bugün

(bkz: yağı paspasla çekmek)
salca şu an gülüyor lan.
denge politikası
(bkz: gülerken düşündürmek)
yardımseverlik anlamında iki insanın karşılaştırması. salca'dan yardım isterseniz canla başla yardımcı olur brad pitt'ten isterseniz umursamaz bile. bu açıdan salca sözlük kızlarının sevgilisidir, brad pitt anca angelina jolie'yle ilgilensin. üstelik yaşlı.
salca'nın çenesi daha güzel.
salca daha abazadır o kesin.
sözlükteki erkekler= abi kesinlikle salça. hem o bizden biri. brad onun daşşağını yesin. adam türk delikanlısı.

sözlükteki kızlar= ayyyy ne salçası ya. kesinlikle bradçimm ayy yerim ben onu. çok dadlu yhaaaa.

tanım= kadın ve erkek yazarların farklı görüş bildireceği bir kıyaslamadır efendim.
(bkz: 40 yıllık dondurmacıyım böyle yalamadım)
(bkz: seni sikerim ya cok tatlisin)
salça bizimdir brad elin.
ikisi de yay burcuymuş, salca'nın yalancısıyım. *
(#569808)
brad pitt in yandan yemişi. *
bu kıyaslama messi ile sabri'nin karşılaştırmasına benzemiş.
tavuklar çiçek açmış ellerinde poğaca , madem yüzme bilmiyon niye çıktın ağaca , alakaya maydonoz bu ne biçim lacivert , ben seni çok özledim yaşasın cumhuriyet gibi bir sayfa olmuş.
(bkz: yok artık)
hakkaten yaaa dediğimiz benzetmedir.
görsel

günlerdir ben bu adamı bi yerden çıkarıcam çıkarıcam diyorum...
salca türk erkeğidir, brad pitt ise biscolata erkeğidir.
salça cıvıktır.
bradd ise serttir.
salça abi daha yakışıklı. niye dalga geçiyonuz ki onun da kasları felan çıksa ranboyu bile yener o çok güçlü, bizi kötülüklerden koruyo incicilerle savaşıyo naber? bred pit sarışın bi beybi gibi yanim hiç çekici deyil tamam kasları var ama kız olsam salçaya aşık olurdum ben çünkü o çok iyi bi insan küçüklerini seviyo, büyüklerini sayıyo 1-2-3 diye muhaha. bred pit çarliston bibere benziyo.