç: Tzatziki
Ara Sıcak: Bruschetta
Ana Yemek: Fırında Kuzu incik ve Sebzeli Teriyaki Noodle
Yan Yemek: Guacamole ve Nachos.
Tatlı: Crème Brûlée

(bkz: herkese afiyet olsun)
yoktur. çok iş var yemeğe fırsat kalmadı bugünde aç kaldık akşam artık allah ne verdiyse yiyeceğiz..

önyargılarınızı kırın lan. ilk duyduğumda ben de "brokoliden çorba mı olurmuş amk" demiştim ama bir yerde yemek yerken aşçı illa "iç bir kere seversin" dedi diye içtim hakikatten çok güzeldi tadı. herkes çok güzel yapamaz ama yapanı bulursan bir dene çok farklı bir tadı var. içinde sadece brokoli yok birkaç sebze daha katıyorlar bir de limon mu ilave ediyorlar ne yapıyorlarsa hem tatlı hem ekşi bir tadı var.
“ballı ballım değil, ballı balım. fındıklı kurabiyenin üstüne bir tane iç badem koyup, fırına öyle verin, çıkınca üstüne şerbetini verin, kilonuzu alın.

1.50 civarı yazarlarımıza önermiyoruz.”

Ben 1.10 olduğuma göre yiyebilirim, tşk.
yeşil fasulye ve de pilav.
Yumurta,peynir zeytin Çay.
Kaşarlı gözleme, sıcak çay.
güzel bi köfte yaptım. yusufun köftelerine benzemez ama. halis mulis dana etli.
yanına çok güzel bi pirinç pilavı. vee bol taneli ezogelin çorba. pilav olduğu için ezogelini pirinçsiz yaptım tabi ki.
en sevdiğim menü double iskender yanına şekersiz kola üstüne çay aktıktan sonra bi san sebo akmaktır ancak bu aralar ne yiyorsun sorusuysa bu kıymalı makarna ya da bulgur pilavı yanında kıyma kavurması ve haşlanmış yumurta

protein şart.
yarın için şimdiden düşündüğümdür.

pide düşünüyorum fakat onun da taş fırında pişmesi gerekiyor bence. normal fırında aynı tadı yakalamak pek mümkün değil.

yine gözlemeye ya da kızartmaya kalacak gibi duruyorum.
Başıma bir iş gelmeyecekse "menüet" demek istiyorum.
görsel
kalktım bu sabah kendime beslenme hazırladım. (ise götürcem yas 22.
22 yaşında birinin yediği şeylere bak.
Utanacağını bilsem yüzüne tükürürdüm.