bugün
- kıvılcım harika ertunç8
- osman gökçek'in konunun muhatabı ben değlim demesi18
- ferdi vs müslüm vs orhan14
- 62 kilonun altındaki sözlük kızları21
- ferdi tayfur11
- gece atıştırmalık önerileri11
- vampirov ile kahvehanede çay içmek8
- misafir gidince yapılanlar19
- nervio'ya ayakkabı öneriyoruz kampanyası28
- htş adalet bakanı şadi el veysi23
- aponun sikiyle gerdeğe girilmez12
- libyada köle pazarında satılan insanlar18
- yine emekliye müjde geldi10
- 2025 aile yılı8
- tff'nin yabancı var hakemi kararı40
- kıdem tazminatı tavanı8
- v a m p i r o v28
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl30
- freud türk olsa olabilecekler10
- yuzırların küloları8
- iyi bir insan olmanın modern toplumdaki anlamı10
- arkadaşlar ben sıtarbaksa gidiyorum gelen var mı12
- truenun takip etmediği sözlük kızı11
- 4 ocak 2025 galatasaray göztepe maçı8
- akp sizi islam la aldatıp sermayeye köle yapıyor14
- 6 ocak 2025 sigaraya zam gelmesi13
- 14400 gayet yeterlidir15
- komedi filmi önerir misiniz lütfen14
- satılan koinin yükselmesi10
- gecenin şarkısı17
- abd çin'in teknolojik üstünlüğünü durduramıyor11
- oksijensizsu15
- erdoğan'ın sürekli ak parti kongrelerine gitmesi8
- arkadaşlar buyrun çay hazır16
- abdullah öcalanın seks istemesi8
- wifii uydu alıcısı alırken nelere dikkat etmeliyiz10
- kalkmıyor15
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı9
- en son ne yediniz16
- çiğköfte yapabilen bi kızı üzmek14
- elinizde sihirli bir değnek olsa ne yapardınız15
- tekrar ilkokula başlamak ister misiniz11
- gittim de true yu pezevenklerin elinden aldım8
- bir sözlük erkeğine yün çorap örmek11
- giyim tarzını değiştirmek8
- bir kadınla çiftleşmek10
- mezhepsiz müslüman16
- aşık olduğumuzu nasıl anlarız sorunsali26
- evrim dersine tepki yok zorunlu din dersine auvvvv8
- barış alper yılmaz13
entry'ler (1196)
30 adet yumurtanın 20 lira (16-25 arası organik olmayanlar) olduğu ülkede çok abes karşılanmaması gereken durumdur.
Kendi kafasını taşıdığı yerde başkasının namussunu arayandır. Allah akıl fikir versindir. Ha birde, yobazdır.
Parmak izi albümüyle kendisini yeniden bulmuştur.
zamanında siyasi bir hedefleri olsa da artık kaba tabirle " berduş yuvası " olmuştur. zaten yakında ak parti gençlik kollarıyla birleşirler. ülkümüz ak alnımız pak sloganıyla yola devam ederler.
Başlığı memenin çok abartılması şeklinde okuyarak hiddetli bir entry girmeye gelen ama sonra durumu anlayan yazarların uğrak yeridir.
Parti kuramayacağı kesin olan insanlardır.
görsel
Çok salak bu kadın ya. Nasıl sırnaşık nasıl sırnaşık.
Çok salak bu kadın ya. Nasıl sırnaşık nasıl sırnaşık.
görsel
Tam bir şıpıdık
Tam bir şıpıdık
görsel
Gecenin bu saatinde mutlu olan herkese selamlar. Baki olsun.
Gecenin bu saatinde mutlu olan herkese selamlar. Baki olsun.
Bu gece olmazsa, başka bir gece için iyi geceler.
Çocukluğundan bir gece için ya da düşünü kurduğun bir gece için,Sana iyi geceler…
Çocukluğundan bir gece için ya da düşünü kurduğun bir gece için,Sana iyi geceler…
Söyleyemezseniz ve söylemek yerine sigaradan derin bir nefes çekerseniz sigaradan çekilen o derin nefes, ciğeri değil, kalbi deler geçer.
Kırılganlık insanın en büyük zaafı. Çünkü kırılmamak için bir şeyleri söyleyemiyorsun, kırılmamak için bir şeyleri görmemezlikten geliyorsun, kırılmamak için bir şeylerden kaçıyorsun. Kırılmanın acısını bildiğin için tüm bunları başkasına yapmamak için yine bunları yapıyorsun. Yani birisini kırmamak için susuyorsun, görmüyorsun vs.
