bugün

yarım aklı ve her ay faturasız hattından 9 tl ödeyerek yenilediği 1 gb'lık internet erişimi ile derya büyükuncu'ya laf soktuğunu düşünmüş kişi.
şöyle demiş;

--spoiler--
derya büyükuncu'nun 33 kişinin içinde 33. olduğu yarışmada, 32.liği ise 4 tarafı ÇÖLLERLE kaplı Arabistanlı yarışçı almış.hahahahahahahahaha
--spoiler--

coğrafya bilgisini de sorgulatıyor..

peşin edit: biraz daha baktım yazdıklarına, aman allahım...

35 kişinin içinde 33. olup elenen derya büyükuncu Masa tenisinde yarışmak için kayıt yaptırmış hahahahahahahahah

33 kişinin içinde 33. olup elenen survivör derya:Tek umudum SMSlerdi.oda olmayınca mantarladık abi *

Onun yüzüne finalde söylemiştim:bir Naim Süleymanoğlu değilsin ve sormuştum 1 kez bile finalde yarıştın mı.cvp yoktu.sonuç finalde yok. * )

Sen Survivör de yatarak finale çıkıp, para için milli formayı,Milli duyguları ajite ettiğinde,bu millete makara olacağınıda tahmin etmeliydn

33 kişinin içinde 33.olan derya büyükuncu'ya Nihat Doğan'ın cevabı:Vallahi ben gitseydim zaten daha kötüsü olmazdı hahahahahahahahahahahah

Yarış sonunda gazeteci sorar:bir rekora imza attınız, yarış nasıl geçti anlatır mısınız.derya büyükuncu: Abi Az Daha BOĞULUYORDUM hahahahaha

Derya büyükuncu an itibarı ile dünya TTsinde,dünya makara rekoru kırdı. bari TTde dünya listesine girmeyeydi eyüydü.dünyaya rezil olduk haha

Olimpiyat madalya rekoru kıran Michael Phelps ile derya SMSe çıksa,Makara olsun diye oyumu deryaya verirdim.derya ben hakettim desin diye *

derya büyükuncu: eee ııııı hım yani bundan sonraki amacım,Survivöre 7 defa katılıp dünya survivör rekoru kırmaktır,bunun için çabalayacağım

Kenan isik yarismaciya:ulkesi adina katildi yarismada odul alamadigi icin, halkina bayram ettirip sokaklara doken sporcu kimdir ? hahahahah

33 kisinin icinde 33.olan derya buyukuncu sesli dusunur: Oysa olimpiyat koyunde cok efendi takilmistim bu sefer neden 1.olamadim ki ? Hahaha

Olimpiyattaki boyyukkk ! basarisindan sonra survivor derya buyukuncu,buyukcekmece plajinda can kurtaran olarak ise baslamis diyoollaa hahaha

O değilde Amerika'li bir arkadas bana twitt atmış: derya buyukuncu hahahahahaah diye.nasil utandım anlatamam ah ulan bunuda mı gorecektk

O değilde Amerika'li bir arkadas bana twitt atmış: derya buyukuncu hahahahahaah diye.nasil utandım anlatamam ah ulan bunuda mı gorecektk

Fildisi kulelerinde oturan elitist,lumpen,burjuva Derya: devlet destek verirse 7. Defa katılmak istiyorum demiş,havada durdum şahitlerim var

Halk düşmanı elitist,lumpen,burjuva takımına göre Deryanın dünyaya makara olmasının sebebi Nihat dogan'mis,koyun kadar aklınız var mı ?
..
Derya büyükuncunun olimpiyatlarda elenmesinin ardından aman sabahlar olmasın nidalarıyla göbekler attığını düşündüğüm insan.
oksijen israfı tv ünlüsü.
Bordo klavyeli
iftara yakın conta yakmıştır.

" 33 kişi arasında 33. olan derya : Abi tek umudum SMS'lerdi.oda olmayınca mantara bağlar yan bağlar olduk hahahahahahahah " şeklinde sayıklıyor.
Laf olsun torba dolsun. Seklınde konusan adam.
`http://galeri.uludagsozluk.com/g/nihat-do%C4%9Fan/` ayar yemeye doymayan eleman.
hayatta hiçbir konuda başarı elde edemeyip, bir şarkısı bile adam gibi tutmayıp, tek yapabildiği türkü söylemekte bile sıçıp, her başarısızlığı eleştirmekten de geri kalmayan şarkıcımız türkücümüz bir şeyimiz. artık o kadar antipatik bir hal aldı ki, bu adama reklamda oynasın diye para veren zihniyete sokayım. ben gidip 1000-2000 liraya bir ay eşek gibi koşturayım, bu adam ona buna sarıp seda sayan'ı düdükledi diye 1 saatte o parayı kazansın, hem de senden benden fazla meziyeti olmayıp üstüne senden benden kabiliyetsiz olduğu halde.
Gündemi gereksiz yere meşgul eden gereksiz kişilerden sadece biri. Yapıp ettikleri veya söyledikleri fazla dikkate alınmamalı, yok gibi davranılmalı.
son zamanlarda gördüğüm en büyük kapaklardan birini yemiştir tivitırda.

http://galeri.uludagsozlu.../nihat-do%C4%9Fan-306505/

arkadaş ben böyle bir ayar yesem, her şeyi bırakır, gider hindistan'a yerleşir, bir sonraki hayatımda çiçek olmak için dua ederdim.
no woman no cry yorumu ile mantık gücünü ispatlamış kişi .sonuçta kendisi bir fenomen ve efsunlu(etkileyici) birisidir.
bir ayar daha yiyendir.
http://galeri.uludagsozlu.../nihat-do%C4%9Fan-308885/
görsel

mekke'deki müslümanlara sabır..
'açılın ben adamın a..... korum' diyecek sandıgım kişi...

hayır anlamadıgım bir konu seda sayanın sevgilisiyken hiç böyle ülke sevdalısı değildi korkuttular mı acaba...
twitter da fazla takılan, tweet atan türkücü. bu aralar pavyon dümbüğü'le küfür yarışında.
halkın sanatçısı.
bu adamı ben yılbaşı gecesi gördüm, gazetelerde çıkmıştı konseri iptal ettirdi vs. hakikaten ettirmişti, yuşa tepesinde dua vardı oraya gelmişti, dua ya katıldı. Dinine sadece ekranda özen gsteriyormuş gibi olan birisi değil yani, gerçekten dinine bağlı bir insan diye düşünüyorum. Yoksa bir sanatçının yılbaşı gecesi orada olma ihtimali pek yok, hoş binlerce kişi vardı ve katılmıştı, o gün bu gündür takdir ederim kendisini.
Bir kaç gün önce televizyonda gördüm takdirim daha da yükseldi, antipatik filan olabilir orasınıbilemiyorum algı meselesi, ancak çıkıp da mujdan gezen hakkında filan bir yorum yaptı adamı takdır ettım. Ben düşünsem bu kadar iyi tespit yapamazdım herhalde. http://magazin.milliyet.c....2012/1512436/default.htm
mütemadiyen grup seks yapan sık sık otellerde fahişeleri döverek paralarını vermeden yollayan halkın sanatçısı.
Türk dizileri için "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürenler" dediği günden beri derin bir saygı duyduğum, haklı sözlerinin esprilerle boğulmaya çalışıldığı, bu ülkeye lâzım adamdır.
Fırrrsatınıda buldunn ya, fırrrsatınııı. oo biliyoo fırrrrsatınıııı... ????

"fırsaaaaatını" demesi ise ayrıca yarar niteliktedir nihat doğan'ın.

http://www.facebook.com/v...video.php?v=1718815659492
"batıkan aşireti'nin bireyiyim, bunları sinek gibi ezerim" derken; küçücük veletler kavga etmeden evvel veya ettikten sonra (dayak yiyen kişi) "benim arkam çok sağlam, burda hede hödö abiler varya haniii. onlar benim abilerimdir. tek telefonuma bakar" diyen çocuklara benzettim lan.

varoş prensi diyor ya hani kendisi için. hah işte bencede öyle.
http://www.facebook.com/v...o.php?v=10150186196578622
kendi aşireti tarafından "lümpence davranıyor, şaklaban" şeklinde azar işiten kişidir.
Badıkan aşiretinin ileri gelenleri Nihat Doğan'ın 'Break Dance' şovunu "Televole", "Yakışıksız", "Şaklaban" sözleriyle eleştirdi: Sırrı Sakık (BDP Muş Milletvekili, Gevozan kabilesi): Nihat Doğan kim ki, zavallının teki, şaklaban.

Kaynak : http://www.haber3.com/asi...844284h.htm#ixzz26JS9ONUp

gülmekten altıma sıçabilirim. adamı aşireti bile sevmiyor.*
şu anda show tv'de garip bir programda şarkı söylemeye çalışan cisim.

umreye gitmiş
kabeyi karşısında görünce neler hissetmiş?
duygulanmışmı?
bu gibi soruların cevabını birazdan nihat doğan açıklayacak diyerek, reklamı yapılan program.

not:program saba tümerinmiş.
götçü nihatın kabe anıları birazdan show tv de.

gittin allah kabul etsin, senden baska kimi ilgilendirir. din'i kendi çıkarları ugruna kullanmakdan çekinmeyen insan gibi bişi.