bugün
- yazarların en çok sevdiği aylar27
- larisalisa24
- sokakta görülen kediye naber lan demek15
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey24
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini16
- sigara içen insan aptaldır24
- peter parker'ın mutsuz olması11
- istifa etme nedenleriniz16
- kanka olmak istediğiniz yazarlar16
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri16
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur15
- puura9
- bamya seven erkek25
- özlem zengin15
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- günün şarkısı8
- gece yatarken kurulan hayaller8
- victor osimhen21
- gecenin şarkısı8
- konusu belirsiz kavga8
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları19
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak17
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü12
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
- sözlükteki kanka lobisi24
- özgür suriye ordusu10
- anal seks yapmayan hatunu kınamak14
- berber fiyatlarındaki fahiş artış8
- sari renkli seker14
- mel mel bakan gibson vs masklavi14
- karnabahar sevmeyen erkek10
- mel mel bakan gibsonn8
- hem seks hem hastalıkta söylenecek söz23
- almanya'dan türkiye'ye mülteci akını ihtimali10
Arafta olmak diye bir şey var ya hani aylardır yaşıyorum. Az kaldı cikicam bu durumdan. O günü iple çekiyorum.
çoğu şeyi ardımda bırakamıyorum artık bunun nasıl yapıldığını öğrenmem gerekiyor.
insanların yaptığı her türlü yanlışı savunasım var. Belki meslek aşkı, belki ülkedeki tüm zihniyetlere muhalefet olma isteğimden geliyordur bu his. Genel olarak tüm insanların dünyaya gelirken masum bir bebek olduğu düşüncesiyle yaklaşmaya çalışıyorum. Bu düşüncem yüzünden çok kazık yedim tabi orası da ayrı mesele.
Bilgisayar basinda icmenin mantigini bi turlu anlayamiyorum. Kendi basima cok icen biri degilim ama ictigim gunlerde oldu. Kapattim isiklari bi kac mum yaktim geceyi izledim kafami dinledim falan. Napiyosunuz mk pc nin basinda icerken. En kotu gider mutfaga kendi basima icerim.
Haksızlığa uğrayarak gelmiyor muyuz hayata? Aileyi seçemiyoruz maddi durumu seçemiyoruz dini seçemiyoruz cinsiyeti ismi seçemiyoruz. Bunlar büyük bir haksızlık değil mi? Neye göre sınanıyoruz birimiz varlıkla birimiz yoklukla?
Açlıktan bilgisayarı kemirebilir veyA kendi uzuvlarimi yiyebilirim. Valla.
Hayat bazen buraya kadar yeter dedirtiyor. Gitmek istiyor insan.
Depresyondayken recep ivedik serisi izliylorum.
Oğuz seninle iletişimi kestim. Çünkü artık düşmek istemiyorum gözünde. Bana saygını yitirdin. Hani bir zamanlar sen buraya yazmıştın ya. Deniz umarım bu yazıyı okumuyorsundur diye. Umarım sen de okumuyorsundur bu yazıyı. Umarım okumazsın yani. Ona artık saygısızlık yapamam. Sen benim değerlimdin. Ama yeter artık kopmalıyız.kendine iyi bak ilk aşkım. Hoşçakal.
Pes etmiştim dün gece. Bu yüzden itirafta bulunmadığımı itiraf ediyorum.
sanki ağaç dalındaki kuşlara taş atmışım da birini bile vuramamışım ve hepsi kaçmış gibi bir gün..
bazı kötülüklerin yardımı bazı iyiliklerden daha fazla dokunuyormuş.
28 yasında ünv. mezunu biriyim hala "z" ve "v" yi yazarken karıstırıyorum.
işim yüzünden resmi tatillerde bile tatile çıkamadığımdan kendi yapmak istediğim şeyleri yapması, gitmek istediğim yerlere gitmesi için sevgilime masaj, tatil, oyun bileti gibi hediyeler alıyorum. ardından tüm o günü/günleri fotoğraflayıp detaylıca bana hikaye gibi anlatmasını istiyor ve öyle uykuya dalıyorum. tatil simülasyonu gibi bir şey, işe yarıyor. bugün havuzda olacağım misal.
bazen gercekten yalandan agliyorum kendi kendime bile yalan soyluyorum kadinlarin gozyaslarina inanilmaz .
Kötü alışkanlıklarımdan kurtuluyorum sözlük.işe sosyal hesaplarımdan başladım. Yıllardır tek kullandığım sosyal medya hesabımı (instgram) kapattım. Sırayla nelerin bana zarar verdiğini saptayıp tek tek çıkarmak istiyorum. Yardım et ya rab.
bakıştığım ve dar alanda paslaştığım çocuğun vardiyası değişince iş sıkıcı olmaya başladı. Gün içinde sadece çok kısa bir sürede denk gelebiliyoruz. Denk geldiğimde istemsizce salak salak sırıtıyorum ama ona belli etmemeye çalışıyorum. nedense hakim olamıyorum kendime. Çocuk da yaptığı birkaç hödüklükle dün gözümden düştü gerçi ama yine de gözüm arıyor. Onun da arıyor onun da, farkındayım. Ama yine de sevgilisi olabilir, hiç güven olmaz, boşuna kendimi alıştırmayayım bu olaya sonra fazla kapılırım kötü olur. Üzerimdeki rehaveti atsam iyi olacak.
onun mutsuz olmasını istiyorum, beni ettiği kadar benim şu an içinde olduğum kadar mutsuz.
Fazla uzatmadan söyleyeceğim bir insanda olgunluk ve kaliteli karakter bulmak çok zor hele ki aradığın eşte bu vasıfların olması daha da zor birisi var ama bu müesseseye hazır değil peki ne yapayım. Her şey gönlünce olsun düş perisi...
Sürekli yazım hatası yapıyorum. Kusura bakma sözlük.
10. nesil öncesi her sözlük yazarının en az bir kere yaptığı itiraflar bütünü ve sözlüğün en köklü format istisnasıdır.
her ne kadar anketlere karşı olsam da burayı okumayı, empati kurmayı seviyorum. bu yüzden bu başlık bir istisnadır benim için.
her ne kadar anketlere karşı olsam da burayı okumayı, empati kurmayı seviyorum. bu yüzden bu başlık bir istisnadır benim için.
Kendimi sevgiye cok yakin hissediyorum ama bi turlu olmuyor.
görsel
Lütfen tanrım.. olmasınlar..
Lütfen tanrım.. olmasınlar..
Ekşi'de bile beni sevmiyorlar. Gerçek hayatta bulsalar döverler herhalde. *
bazen geçmişte yaptığım hataları düşünüyorum ve yüzüm kızarıyor,terliyorum...
güncel Önemli Başlıklar