bugün

sevgilisine kendi elinden emeğinden birşeyler tattırmak, tadan kişideki tepkiyi görmek isteyen kız modelidir. aslında bir kızın sevgilisine kek sunması bir nevi kendini sunması gibi birşeydir. ikisinde de tepkinin durumu, karşı tepkinin halini büyük ölçüde değiştirir.
kendini sunmasından çok kek sunmasıdır. kektir işte lan kek hani yiyorsun falan ondan işte. fazla derini kazımak gereksizdir.

özellikle yaptığı kek güzel olmuşsa pek bir hoşa giden kızdır.
kendisi nil karaibrahimgil'e de benziyorsa, evlenilecek kiz tipidir.
ben becerikliyim, beni kaçırma demek istiyordur zira yumurta bile kıramayan kızlar var hala.
bu arada...bu sefer kara murat ben değilim.
kadın programlarını çılgınca izleyen bir genç kızımızın programların etksinde kalıp, erkeğin kalbine giden yolun yemekten geçtiğine inanmasından ötürü giriştiği eylem. sonuçları iyi olacaktır elbet.
kadın programı da izlese, beceriksiz de olsa, entellektüel birikimiyle elif şafak gibi de olsa o keke güzel olmuşsa erkeğin kalbini fethetmiş demektir.
sevgilisine kendi emeğiyle birşeyler yapıp onu mutlu etmeye çalışan kızdır. Düşünür sevdiğinionun için ortaya birşeyler çıkarmaya çalışır.
aynı kız, kış yaklaşınca da sevgilisine atkı örer. geçinir giderler böyle işte kekle, atkıyla * .
Aşkım bende mutfak konusunda marifetliyim diyebilmenin başka bir yönüdür kız için.
(bkz: sevilir ki bu)
bir tabak kekle koca tavlayan kız modelinin temelidir.Ben hamaratım, cok hünerliyim yemekte yaparım bulaşıkta yıkarım.Sonra evlenilir bu kızla ne kek yapar artık ne de gözünün içine bakar.Kısaca reklam kokan hareketlerdir.
keki boynuzdan önce mi sonra mı yapıodu...aaaa pardon şarkıydı o ilkokulda filan dinlerdi çocuklar...
modası geçmeyen hatundur efendim. kek kakaolu ise eğer, bir de çikolata parçaları geliyorsa ağzınıza; ağzınızda erirken çikolata keki yapan sevgilinin gözlerine bakmak, aşkın doruklarında gezinebildiğiniz sayılı romantik dakikalardan birisidir.

kime ne; herkesin fantezisi kendine...
dondurulup buzlukta saklanıcak kız modelidir.
evlenme çağına gelmiş,güzel kekleriyle koca adaylarını ağına düşürmeye çalışan kızımızdır efendim.
sevgilisini kek yerine koyan bir nevi ironi yapan kız modelide olabilir.