bugün

maldan yapılmış adamdır, nickinin hakkını verir:
(bkz: halkların kardeşliğini savunan fahişe çocuğu/#8502853)
...
edit: başlık başa kaldı
bir cool adam veya kernel amadeus kolay yetişmiyor denmesi gereken uuser. ama emin adımlarla takip ediyor orası ayrı.
üretim sırasında malzemesinden çalınmamış yazardır.
fransız malıdır efendim. tescilli.
faşist olduğunu düşündüğüm yazar...
#8550365 martı yiyor.
dikkat çekmeyi başarmıştır. amacı da buydu zaten sanırsam.
biraz önce nick altına entry girdiğim için şimdi üzüldüğüm yazarımsı. trollük havalarında bizde ciddiye almışız...
fransız yancısı yazar.
fransız ajanıdır muhtemelen. türk insanını beğenmeyip fransızları övmeyi çok sever. sana büyüklerimizden bir sözle yol göstermek istiyorum. o çok sevdiğin fransaya (bkz: ananıda al git) diyorum. çünkü bu vatanın türkiyeyi gerçekten seven kişilere ihtiyacı var.
trollük adabını öğrenmesi gereken yazar.

abi git almanya de, rusya de, ispanya de... fransa üstün ırk diyor, bir de kanıtlamaya çalışıyor garibim ahaha.
Fransız olduğunu düşündüğüm yazar... Para toplayıp yurdunu gönderelim arkadaşı...

Ben anlamıyorum ki kim yabancı herkes türkçe konuşuyor.....

edit= kendisi fransız ihtililalini ve etkisini savunur ancak cahilliğinden istanbulun fethi ve etkisinden haberi bile yoktur. kısaca el yarrağı ile gerdek muhabbetidir yaptığı gibi anca mide bulandırır.
muhtemelen babası fransız yazar. anası fransız seviyormuş demek ki.
içimizdeki fransız.
bastığımız zildeki hiç susmayan kuş sesi gibi kafa sikmekte hayli usta... ne lan bu yazar filen demeye dilim varmıyor.
düz adam, safkan balta vb. şekillerde sıfatlanabilir. Ama ben bu yazarın hepimizle taşak geçtiğini düşünüyorum. *
entrylerinde yazdıklarıyla ismindeki mükemmel uyumu gördüğümüz yazar kişi.
kanımca bir fransıza gönlünü kaptırmıştır.
(bkz: erkeğin aşık olduğunda yaptıkları/#8554272)
adeta "ben bir malım" diye entrylerinde bağıran bir troll.
nicki ile müsemma kişilik.
(bkz: claudio maldonado)
''dünya kupasında nasıl çaktılar ama fransa'ya'' diyesi geliyor insanın *
serdar ortaç' tan önce yaza damgasını vuracak gibi.*
fransızların üstün ırk olduğunu söyleyen kafatasçı yazar.(#8552875)
(bkz: bu gidişin sonu hayır değil)
(bkz: demedi deme ibrahim)
içinde afrika göçmeni milyonlarca insanın bulunduğu bir ülkenin ırkını öve öve bitiremeyen sözlük kullanıcısı.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar