bugün

övünmek gibi olmasın bünyemizden oldukça geniş bir yelpazesi olan durumdur.
aydoğdu tecrübem sayesinde övündüğüm özelliklerimden biridir.

erecto bilir.
bazen öyle yaratıcı küfürler duyuyorum ki ağzım açık kalıyor...
Her yiğidin harcı değildir.
Benden daha iyisinin olduğunu düşünmediğim alan.
Anadolu insanının en yetenekli olduğu konulardandır.
(bkz: Tahtanı sikerim)
(bkz: Senin ağzını yüzünü siker atarım orospu çocuğu)
Klasik anlamda cinsel imge değeri olmayan x’in y’sini s*keyim tarzı küfürler artık o kadar yaratıcı gelmiyor. Hakeme söylenen düdüğünün nohutunu s*keyim furyası azalarak bitti. iyi ki de bitti, bunlar zaten basmakalıp küfürlerdi.

Gelgelelim küfür zaten avam birşeydir, beyazyakalı plaza çalışanları hakkını veremez hele kadınların iminikiyim yha demesi çok yapay duruyor.

Kulağa ahenkli gelen küfür şiveli küfürdür, ben Urfa’da bir yol verme kavgasına denk geldim, adam levyeyi kaptı “o siye anayin a*iye koyam, irrospe çuçuği, pinc uğli pinç” dedi. Bak bu küfrün ruha iyi gelen bir melodisi var.

Sen metropolde göğün yedi kat üstünde plazada götü belli olmasın diye lazer kesim don giyen buğlemsunun vitaminsiz götüne bakarken kısıtlı bir cinsel imgelemin içinde hapsolan kardeşim senin etsiz sofraya oturmayan eşo’nun iri kalçalarıyla mest olan Urfalı karşısında hiçbir şansın yok. O yüzden sen hıhı yaratıcı küfür edebiliyorum deme. Ağzında emanet duruyor.

Peki bunun nirvanası ultimate noktası nedir? Akıl, mantık, hayal sınırlarını zorlayan küfür. Dilin bir psikolinguistiği vardır. Kelimeler zihnimizde bir imaja dönüşür, eğer özenle seçilmiş kelimelerin oluşturduğu bir küfür varyasyonu zihninde zor imgelenen birşeye dönüşüyorsa orada yaratıcı küfürden bahsedebiliriz.

Örn;

-Allah canımı alsa da ölmüşlerini s*ksem!
Yıllar önce yalçın çakırın programına çıkan kel çok zayıf ve kısık sesli biri vardı. Piçin biri karısını kaçırmış. Piç programa telefonla katılıp "karısı beni seviyordu ben de kaçırdım malına sahip çıksaymıs" deyip adamı çıldırttı. Yalçın abi adama "bak sakın küfür etme" falan derken bu yere baktı gerindi gerindi, "senin ebeni zükerün" dedi. Ben hayatımda böyle doğal, böyle samimi, böyle içten küfür görmedim.
Arada instagramda yorumlarda öyle yaratıcı küfürler görüyorum şaşıp kalıyorum. Yaratıcı ve esprili küfür eden insanları aşırı kıskanıyorum.