bugün
- rakının berbat bir içki olması18
- gecenin şarkısı15
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- hayal dünyasında yaşamak9
- true'nun yetkili olması9
- çocukluk travmaları10
- en etkili içki hangisi8
- güzel erkek isimleri13
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları16
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- anın görüntüsü15
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- wolverine gibi tırnakları olan kız8
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu23
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- etek giyersen tecavüzü hakedersin10
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- geceye bir şarkı bırak8
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
- 200 tl lik banknot16
Hic nutella yemedim. Yemeyi de dusunmuyorum, boyle de bi insanim.
7 yaşında kaybettiğim babamdan ilk kez maddi bi destek gördüm. dedemin istanbuldaki arazisi satıldı, babam hayatta olmadığı için bizlere düştü hak. belli bi meblağ düştü bana da çok duygulandım lan sözlük, para elime geçtiğinde ağladım bildiğiniz. adam gibi tanıyamadığım babamı özledim sanırım ben.
ailem hiç bir zaman eksikliğini hissetirmedi bana ama babamı çok erken kaybetmişim ben. ölümlü dünya... ölümlü insan....
ailem hiç bir zaman eksikliğini hissetirmedi bana ama babamı çok erken kaybetmişim ben. ölümlü dünya... ölümlü insan....
ekin türkmen ve özge borak'ı birbirinden ayırt edemiyorum.
iki güzel kadınla geçen güzel bir günün ardından şu an menemen dolmuşundayım. Her güzel şeyin bir sonu mu var lan hakikaten? Adam bastı gidiyor. Risk budur. konuyu anlamayanlar için (bkz: menemen dolmuşları)
annem evde kaldığımı düşünüyor.
doğru düzgün pilav yapamıyorum.
uzun zamandır tatile gitmedim.
hayatımda hiç sinemaya da gitmedim.
doğru düzgün pilav yapamıyorum.
uzun zamandır tatile gitmedim.
hayatımda hiç sinemaya da gitmedim.
Soğuk denize işemek bütün zevklerden üstündür. Aksini iddia edenle sabaha kadar soğuk denize işerim. *
neden 27-28 yaşında taş gibi fiziği olan evli, bir çocuk ve iş sahibi bir hatun gidip parası pulu olmayan kepçe kulaklı 55 - 56 yaşında işi gücü olmayan evli bir adamla birlikte olur anlayamıyorum.
yaklaşık son yarım saattir sol frame'in durumu itibariyle şöyle düşünüyorum: yazarlardan birisi ya baba olacak ya da hamile.
hayatım boyunca, bana müzik olarak yalnızca 'the beatles' dinletilseymiş asla sorgulmazmışım. yalnızca beatles dinlesem olurmuş.
Ben tam bir hastalık hastasıyım sözlük,bir hastalığın özelliklerini öğrendikten sonra onunla ilgili araştırma yapıp onun bende de olduğunu ya da olacağını düşünerek kendimi üzüyorum çeşitli forum sitelerinde paylaşılmış uydurma bilgileri de okuyup lan yoksa ben de mi? diye soruyorum kendime ki bu durum pek hayra alamet değil,tabii bununla ilgili en kısa sürede doktora gitmeyi de planlıyorum,ama doktora gidince herife de akıl vereceğim diye korkuyorum ya tutamazsam kendimi bana bir şeyiniz yok dediğinde mala bağlayıp 'lan sen de ne biliyorsun bal gibi hastayım işte diyebilirim',bu kadar endişe de bünyeye fazla artık.zamanınında bu durumda olmuş ya da olan sözlükçülerin yardımlarını esirgememelerini rica ediyorum.
Görünüşe göre yine biz kaybettik be sözlük bir daha da bana bir şey yazmaz gibime geliyor.
Olsun hayat devam ediyor.
Olsun hayat devam ediyor.
evet sayın sözlük ahalisi, beni tanıyanlar için üzücü bi haberim var. ben aslında kadınım, avatar resmimde bulunan şahıs sevgilim olur. işte böyle, büyük bi itiraf sanırım.
