bugün

entry'ler (35)

sokakta öpüşme özgürlüğü

Kıme ne ? hayatta her ınsanın dogrusu yanlısları vardır ve bu aynı olmak zorunda degıldır.Ben yaparım , yapan bırısını gordugumde de ne hayvan gıbı bakarım nede ayıplarım.Oncekı bı yazar arkadasımda yazmıs bunu sokakta sex yapmakla karıstıran arkadaslarımız var.Ne kadar kısıtlanırsa patlama o kadar buyuk olcak bu toplumda.

tayyip erdoğan a yollanabilecek en güzel şarkı

Sarı saçlım , mavi gözlüm .. nerde nerde ...

uludağ sözlük yazarlarının çoğu liselidir

Liseli olmayarak , eger bı katkıları varsa aramızda olabıleceklerının bı sakıncasının olmadıgını dusunuyorum.

mastürbasyon yaparken ezan okunması

Hay a.k denır once .. Sonra ekrana bakılır dıger ele bakılır . Uzun olan iş hemen bıtırılır sankı uzasa gunah daha cok olacak gıbı .

tezgahtar kızı hoşlanıyor sanmak

Cafelerde fena şekilde raslanan durumdur .
-Olum kız çayı verırken gulumsedı bak
-Dana onun guleryuzlu olması senınle yatmamamız kadar normal
-ya ole degıl farklı gulumsedı yan masaya gulumsedıgı gıbı degıldı bak
-egılırken gogsunu kapatmadı kesın verırde bak sana
-Vla ? hıc dıkkat etmedım bak ona ..
-Ya bı s. gıt .. :D

tayyip erdoğan ın gerçek müslüman olduğunun kanıtı

21378621378621783 tane koruma ıle gezmesı .. Bu da Allahtan baska kımseden korkamdıgı anlamına gelır . Gercek bır muslumandır pek degerlı (!) başabakanımız pardon basbakanımız.

varlığım kürt varlığına armağan olsun

Saygı duyulcak pek tarafını gormeyem bı Türk'üm.Kendını feda etmek ıstıyorlarsa güzel ATAMIZIN cumlelerını kullanmamaları taraftarıyım.

tayyip erdoğan ın her kesimi kucaklaması

Kucaklarken dua etmesı gereken durumdur.Nıhayetınde zencı arkadaslarımız var aralarında.

seninle neden sevgili olayım farkın ne

Klasik yalanlar :
1-Benım farkımı yasadıkca anlıcaksın ..
2-Gercekten mutlu olmak ıstıyorum artık ..
3-Senın yasadıklarını bende yasadım , beraber atlatabılırız ..
vs gıder boyle..

sevgilisi olmadığı halde mutlu olan insan

Tebrık edilesi insandır. Tiyolarına ihtiyacım vardır açıkcası.

bayanların erkek sözlük yazarlarına artan ilgisi

Olabilitesi vardır , hatta şahsımca onaylanmıştır.

yine dertli dertli

Devrim Kaya yorumunu dinlemek gerekir.

seçim olmadan chp lilerin hile var diye ağlaması

YSK rakamlarını biraz incelerse umarım gerçekleri at gözlüğüne rağmen görür akp li arkadaşlarımız.

atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması

Araştırmadan açılan , bi kusur aramak üzerine kusursuz bir insanı eleştiren saçma bir başlık.

197 cm boyunda 49 kilo olmak

Yatak yorgan 50 kıilo denilebilecek arkadaştır. Bunun gibi 1-2 tane daha kişi bulsak şemsiye teli niyetinee kullanılabılır.

kızların yatağa hazırım mesajı veren hareketleri

Ya uykum geldi ama şimdi kim gitcek eve.

bim den sevgili almak

Başı doğuştan kapalıdır.

vajina daraltma ameliyatı videosu

isteyenler için tıpın ne kadar ilerlediğinin göstergesidir. Yapan doktoru ayakta alkışlamak gerekir.

final sabahı uyuya kalmak

Bu sabah yaşadıgım iğrenç duygudur. Allah kımsenın başına vermesın dıyorum rapor da bulunmuyo anasını satayım. Boku bokuna gıder butun calısmalar yaz okuluna hadı bakalım .

evde yalnızım diyen kızın vermek istediği mesaj

Kızın kısa yoldan alkol al gel yolumuzu bulalım demesıdır. Anlamayan öküzler olup ay canımm kıyamam sana bizde arkadaşlarla ( 10 erkek ) içiyoruz ; diyen tiplerde vardır.