Keyifsizlik insanın önce yanına oturuyor. Sonra gittikçe yaklaşıyor. Sonra evinize sürekli gelen ama sevmediğiniz halde asla gelme diyemediğiniz, tüm sevdiğiniz oyuncakları sahiplendiğinde annenize şikayet edip “oğlum misafir o bırak oynasın” cevabını alıp hayal kırıklığına uğramanıza üzülmenize neden olan komşu çocuğu gibi yapışıveriyor üzerinize.
Alınca "yemesi tatlı oluyor" diyorsunuz. Okul bitip ödeme faslına gelince de "yemesi tatlı oluyor" diyemiyorsunuz çünkü devlet sapına kadar yediriyor size eğer ödemezseniz. Birde bitmezmiş gibi geliyor ama ödemeye başlayınca bitiyor. Sonra bankadan kredi çekiyorsunuz, işin o kısmında büyük pompa döndüğü için gerek yok anlatmaya.
Müslüman bir ülkede yaşıyorken saçma olan istektir. Amerikaya gittin de her yanda ezan sesi mi duydun mübarek ozaman şikayet et bıdı bıdı yap. Ama müslüman bir ülkede böyle bir şey istemek akıl kari değil. Müslümanlık hoşgörü dini ama biraz makul boyutlarda olmalı bir şeyler isterken.
Öğrenci Partisi. ÖP simgesi de bi dudak olabilir "
Sevdiği kızın sevdiği erkek olmadığını biliyordur.
Ya ben sana bir şeyler anlatmak istiyorum. Ne yeri ne de zamanı biliyorum ama şiirde de diyor ya;
"Siz geniş zamanlar ummuştunuz,
çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek.
Yılların telaşlarda bu kadar çabuk geçeceği
aklınıza bile gelmezdi.”
Ama o geniş zamanlar gelmedi Ayşe. O yüzden artık söyleyeyim istedim. Ayşe ben seni seviyorum. Hem de ilk gördüğüm günden beri Ayşe. Aşk sosyal bir sorumluluk projesidir lafı rahmetli Ziya Baba’nın iddia ettiği gibi ona ait değil. Benim lafım. Sen Ethem’le evlendiğin gün söylemiştim.
Ayşe tamam karşılıksız aşklar da güzeldir. Ama karşılık bulamadıkça insan kendinden uzaklaşıyor Ayşe. Kalbinin ezilirken çıkardığı ses kulaklarında çınlıyor.
Ayşe, ben bu aşkı olduramadım. O zaman öldürüyorum. Herkese durumu açıklarım merak etme. Ayşe ben gidiyorum. Hoşçakal.
https://youtu.be/ZgopcKRpQeI
Film değil dizidir. Ama olsundur.
"Siz geniş zamanlar ummuştunuz,
çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek.
Yılların telaşlarda bu kadar çabuk geçeceği
aklınıza bile gelmezdi.”
Ama o geniş zamanlar gelmedi Ayşe. O yüzden artık söyleyeyim istedim. Ayşe ben seni seviyorum. Hem de ilk gördüğüm günden beri Ayşe. Aşk sosyal bir sorumluluk projesidir lafı rahmetli Ziya Baba’nın iddia ettiği gibi ona ait değil. Benim lafım. Sen Ethem’le evlendiğin gün söylemiştim.
Ayşe tamam karşılıksız aşklar da güzeldir. Ama karşılık bulamadıkça insan kendinden uzaklaşıyor Ayşe. Kalbinin ezilirken çıkardığı ses kulaklarında çınlıyor.
Ayşe, ben bu aşkı olduramadım. O zaman öldürüyorum. Herkese durumu açıklarım merak etme. Ayşe ben gidiyorum. Hoşçakal.
https://youtu.be/ZgopcKRpQeI
Film değil dizidir. Ama olsundur.
https://youtu.be/nz3FCju_nw0
Çok sevenler ve sevipte kavuşanlar için pazar şarkısı. Mutluluklar efenim. Darısı hepimizin başına.
Çok sevenler ve sevipte kavuşanlar için pazar şarkısı. Mutluluklar efenim. Darısı hepimizin başına.
sobanın üzerine hiç portakal kabuğu koymamış olmak gibi bir şey.