çevremdeki kimsenin bilmediği grupları ve şarkıları çok seviyorum. ama tanıdığım birisi de keşfedince tüm hevesim kaçıyor. bilmiyorum sadece bana mı oluyor.
Çorabı ayağımdan çıkardıktan sonra koklamadan bir kenara bırakabildiğim gün hayattaki misyonumu tamamlamış olacağım. *
Biri bana takmis deli gibi eksiliyor. Cok uzuluyom hep agliyom. Anlatamam.
Yarın sabah sınava gireceğim ve bu saatte okulun nerede olduguna baktım. Ve kazanmak zorundayim sözlük, hemde c.u. Kimya bölümünü. Hersey onun iÇin.
bir keresinden hastane kantininde yaptığım bir gerzekliği anlatmak istiyorum. o zamanlar hastanenin adı meyan hastanesi idi. şuan hastaneni adı ne bilmiyorum ama konumuzla pek ilgisi yok. annem bana gidip çubuk kıraker alıyım diye ufak miktar bir para verdi. ben paranın değerini bilmediğim için biskuvi, çikolata aklıma gelen herşeyi aldım. sonra kantinciye parayı verip bir de utanmadan üstü kalsın demiştim. hala hatırlayınca güldüğüm bir anımdır.
hayatta en sevdiğim ve tüylerimi diken diken eden şey sıcak bir yaz gününde yağmur yağması ve rüzgar esmesi. bende çok farklı bi psikoloji yaratıyor. başka bir anı yaşıyor gibiyim. 3 gündür adana bu konuda bana bir kıyak geçiyor sağolsun.*
sorunlarım var.
nickimi ve hangi mailimi kullandığımı hatırlamadığımdan uzun zamandır giremiyordum sözlüğe. 41 başlığa entry girmişim. bunların çoğunda annem ve onun garip huylarından ve eylemlerinden bahsetmişim. aslında tam bahsetmemişim bile.
geçen hafta tatil için yazlıktaydık, annem sürekli üstsüz güneşlendi, arkadaşım kendisine sorduğunda "iz kalmasın diye" demiş olsa da amacı filan yoktu bence, sadece aklına öyle estiği için üstsüz güneşleniyordu. tıpkı ben bildim bileli hep mini etek giymesi, dekolte bluz/body vs giymesi gibi.
8. sınıftan sonra rahatsız etmeye başladı bu durum beni. arkadaşlarım ne zaman eve gelse annemin bacaklarına bakıyordu. bir süre sonra fark ettim ki annem de onların daha fazlasını görebilmesi için fırsatlar yaratıyordu. rahat oturuyor, uzanıyor, normalde salonda yatmamasına rağmen salonda uyuyor ve uyurken (!) sağa sola döndüğü için de eteği açılıveriyordu. banyoya girip duş alıyordu bazen, sonra da saçını banyoda ya da odasında değil de tuvaletin yanındaki lavabonun önünde kuruturdu, elbette bornoz ya da havlu varken üzerinde.
lise yıllarında arkadaşlarım sürekli bizde ders çalışmak isterdi. tam ergenlik dönemlerinde onlara malzeme sağlıyordu zira annem.
bu duruma alıştım mı, kabullendim mi yoksa bana ne mi dedim bilmiyorum. tek bildiğim burası dışında hiçbir yerde bu durum hakkında konuşamadığım.
nickimi ve hangi mailimi kullandığımı hatırlamadığımdan uzun zamandır giremiyordum sözlüğe. 41 başlığa entry girmişim. bunların çoğunda annem ve onun garip huylarından ve eylemlerinden bahsetmişim. aslında tam bahsetmemişim bile.
geçen hafta tatil için yazlıktaydık, annem sürekli üstsüz güneşlendi, arkadaşım kendisine sorduğunda "iz kalmasın diye" demiş olsa da amacı filan yoktu bence, sadece aklına öyle estiği için üstsüz güneşleniyordu. tıpkı ben bildim bileli hep mini etek giymesi, dekolte bluz/body vs giymesi gibi.
8. sınıftan sonra rahatsız etmeye başladı bu durum beni. arkadaşlarım ne zaman eve gelse annemin bacaklarına bakıyordu. bir süre sonra fark ettim ki annem de onların daha fazlasını görebilmesi için fırsatlar yaratıyordu. rahat oturuyor, uzanıyor, normalde salonda yatmamasına rağmen salonda uyuyor ve uyurken (!) sağa sola döndüğü için de eteği açılıveriyordu. banyoya girip duş alıyordu bazen, sonra da saçını banyoda ya da odasında değil de tuvaletin yanındaki lavabonun önünde kuruturdu, elbette bornoz ya da havlu varken üzerinde.
lise yıllarında arkadaşlarım sürekli bizde ders çalışmak isterdi. tam ergenlik dönemlerinde onlara malzeme sağlıyordu zira annem.
bu duruma alıştım mı, kabullendim mi yoksa bana ne mi dedim bilmiyorum. tek bildiğim burası dışında hiçbir yerde bu durum hakkında konuşamadığım.
deli gibi pişmanım,, derler ya muhtar, o halden hallice bitiğim işte. yazık lan ona. yaptıklarımı düşünüp düşünüp içim acıyor. kendime de yüklenip duruyorum. insanın bazen ikinci bir şansa ihtiyacı oluyor, o verilmeyince de benim gibi de bitik oluyorsun. tıpkı şu duracell reklamında dandik pil kullanan oyuncak ayı var ya, hah işte onun gibi. çok üzgünüm, keşke beni biraz anlasan. bunu çok isterdim biliyor musun... özür dilerim
(#15941819) elveda güzel insanlar siizn kadar güzel değilim. öptüm bye bye.
lan her dakika itiraf yazıyorlar kimse okumuyordur bunları diyordum, okuyorlarmış lan.
edit: aha bunu da okudular.
edit: aha bunu da okudular.
onurun ölümüne dayanamıyorum. kendine nasıl kıydığına..
annesini, babasını, uğuru' u nasıl yarı yolda bıraktığını mantığım almıyor.
ölümü anlamıyorum evet ama intiharı iki cihan bir araya gelse aklım almayacak.
çok canımız yandı onur.
seni görmediğim halde,bir kere bile konuşmamamıza rağmen canımı çok yaktın. Allah ailene sabır versin.
sen o ipi kendi boynuna değil,ailenin boynuna astın.
seni görmeseydim. o uyur gibi; evde yerde yatan cansız bedenini, seni canlı kanlı görseydim de bu kadar sever miydim acaba?
resimlerinden gördüğüm gülen iki göz,ve tebessüm dolu bir sima. insan canına kıydıktan sonra da gülümser mi? ölümle dalga geçilir mi onur?
annesini, babasını, uğuru' u nasıl yarı yolda bıraktığını mantığım almıyor.
ölümü anlamıyorum evet ama intiharı iki cihan bir araya gelse aklım almayacak.
çok canımız yandı onur.
seni görmediğim halde,bir kere bile konuşmamamıza rağmen canımı çok yaktın. Allah ailene sabır versin.
sen o ipi kendi boynuna değil,ailenin boynuna astın.
seni görmeseydim. o uyur gibi; evde yerde yatan cansız bedenini, seni canlı kanlı görseydim de bu kadar sever miydim acaba?
resimlerinden gördüğüm gülen iki göz,ve tebessüm dolu bir sima. insan canına kıydıktan sonra da gülümser mi? ölümle dalga geçilir mi onur?
itiraf ediyorum amk.pis yedili dizisini çok seviyorum ama söyleyemiyorum çünkü çevremdeki bütün insanlar bu diziyi sevmiyor ama ben seviyorum pis 7li yi izlemeyi.
elime bir tüfek alıp evdeki herşeye ateş etmek istiyorum sözlük, neden mi; çünkü büt haftası bu hafta, bir aydır sınava giriyorum. sokucam artık! depresyona girdim ulan! biri kalk ordan dese boğazlıycam, o raddeye geldim artık. bir de bu türban olayını çok karıştırdılar, o bayan şu şekil geyinir şu bayan şo şekil, gurban olduumun bütü rektörden gelebilir, lakin ki öyle değildir, iyi akşamlar.
güncel Önemli Başlıklar