bugün
- pkk'nın zafer kazanması19
- saçları sarıya boyatmak12
- ülkede akp ve chp den başka parti yok mu12
- gecenin şarkısı12
- mete han28
- anın görüntüsü21
- 0 0 79
- gaz odasında sevişmek13
- truenin düğünü için 800 km yol gitmek12
- beklenen büyük istanbul depremi11
- true'nun sanat için soyunması14
- marlboro touch gray15
- ilkcahilbukucu8
- bir kadın hesabını ödediği erkeğe saygı duymaz23
- neden matematiği anlayamıyoruz19
- los angeles12
- neden boktan enerji elde etmiyoruz10
- sürekli devlet konuşan gariban insan10
- son kez erdoğan diyoruz11
- basınç enerjisi elektriğe çevrilebilir mi8
- milas 16'nın sözlüğe geri dönmesi9
- cenaze evinde kavga etmek8
- istiklal mahkemeleri yeniden kurulsun15
- içilebilir kuran'ı kerim ayetleri11
- en son ne zaman ağladınız8
- küçükken nasıl çıkıyordun merdivenleri10
- cenaze evinde pide ayran dağıtmak28
- taziye evinde hunharca çay içen akraba8
- mide ağrısı9
- işsiz misiniz çalışıyor musunuz10
- hasta ziyaretine götürülen şeyler10
- seni hamile bırakmak istiyorum diyen erkek20
- faiz yer misiniz'ya da yiyor musunuz18
- hala ak parti ye oy verecek olan insan19
- chpe kazanırsaaa apoyu çıkartacaklaarrrr11
- bir türkiye klasiği soygun ihaleleri10
- 8 ocak 2025 galatasaray başakşehir maçı10
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı16
- kiranın 30 bin olduğu ülkede devletin evlen demesi16
- ip tv kullanmak vs domuz eti yemek10
- seçilmiş bir milletvekilini tehdit eden mhpli9
- apo piçtir piç kalacak25
- iş hayatında yavşak tipleri sikme stratejileri16
- kıvılcım harika ertunç11
- evrim gerçekse neden ara form yok22
- güzel iççamaşırla ilk buluşmaya gitmek11
- evrim teorisi saçmalıktır20
- ferdi vs müslüm vs orhan25
- en son ne yediniz8
- aleyna tilki nin memeleri10
izmir buca'da yaşanan trajikomik olay.
--spoiler--
Gazi Ayşe Hanım KYK Kız Öğrenci Yurdu'nun önünde bina karşısına geçip mastürbasyon yapan S.A., polis ekiplerince yakalandı ve gözaltına alındı.
Kız öğrenci yurdunun önünde meydana gelen olayda, bina karşısında mastürbasyon yapan şüpheli, cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Videonun sosyal medyada yayınlanmasının ardından Buca ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 30 noktada kamera incelemesi yapıldı.
Şüphelinin, 'cinsel taciz' suçundan kaydı olan S.A. olduğu belirlendi. S.A., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. S.A. (46) ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
--spoiler--
https://www.odatv4.com/gu...rdu-sapigi-serbest-253240
--spoiler--
Gazi Ayşe Hanım KYK Kız Öğrenci Yurdu'nun önünde bina karşısına geçip mastürbasyon yapan S.A., polis ekiplerince yakalandı ve gözaltına alındı.
Kız öğrenci yurdunun önünde meydana gelen olayda, bina karşısında mastürbasyon yapan şüpheli, cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Videonun sosyal medyada yayınlanmasının ardından Buca ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 30 noktada kamera incelemesi yapıldı.
Şüphelinin, 'cinsel taciz' suçundan kaydı olan S.A. olduğu belirlendi. S.A., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. S.A. (46) ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
--spoiler--
https://www.odatv4.com/gu...rdu-sapigi-serbest-253240
hayal gücü kıt olanın tevessül edeceği anlamsız eylemlerdendir. lan oğlum, tabelada ne yazarsa yazsın karşında beton yığını var, biz mi söyleyeceğiz sana.
adamin ayariyla oynamislar belli .
calistigim bir sehirde is yeri kiz yurduyla ayni sokak is yeri sokagin sonunda gece vardiyasindayim. saat 3 e gelince erkek icin kavga intihar edenler de olurdu o sokaktan genc orta yasli karton serip yatan bile olurdu konsa cikan bile varmis ekip arabasi eksik olmazdi.kerhaneyle yarisiyorlar.
calistigim bir sehirde is yeri kiz yurduyla ayni sokak is yeri sokagin sonunda gece vardiyasindayim. saat 3 e gelince erkek icin kavga intihar edenler de olurdu o sokaktan genc orta yasli karton serip yatan bile olurdu konsa cikan bile varmis ekip arabasi eksik olmazdi.kerhaneyle yarisiyorlar.
izmirde yaşanması hiç şaşrtmayan olaydır. ne çıkarsa izmirden çıkıyor..
Gün gelecek kimse 31 çekmeyecek.
Yurt binasından tahrik olan Adam adlî kontrol şartıyla dahi olsa serbest kalmamalı. Bundaki tehlikeyi görmek için uzman olmaya gerek yok ki.
