bugün

cımbız da kullanılır pekala.
bazen insanı psikolojik olarak rahatlatır.
iplede yapılabilen aktivite. hele ki aşırı esmer bir surata yapılıyorsa kaş ardında yemyeşil bir renk belirir.
(bkz: çakmakla ütmek) *
bazı güzellik uzmanları tarafından sir ağda kullanılmak suretiyle de yapılabilen eylem.
şimdilerde birçok erkek kuaföründe yapılıyor olan eylem. yoo ben aldırmadım da görüyorum hani öyle şeyler.
özgürlüklerini ilan eden kaş bölgesi kıllarının cımbız ve ip yardımıyla isyanlarının bastırılması olayıdır. kadının olmazsa olmazıdır.
kuaförlerin kavisli kaş * merakıyle , aldırmak degil almak eylemine katılınmasını tavsiye ederim.
maruz kaldıktan sonra uygulanan bölgelerde * deride yanıkımsı kırmızılıklara yol açan olaydır.kuaförünüzden kırmızılık giderici losyon istemeniz tavsiye olunur. * *
(bkz: kaş yaparken göz çıkarmak)
insana kendini mutlu hissettiriyor nedense. acı verici olduğu ise yadsınamaz bir gerçek.
Erkeklerin yaptırmaması gereken bir olay.
Edit:Yaptırılacaksa da yol kenarındaki mahalle berberinde yaptırılmamalıdır.
kaşların fırça gibi olması durumundan sonra yapılan eylem.
kadınlar yaptırınca ohh ne güzel kalemle cizilmiş gibi denir
erkekler yaptırınca metro seksüel denir ( süslü gay ).
erkeklerin hiç yaptırmaması; bayanların ise, düzenli olarak yüz hatlarına uygun olarak yapması gereken eylemdir.
insanın yüz ifadesini bi anda değiştirebilen bir iki kıl koparma operasyonudur.
kaşlarında fazlalık olduğunu düşünen ve bundan rahatsız olan herkesin yaptırması gereken eylemdir.
ölümdür canın çekilir sanki.
genç yaştan başlayarak bunu yaptıran bayanların 40 yaşından sonra kaşı maşı kalmaz genelde. kalem çekerek gezerler.
kimi kadınları birhayli seksi gösteren eylem. aynı zamanda kötü espri malzemesi olarak da kullanılabilir.* *
kızlara yüklenmiş en büyük angaryadır.
kendi kaşını alamayanların mecbur kaldıkları durum.
hz. peygamber bir hadisinde, “allah yüz tüylerini yo-lan ve yolduran kadına lânet etsin...” buyurmuştur. (buhârî, “libâs”, 84; müslim, “libâs”, 120)
tereddütle girişilen iştir. ya güzel alamazsa, ya şeklini bozarsa, ya inceltirse, ya kavisi oyarsa diye kafada binbir sual ile yapılandır.
aldırdıktan sonra herkesin aaa kız sen ne değişmişsn öyle güzelleşmişsn demesinden sonra bnm ise gayet ısrarlı bir şekilde yoo değişmedim aynıyım savunması yaptığım ancak eski fotoğraflarıma baktıktan sonra büyük şok geçirmiş ve kaşın insanı gerçekten çok değiştirdiğine inanmışımdır gerçekten ben bile bu kadar değişeceğime inanamazdım .