bugün

evinizde kalan kızın, gece kapınızı çalıp uyuyamadım demesi.
-yüzde yüz demiyorum bak, genellikle.-
yağğğvv çok moralim bozuk içsek mi? demesidir.genellikle sonuca gider.tabi yine de genellememek lazım.kızla olan samimiyete göre de değişir.
"yatağa gel hazırım" demeleri.
moonwalk yaparken zeki mürenden böyle bir kara sevda şarkısını söylüyor ve bundan sonra duvara yumruk atıp çıkarın beni buradan diye bağırıyorsa bilin ki o kız sevişmek istiyordur.
efe: bu gece bana gelsene.
özlem: tamam olur gelirim.
efe: benim arkadaşlarda gelcek, sende kız arkadaşlarına haber ver istersen.
özlem: yok ya ne gerek var, bunalırım ben.
efe: ( yeme bizi) o da olur tamam.**
genellemeden ziyade piyasa kızların yaptığı hareketlerdir.
(bkz: ben sarhoş oldum galiba)

alkolsüz bira da içse yatağa hazırsa bunu der.
eve çağırdığınızda gelmesi yeterli bir mesajdır.
sizden önce yataga girip yorganı kafasına kadar çekip gülen gözlerle bakmaları
(bkz: ayak fantezisi)
er kişiyi yatağa itip üzerine çıkıp nazikçe kendi bluzunu çıkardıktan sonra haşin bir hareketle er kişinin gömleğini yırtıp boynuna yumulmaları, bu sırada da el ile er kişinin pipisini yoklamaları. tabi bu hareket yatağa hazırım'ı çoktan aşıp parçala beni kamil mesajı veriyor olabilir, kâmil olan anlar zaten...
(bkz: ayak fantezisine davetiye çıkaran haller)
dişlerini fırçalıyolar, makyajlarını siliyorlar, çişlerini yapıyorlar, su veya süt içiyorlar, üstlerini değiştiriyorlar. böylece hazır oluyorlar. yastığı kabartanlar da olabiliyor. insan işte çeşit çeşit.
halk arasında buna lısan-ı hal denir ve taraflar bu dili iyi bilirler. dolayısıyla duman işareti vermeden de anlaşılabilir.
kızlar mesaj vermezler, eğer istiyorlarsa direkt yatağa atarlar; her harekette bir mesaj aramaya lüzum yok beyler!...
Annem "gösterebilirsin ama elletemezsin" dedi: Mantığıyla hareket eden kız.
sutyenim rahatsız ediyo bi bakarmısın söylemi.
(bkz: sevişmeden uyumayalım)
"bu kızlar neden bana hiç rastlamadı" diye hayıflanan durumdur.
sık sık canım diye hitap etmesi.
öpüşürken ensendeki saçları çekiştiryosa o iş tamadır aga sen git yat.
erkeklerin yanında oynak hareketlerden çekinmemeleri. kikirdek kızlar, yatağa hazırdır. nazlanmalarına bakmayın.
ayaklarını birbirerine sürterler. çok ince bir detaydır bu.
Ya uykum geldi ama şimdi kim gitcek eve.
konuşurken koluna yada bacağının üstüne ellerinden birini koymaları.