"gün gelecek kimse 31 çekmeyecek". fena katılıyorum.
erkek cinselliğine karşı aşırı saldırgan bi tutum var, sadece uygun olduğu anlarda, belirlenen çok dar aralıklarda sergilenebilsin isteniyor. olm var lan bu, bi şekilde var yani. biyolojin böyle kurgulanmış, sen zihnini ne yönde yönlendirirsen yönlendir bi yerden sızacaktır.
cinsellikten kastım karşı cinse herhangi bir cinsel enerji yönlendirmek kadar dar. karşı tarafın bunu istediğinden emin olmak durumunda olman gibi bi zorunluluk var (ki gayet normal bi zorunluluk) ama bi yandan da karşı cinsin bu konuda hayvanına ketum olacak şekilde yetiştirildiği bi coğrafyada da yaşıyosun. yani senle ilgilenen, ilgilenmesi olası 70 kadının 3 tanesi falan sana buna dair açık mesajlar veriyor, 0 tanesi de bunu açıktan söylüyor. haliyle hiçbir yer yön bilmediğin uçsuz bucaksız bi çöldesin, hiçbişey yapmamayı, sıfır cinsel eneri yaymayı seçiyorsun. çok duymuşuzdur bi çoğumuz; "ben aslında senden hoşlanıyodum", "ben sana sinyalleri veriyordum sen almıyordun" gibi geçmiş zaman kipli itirafları.
bu sefer de arkadaşlıktan ibaret olan ilişkilerde dahi kadın tarafından bi hoşnutsuzluk hali oluşuyor, huysuzlanıyorlar falan. saçma sapan bişiy.
ha bu demek değil ki gidelim kız yurtlarının önünde 31 çekelim. çekmesek yine daha iyi.
erkek cinselliğine karşı aşırı saldırgan bi tutum var, sadece uygun olduğu anlarda, belirlenen çok dar aralıklarda sergilenebilsin isteniyor. olm var lan bu, bi şekilde var yani. biyolojin böyle kurgulanmış, sen zihnini ne yönde yönlendirirsen yönlendir bi yerden sızacaktır.
cinsellikten kastım karşı cinse herhangi bir cinsel enerji yönlendirmek kadar dar. karşı tarafın bunu istediğinden emin olmak durumunda olman gibi bi zorunluluk var (ki gayet normal bi zorunluluk) ama bi yandan da karşı cinsin bu konuda hayvanına ketum olacak şekilde yetiştirildiği bi coğrafyada da yaşıyosun. yani senle ilgilenen, ilgilenmesi olası 70 kadının 3 tanesi falan sana buna dair açık mesajlar veriyor, 0 tanesi de bunu açıktan söylüyor. haliyle hiçbir yer yön bilmediğin uçsuz bucaksız bi çöldesin, hiçbişey yapmamayı, sıfır cinsel eneri yaymayı seçiyorsun. çok duymuşuzdur bi çoğumuz; "ben aslında senden hoşlanıyodum", "ben sana sinyalleri veriyordum sen almıyordun" gibi geçmiş zaman kipli itirafları.
bu sefer de arkadaşlıktan ibaret olan ilişkilerde dahi kadın tarafından bi hoşnutsuzluk hali oluşuyor, huysuzlanıyorlar falan. saçma sapan bişiy.
ha bu demek değil ki gidelim kız yurtlarının önünde 31 çekelim. çekmesek yine daha iyi.
kızların aynı şekilde intkam almasını gerektiren olay. haydi kızlar !
bizim sözlükten miymiş? son bi iki gündür yazmayan var mı bi bakın hele.
true... sen yapmadın di mi lan?
true... sen yapmadın di mi lan?
içerden gelen vajina kokularından tahrik olmuştur. o kokuyu anca yaşayan bilir.
Ülke sapıklarla doldu. Ensar üyesi değil se ne olayım.
Bu zihniyette olan kişilerin topluca yok edilmesi gerekli.
içeler acısı bir vuku bulan olay.
Bu zihniyette olan kişilerin topluca yok edilmesi gerekli.
içeler acısı bir vuku bulan olay.
Gene mi izmir? Hani laikti bu şehir puhah.
Sizin yerinizi yurdunuzu sikerim. Sapık aramızda.
Bana 15 yıl önce yaşadığım bir olayı hatırlattı bu haber. Bir cumartesi işim bitmediği için saat on ikide değil de üçte çıkmıştım. Gündüz vaktiydi yani. Yürürken biri seslendi, baktım adam güpegündüz bunu yapıyor. Durağa nasıl koştuğumu hatırlamıyorum. Ben hala o günkü adamın bir meczup olduğunu düşünüyorum. Aklı yerinde olan birinin yapacağı şeyler değil bunlar. burada bile adamın ayarıyla oynamışlar, gün gelecek kimse bilmem ne yapamayacak deyip kadını suçlu ilan etmeyin be abi. Şu görüşte olan biri de net meczuptur.
şu yüzde 42 de olmasa böyle şeyler yaşanmayacak...
yuh valla ya !!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar