bugün
- anın görüntüsü12
- yunan bir erkeğe sakso çekmek8
- yazarların hayal ettiği yaşam tarzı13
- çin halk cumhuriyeti12
- allah'ın bilinci evrene yayılmıştır16
- ak partili olup istifa eden kimse olmaması9
- en son ne zaman sevistiniz14
- yemek seçen erkek17
- sucuk nasıl yenir11
- yaratıcı küfür edebilmek9
- true'nun doğduğundan beri sevişmemesi10
- yaşar nuri öztürk15
- birkaç sözlük erkeğine penis donörü olmak10
- kolay tatlı tarifleri8
- hafif kaşar8
- yemekten kalkıp kitaba gitmek15
- çok görmüş geçirmiş erkek15
- dd cup8
- pardonadinizasizmi25
- başsavcı akın gürlek'in açtığı soruşturmalar18
- milan skriniar'ın fenerbahçe'ye transferi9
- grand kartal otel22
- ikinci ergenekon süreci11
- turizm bakanının turizm şirketinin olması43
- ümit özdağ'ın tutuklanması14
- islamda sünnet olmamasi13
- hobileriniz10
- sözlük yazarlarının ilk arabaları14
- doksanları en iyi ifade eden otomobil9
- rizeliler niye böyle sorunsalı13
- afad ve itfaiye personelinden para isteyen otel10
- ilk arabası 206 olan tip17
- tanju özcan'ın tutuklanması11
- 21 ocak 2025 galatasaray dinamo kiev maçı32
- kocanızı iç çamaşırlarınızı giyerken basmak8
- 21 ocak 2025 bolu kartalkaya otel yangını102
- marmara depremi sonrası yapılacak açıklamalar28
- otel denetleme yetkisi kimde 10 güne açıklanır24
- 22 ocak 2025 beşiktaş athletic bilbao maçı12
- türkiyedeki en gereksiz kurumlar14
- malum yazarın yürüdüğü yazarlar sıralı liste8
- ahmet beyin beyaz bareti10
- 21 ocak 2025 harç yüzünden moskova tatilimin iptal8
- isveçli birine açıklayamayacağınız olaylar22
- recep tayyip erdoğan15
- 100 yılda muasır medeniyet seviyesine uluşamamamız11
- mhp ne milliyetçisi sorunsalı21
- arkadaşlar nasıl olmuş10
- hala her şeyi devletlerden beklemek12
- ev alma zorluğu hindistandan bile geri düzeyde12
övünmek gibi olmasın bünyemizden oldukça geniş bir yelpazesi olan durumdur.
aydoğdu tecrübem sayesinde övündüğüm özelliklerimden biridir.
erecto bilir.
erecto bilir.
bazen öyle yaratıcı küfürler duyuyorum ki ağzım açık kalıyor...
Her yiğidin harcı değildir.
Benden daha iyisinin olduğunu düşünmediğim alan.
Anadolu insanının en yetenekli olduğu konulardandır.
(bkz: Tahtanı sikerim)
(bkz: Senin ağzını yüzünü siker atarım orospu çocuğu)
(bkz: Tahtanı sikerim)
(bkz: Senin ağzını yüzünü siker atarım orospu çocuğu)
Klasik anlamda cinsel imge değeri olmayan x’in y’sini s*keyim tarzı küfürler artık o kadar yaratıcı gelmiyor. Hakeme söylenen düdüğünün nohutunu s*keyim furyası azalarak bitti. iyi ki de bitti, bunlar zaten basmakalıp küfürlerdi.
Gelgelelim küfür zaten avam birşeydir, beyazyakalı plaza çalışanları hakkını veremez hele kadınların iminikiyim yha demesi çok yapay duruyor.
Kulağa ahenkli gelen küfür şiveli küfürdür, ben Urfa’da bir yol verme kavgasına denk geldim, adam levyeyi kaptı “o siye anayin a*iye koyam, irrospe çuçuği, pinc uğli pinç” dedi. Bak bu küfrün ruha iyi gelen bir melodisi var.
Sen metropolde göğün yedi kat üstünde plazada götü belli olmasın diye lazer kesim don giyen buğlemsunun vitaminsiz götüne bakarken kısıtlı bir cinsel imgelemin içinde hapsolan kardeşim senin etsiz sofraya oturmayan eşo’nun iri kalçalarıyla mest olan Urfalı karşısında hiçbir şansın yok. O yüzden sen hıhı yaratıcı küfür edebiliyorum deme. Ağzında emanet duruyor.
Peki bunun nirvanası ultimate noktası nedir? Akıl, mantık, hayal sınırlarını zorlayan küfür. Dilin bir psikolinguistiği vardır. Kelimeler zihnimizde bir imaja dönüşür, eğer özenle seçilmiş kelimelerin oluşturduğu bir küfür varyasyonu zihninde zor imgelenen birşeye dönüşüyorsa orada yaratıcı küfürden bahsedebiliriz.
Örn;
-Allah canımı alsa da ölmüşlerini s*ksem!
Gelgelelim küfür zaten avam birşeydir, beyazyakalı plaza çalışanları hakkını veremez hele kadınların iminikiyim yha demesi çok yapay duruyor.
Kulağa ahenkli gelen küfür şiveli küfürdür, ben Urfa’da bir yol verme kavgasına denk geldim, adam levyeyi kaptı “o siye anayin a*iye koyam, irrospe çuçuği, pinc uğli pinç” dedi. Bak bu küfrün ruha iyi gelen bir melodisi var.
Sen metropolde göğün yedi kat üstünde plazada götü belli olmasın diye lazer kesim don giyen buğlemsunun vitaminsiz götüne bakarken kısıtlı bir cinsel imgelemin içinde hapsolan kardeşim senin etsiz sofraya oturmayan eşo’nun iri kalçalarıyla mest olan Urfalı karşısında hiçbir şansın yok. O yüzden sen hıhı yaratıcı küfür edebiliyorum deme. Ağzında emanet duruyor.
Peki bunun nirvanası ultimate noktası nedir? Akıl, mantık, hayal sınırlarını zorlayan küfür. Dilin bir psikolinguistiği vardır. Kelimeler zihnimizde bir imaja dönüşür, eğer özenle seçilmiş kelimelerin oluşturduğu bir küfür varyasyonu zihninde zor imgelenen birşeye dönüşüyorsa orada yaratıcı küfürden bahsedebiliriz.
Örn;
-Allah canımı alsa da ölmüşlerini s*ksem!
Yıllar önce yalçın çakırın programına çıkan kel çok zayıf ve kısık sesli biri vardı. Piçin biri karısını kaçırmış. Piç programa telefonla katılıp "karısı beni seviyordu ben de kaçırdım malına sahip çıksaymıs" deyip adamı çıldırttı. Yalçın abi adama "bak sakın küfür etme" falan derken bu yere baktı gerindi gerindi, "senin ebeni zükerün" dedi. Ben hayatımda böyle doğal, böyle samimi, böyle içten küfür görmedim.
Arada instagramda yorumlarda öyle yaratıcı küfürler görüyorum şaşıp kalıyorum. Yaratıcı ve esprili küfür eden insanları aşırı kıskanıyorum.
güncel Önemli Başlıklar